A fost el cea mai buna alegere?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Elise spune:
a, pai spune asa, ca "tehnic" oricum nu stim daca e cea mai buna.
Ca poate, daca nu ne maritam, a doua zi pica vreun fat-frumos pe din cer care ne ducea in vreun palat de clestar si traim fericiti pina la adinci batrineti si nu mai boscorodeam pe aici ce minunati sint barbatii nostri care acu' se uita nepasatori la televizor....
Ce, stie cineva ce i-ar fi rezervat soarta altfel?
Ai apucat-o pe un drum, ala e... Mai conteaza daca e drumul cel mai bun? Altfel, ce faci? Te intorci inapoi?! Dai back-back pina la 20 de ani si o iei de la capat?!
Elise & BBLisa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lulu_boches spune:
Eu, am fost prietena cu X, iar dupa o relatie de 6 luni, ne-am despartit.L-am cunoscut pe Y si Z, dar acum sunt casatorita cu...X de 7 ani.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)
wonderful spune:
Eu eram curtata de A si B dar am ramas cu C ce de el mi-a placut de cum l-am vazut.Soarta!
Lemoni spune:
Eu ma refeream Elise in comparatie cu cei ce am fost inainte , viatza mea cu ceilanti ar fi fost un dezastru sigur divortz dupa 2-3 luni, doamne bine ca mi-a dat dumnezeu minte la momentul potrivit si nu am facut nici o greseala.
De fat frumos am citit numai in poveste, asa ca nu am stiut ca e adevarat ca sa-l si caut!
Elise spune:
quote:
viatza mea cu ceilanti ar fi fost un dezastru sigur divortz dupa 2-3 luni,
pai de unde stii?
ai incercat?
Elise & BBLisa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Eu, am fost prietena cu X, iar dupa o relatie de 6 luni, ne-am despartit.L-am cunoscut pe Y si Z, dar acum sunt casatorita cu...X de 7 ani.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)
Mey Lulu , ai scris cumva relatia mea?
Dierenta la mine e ca cu X am stat la inceput 1 an si 7 luni. In rest ai scris despre mine.
Aida - mama de pisica mica.
![](cat.gif)
![](floare.gif)
![](cat.gif)
nov2006
![](foto.gif)
mihuta spune:
Io ca si Elise ma gandesc la z, w ,y pe care nu i-am cunoscut - probabil ca printre ei ar fi fost si alegeri mai bune, n-am de unde sa stiu.
Dar a, b,c -urile din trecut nu ma preocupa nici cat negru sub unghie, daca n-a mers inseamna ca a fost un motiv. 30s +
Sophia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Eu am sa zic ca am ales bine nu ca am tras lozul al' gras!
Si eu am fost foarte curtata de n tipi dar sincer ca nici unul nu mi-ar fi placut pentru toata viata acum ca stau sa analizez. La cat sunt de zurli mi-a trebuit unul mai zurli ca mine ca sa ne intelegem.
Cand l-am cunoscut pe barbatul meu nici macar nu mi-a placut asa tare de el dar dupa a doua intalnire care de fapt era prima reala in loc de 1 ora am stat 5 si am descoperit omul, sufletul. In mai putin de un an eram casatoriti si acum parca nu-mi vine sa cred ca au trecut 8 ani de atunci si noua de cand ne cunoastem.
Ce stiu sigur este ca nu l-as schimba cu nimic in lume! Si eu l-am intrebat acum dupa ce am citit pe net subiectul asta daca m-ar schimba ce ar lua in loc si sunt tare mandra de raspunsul pe care mi l-a dat:'crezi ca mai exista cineva care sa se ridice la pretentiile mele? Eu zica ca am gasit-o pe unica!'
Deci nu va mai ganditi la ce ati fi putut alege ganditi ca ati ales deja si ca poate la momentul respectiv a fost si va deveni din nou cel mai bun 'loz'.
Bafta la pescuit de 'lozuri' bune pentru cine nu are, la mentinut si intretinut pentru cine si-a luat!
Pupici fetelor!
bianca1 spune:
Si eu am tras lotul castigator, inca de la prima vedere, insa acum dupa 10 ani de convietuire ma cam intreb . Oare am facut alegerea buna?
Eu zic ca da, pentru ca chiar daca vrem barbatul perfect nu cred ca el poate exista, nu in ziua de azi.
Fiecare din noi are mici defecte, deci ............