FIV 131

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Relya, si eu incep stimularea tot pe 12 septembrie, deci uite, nu esti singura!Iti doresc mult mult succes!
Eu sunt pe listuta de sept-oct, ca rezultatul il voi avea in octombrie.

Si apropo de ce i-a zis dr. de familie Anei, cu "deloc-deloc" daca un medic poate pune asa intrebare, ce sa mai zicem de membrii familiei sau alti "binevoitori" Si eu dupa fiv-il nereusit, cate am auzit.. dar asa ceva, totusi nu!
Nu trebuie sa punem la suflet, eu abia acum am reusit sa ma mai detasez, ca sufeream ca proasta la orice vorba!

Va pe toate!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

BRAVO DENISA FELICITARIIIIIIIIIIAI SPART GHEATA.
Ce bine e ca au inceput victoriile sa o tinem tot asa fetelor in sarbatoare,urmeaza LUCK cred ca tu esti ce mai avansat in tratament nu?? Dragele mele multa bafta la toate,incredere in DD ca ve-ti reusi
MONILAND sa dea DD sa vina gemenei,tripleti peste tine sa vad cum te plangi ca nu-ti revii,uf esti o adevarata luptatoare si te respec pt asta.Uneori viata e putin nedreapta macar in al 24 ceas sa reuseasca toate fetele care au apucat-o pe acest drum.de la o burticica sa se ia si la tine
PUSSI si noi intoarcem pupici
ALDOLINA sa sti ca tot nehotarata sunt unde sa nasc,nu m-am mutat inca si de aceea.O sa vina si pozicile sigur,deasemenea te pup eu,bebe sa se ia si la mataluta
NUSY nici eu nu am inceput cand mi-am propus asa ca stai linistita important este ca totul sa fie ok,sa incepi cu probleme nu-i bine
IOANA P multa bafta,iti tin pumnii
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

nusy, imi pare rau ca nu poti in cepe luna asta, dar sigur va fi cu noroc octombrie.
poti sa-mi spui daca dr. Dracea si-a schimbat nr de telefon de la cab particular, ca tot incerc sa sun si nu raspunde nimeni?
denisa73 FELICITARI si bebei sanatosi!!

Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua si de la noi!

Mi-era dor de voi, asa ca m-am gandit sa mai arunc un ochi sa vad ce mai faceti si cand!

Va sustin si va tin pumnii tuturor celor care vor face FIv incepand din luna aceasta si ma rog la DD sa ajungeti pe listuta la Odisee si mai departe la Scutece ( unde am ajuns noi acum ) !
Relya, Andrada, Zouzou, Mirela,Ioana,Kla,LilianaFi,Anca Wish, KoraPop, fetele pe care le stiu si pt care ma voi bucura taare cand le voi vedea bortoase, speciali de la noi!

Denisa, FELICITARI!!! ce fericita cred ca esti! sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i)! sper sa reusesc si eu ca tine a2a oara ( dar nu mai devreme de 2 ani )

fivoaselor!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

In primul rand "Denisa felicitari !"esti o fericita
Fetelor m-ati convins , gata acuma in septembrie la CM fug
sa-mi refac hormonalele si secretia de col si daca e OK o sa va
acompaniez in octombrie sau noiembrie.
Mi se pare tentanta ideea de FIV pe CM natural , cred ca as incerca si eu , sa vad ce zice doctora mea.
Va pup si va tin pumnii stransi la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Andicu bebe Filip e un scumpic!Suuuuper pozele,m-am distrat copios la cele cu sampania,pantofii lui tati si cravata lui tati!Multa sanatate si sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii la fel ca si acum!

Teli asa te vreau !Abia astept sa imi spui pe ce lista sa te trec,dupa cum vezi gasca de toamna e mare si ne vom tine toate de manuta chiar daca virtual!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, am si eu o nelamurire: vad ca vorbiti de FIV pe CM natural, dar spuneti-mi, va rog, asta inseamna ca nu se face tratament deloc si ca se punctioneaza doar foliculul/foliculii obtinuti la ovulatia normala sau ca se fac totusi inhibare si stimulare, dar respecta etapele CM natural, adica punctia, de pilda, se face atunci cand are loc si ovulatia naturala?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

DENISA FELICITARI,SARCINA USOARA

VERET
http://community.webshots.com/album/560584068IbxdOg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Denisa -felicitare,sa stii ca aproximativ asta a fost si valoarea mea la 14 zile deci asteapta-te la gemenasi

Ana - Fiv pe CM natural am facut eu a treia oara.Se incepe stimularea din a 2-a zi de CM fara inhibare pana in a 12 cca(depinde cum raspunzi), in a 14-a zi se face punctionare.La mine a functionat mai bine decat cu inhibare

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Ginger, multumesc de raspuns. Inteleg asadar ca se elimina inhibarea si se face numai tratament de stimulare...

Ana

Mergi la inceput