FIV 131
Raspunsuri - Pagina 29
cristal1995 spune:
Nusy: nici mie nu a vrut in iunie sa-mi faca ET-ul tot din cauza unui chist. Cred ca asha e mai bine. Shtie doctora ce face, nu?
Dar mie mi-a dat AC o luna shi tot nu se eliminase complet, asha ca am mai luat inca 2 luni AC. Sper sa scapi tu mai repede, sa se elimine acum.
Fetelor, eu ashtept echo pe 12 sept (sarut mana, Felicia, pentru programare
) shi sper sa fac ET-ul pe 17-18 sept. Acum sunt pe Estrofem+acid folic. Mie de ce nu mi-a recomandat shi Utrogestan?????
Ah, Felicia: ai scris la poze (cea cu mine, Mirela shi Raluca) ca suntem pacientele Cezarei. Ei bine, NU!!! Suntem pacientele doctorei Laura Dracea. Pupici.
Shi o intrebare: cele cu care m-am vazut luni o shtiu pe Raluca, prietena mea. A fost ieri la echo, de duminica incepe Diphe 0,1 DAR: i-a spus ca are o inflamatzie pelvina shi sa ia 10 zile doxiciclina?!?!?!?!? Eu shtiam ca nu ai voie sa iei nimic in timpul tratamentului. Voi ce shtitzi? Ca este panicata total shi nu shtie ce sa faca?!
FELICITARI PROASPETEI GRAVIDUTZE!!! SA TE AJUTE DD SA AI SARCINA USHOARA!
Pupici la toata lumea!

Aly
flori76 spune:
Felicitari,Denisa,sarcina usoara si bb(i) sanatos(i)!! Deci,clar,se poate si cu embrioni congelati
Abia astept sa-mi dea si mie medicul unda verde la o noua incercare!!!
Nusy,imi pare tare rau ca a trebuit sa intrerupi tratamentul.Iti tin pumnii sa decurga lucrurile asa cum trebuie 
Teli bine ai venit si sa fie cu noroc decizia ta 
Bafta si pupici tuturor 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
denisa73 spune:
Multumesc mult fetelor de urari! Ma rog pt. toate sa reusiti si voi.Nu am avut nici un simptom de sarcina,eu am ramas blocata caci eram ferm convinsa ca este negativ.Am putin maro si sper sa nu se faca rosu ca la Cristian.Pe 12 ma duc la eco.Va pupic dulce pe toate!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni
nusy spune:
Denisa: felicitari si sarcina usoara!
Kora: si mie imi e teama ca ma inhib cam tare,dar merg pe mana dr.Stie ea ce face, ca doar are atata experienta.Chistul l-am avut si la primul FIV(am avut chiar doi,unul pe stangul si unul pe dreptul,dar cel de pe stangul nu mai e acum).Avea cam 1 cm si ceva(nu mai retin exact),dupa FIV a crescut putin,la 1.85 cm.Am facut inhibarea cu AC 21 zile plus diphereline 0.1 12 zile si...surpriza...chistul meu e acum de 3 cm(sau s-ar putea sa fie 2 mai mici,lipite).Aceasta este evolutia lui.
Moni: mie nu cred ca mi-l poate punctiona,intrucat nu are lichid,este endometriozic( ecodens,asa a zis).Banuiesc ca daca se putea,nu ma punea sa mai fac diphe de 3.75 ci il punctiona si ea.
Flori: nu am intrerupt tratamentul,ci il prelungesc cu o luna
Cristal: eu am luat AC doar o tura,atat...probabil ca sunt prea slabe pentru chistul meu,de aceea mi-a dat diphe de 3.75.
Lore: nu si-a schimbat nr.,dar vezi ca are program doar luni,marti si joi.Suni doar in aceste zile si intre orele 13-19.Poate ai sunat in alta zi,de aceea nu ti-a raspuns nimeni.
Eu am primit azi,in sfarsit,gonalul( de data asta am si eu din-acela cu seringa preumpluta si ace) si...bineinteles ,compensat!Imi vine sa-i pup pe astia de la mine din oras ca au studiat ca lumea legea si...n-am probleme.Am dat pe 40 fiole de gonal 1500,40 ron.Super!Se mira si dr. Dracea cand i-am zis ca eu n-am probleme cu compensarea,caci stia ca multe fete nu au reusit sa obtina datorita medicului de familie sau Casei de Sanatate din orasul lor.Macar atat,sa ma bucur si eu...
Fetelor,va multumesc tuturor celor care mi-ati scris
.Multa,multa bafta celor care sunt in tratament si nu numai.
Nusy
flori76 spune:
quote:
Originally posted by nusy
Flori: nu am intrerupt tratamentul,ci il prelungesc cu o luna
Bineinteles ca-s cu capu'n nori

Flori
------------------------
Noi
Ginger00 spune:
quote:
Originally posted by ana_p
Ginger, multumesc de raspuns. Inteleg asadar ca se elimina inhibarea si se face numai tratament de stimulare...
Ana
Exact

+21
sufletelele meleAtat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
flori76 spune:
Nusy 

Flori
------------------------
Noi
marrina spune:
quote:Asa mai avem si noi pofte
Originally posted by Teli
Uite cum scoateti voi omul din carapace !
Si eu as fi la a patra incercare dar eu chiar n-am reusit
"deloc-deloc"
Nu stiu sincer daca sa mai incerc dar voi care inca perseverati
parca "imi faceti pofta ", parca nu-mi vine sa renunt.
Partea buna e ca voi sunteti inca tinere pe cand eu deja am implinit
40 de ani.Nu-i arat dar ii am
Va doresc sa reusiti toate asa cum imi doresc mie ,
Sunt tot timpul alaturi de voi ,
Otilia
!
Mi-era dor de tine.
marrina spune:
[quote]Originally posted by simonette
Am intrat un pic pe la voi, sa va urez si eu mult noroc si implinirea visului! Doamne Ajuta
!
Simonette, mamica de Luca si
15+ [quote]
Si de tine mi-era dor.
Multumim de vizita.