FIV 131
Raspunsuri - Pagina 30
marrina spune:
quote:O veste minunata! Felicitari!
Originally posted by denisa73
Buna fetelor! Am pus si ultimii embrioni congelati.Au rezistat toti 3 dupa decongelare. Rezultatul BHCG-437 ziua 14 de la ET.Pupici si numai bine!
Andrada.P spune:
Ginger hai ca mi-ai dat idei cu FIV-ul pe CM natural. Eu imi inchipuiam cu totul altceva si anume ca se punctioneaza foliculul din luna respectiva
Daca spui ca faci totusi stimulare inseamna ca bagand mai putini hormoni in tine poti obtine totusi mai mult de un ovocit? Eu stiu ca rolul inhibarii este sa tina foliculii sa nu se sparga. Daca nu ai facut inhibare ai ajuns cu toti foliculii la punctie? De ce spui ca ai raspuns mai bine la FIV-ul pe natural? Merci 
Andrada
Ginger00 spune:
De aia am zis ca am avut norok
ca s-au prins de mine.
De raspuns am raspuns bine la toate stimularile..ba chiar foarte bine - Fiv 1: aprox 30 foliculi dar doar 4 embrioni-Fiv 2:20 ovocite cu 12 embrioni -astea cu inhibare+ stimulare cu Puregon : ambele cu hiperstimulare si fara embrioni congelati ca n-aveau frigider
...
La al treilea, am schimbat clinica , am mers in Austria si acolo asta e schema de tratament :
din Z2 cate 3 fiole de Menogon/zi
din Z6 in plus 1 fiola Cetrodite care impiedica spargerea foliculilor inainte de vreme
aste pana in Z12
dupa aceea se face o injectie de Pregnyl 5000 sau 10.000 iar dupa 2 zile punctia.
Am avut 14 ovocite daca bine imi aduc aminte, 7 embrioni,3 transferati de 12 celule si alti 2 congelati in stadiu de blastocist (2 nu au rezistat 5 zile).
Am avut endometrul subtire de 7,5 la punctie dar se pare ca tratamentul a fost bun (Progynova,Prednison,Progesteron ovule,Dufaston)
Si in plus, in Z4 dupa ET mi-a dat sa-mi fac o injectie de Decapeptyl 0,1 (a zis ca e o noua tehnica in experiment si se pare ca ajuta, si asa a si fost). Eu zic ca e mai bine ca respecta si ritmul organismului.
La celelalte tentative ci inhibare ajungeam in Z 40 sa fac ET si nu mi se pare foarte normal,sa fiu sincera...
+21
sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
dream1971 spune:

Denisa felicitari si o sarcina usoara si dusa la termen!!! Ma bucur tare mult pentru reusita ta. Pentru mine vestea asta a venit intr-un moment in care aveam mare nevoie de ea...
Madalina multumesc mult pentru raspuns. Cred ca la mine endometrul are nevoie de putin ajutor dupa toate problemele din trecut...Oricum cu reusite ca cea a ta si acum a Denisei incepe sa-mi creasca moralul.
si sarcina usoara pe mai departe.
Pusi

Teli niciodata nu e prea tarziu....Mult success!
Andicu este tare scump bebe Filip. M-as uita toata ziua la poze....Are cu cine semana
Arati super! Nu se vede deloc ca ai nascut recent. Ti-ai revenit perfect! Felicitari!
Fetelor sper ca vestea Denisei sa fie cea care deschide seria reusitelor din sezonul "toamna-iarna" si de acum incolo sa o tinem tot asa...
Va
pe toate si week-end placut!!!!!!!!!!!
Dream
Andrada.P spune:
Ginger multumesc pentru informatii! Luni am programare la dr mea sa stabilim tratamentul si o sa o intreb de fiv pe natural.
Week end frumos la toate FIV-oasele!
Andrada
DORIS_71 spune:
DENISA FELICITARI, BB SANATOS(I) SI LA TRMEN.
Cu ce calm ne-ai dat vestea, la mine cred ca minim ar fi axplodat calculatorul.
Eu fetelor inaintea FIV-ului nu ma simteam prea bine la dansa si am facut din nou un examen de secretie si mi-au gasit un microb numit gardnerella. Acum iau ptr. 10 zile antibiotic, fac spalaturi cu infuzie de galbenele, si seara introduc ovule. Asta imi terbuia inaintea FIV-ului, ca sa nu fiu linistita. Dupa ce termin tratamentul merg din nou sa repet examenul de secretie. Si daca nu a disparut ce ma fac?????????
A mai patit careva asa ceva? Daca nu dispare sa merg in continuare cu FIV-ul sau sa aman? Ufaaaaaaaaaa.

toate FIV-oasele.
zouzounaki spune:
Denisa73 FELICITARI!!!

O SARCINA CIT MAI USOARA SI BEBEI SANATOSI...PUPICELE LA CRISTIAN
Ana_p 

Andicu scumpa mea
mamica si frumusetea de bebe Filip
Aniast72 

sa-ti traiasca minunea de baietel,si sa-ti ofere cit mai multe clipe minunate pina la adinci batrineti
Relya
rubia 
kla78
luck
felicia_
ioana p76
Laura Voinicu
Andrada.P
lilianaFi
diana d
DORIS71
rami73
nusy
...multi pupici tuturor fivoaselor
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">