FIV 131
Raspunsuri - Pagina 25
pussi spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Luck, cu siguranta vor creste. Pana luni mai sunt 4 zile de stimulare. Si ca sa te relaxezi si sa creasca foliculii cu ovocite de calitate in ei ar fi bun un pahar (o butelie) de vin rosu.
aurel_cris, sa fie valabil si la mine atatia copii cate incercari de FIV am?! Sunt la a 4-a![]()
la mine a functionat
1 bucata
/ 1 FIV
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
Teli spune:
Uite cum scoateti voi omul din carapace !
Si eu as fi la a patra incercare dar eu chiar n-am reusit
"deloc-deloc"
Nu stiu sincer daca sa mai incerc dar voi care inca perseverati
parca "imi faceti pofta ", parca nu-mi vine sa renunt.
Partea buna e ca voi sunteti inca tinere pe cand eu deja am implinit
40 de ani.Nu-i arat dar ii am 
Va doresc sa reusiti toate asa cum imi doresc mie ,
Sunt tot timpul alaturi de voi ,
Otilia
luck spune:
pusy,moni 

multumesc ca sunteti aproape de mine si imi mai ridicati moralul.
Oare chiar vor creste? La cati mm ar trebui ei sa ajunga ca sa poata fii punctionati?
Moniland spune:
Teli, nu renunta. Atat timp cat organismul tau mai poate eu zic sa mai incerci, caci dupa aceea degeaba mai vrei.
Luck, daca investigarea ultrasonografica indica existenta a cel putin trei foliculi de 16-20 mm diametru, si daca exista un raspuns estradiolic bun (nivele plasmatice de 300- 400 pg/ml (1000-3000 pmol/l)) pentru fiecare folicul cu diametru mai mare de 18 mm, se poate induce faza finala de maturare foliculara prin administrarea de hCG.
Pussi, in cazul acesta de abia astept. ![]()
nusy spune:
Luck:
Eu iti tin pumnii sa creasca.Nu stiu sigur dimensiunea necesara pentru a putea fi punctionati,am impresia ca in jur de 18 mm(intre 15-20).Te lamuresc fetele care stiu mai bine.
Teli: ne incurajam unele pe altele si,uite-asa,mergem mai departe.Pana reusim!Si nu "un pic" ci "de tot"!
Relya: cand incepi stimularea?
Eu am fost azi la eco,insa nu pot incepe stimularea acum.Trebuie sa o aman peste o luna intrucat am chistul de pe ovarul drept,care ar fi endometriozic(dupa parerea dr.), si care a ajuns la 3 cm.Cica,prea mult pentru FIV.Asa ca ma mai inhib,ca sa scada -speram noi,macar la jumatate.
Si ca sa nu fac diphereline de 0,1 mg zilnic, o luna intreaga...mi-a dat sa fac un diphe de 3.75 si am incheiat balciul.Asta ma pune pe pauza pana cand vrem noi sa incepem stimularea.Si am vrea pe 15 octombrie,daca va fi bine cu ovarul.
Asadar,am tras o fuga pe negandite la Giuly,am luat dipherelinul de 3.75(cheltuiala neprevazuta,of,of,mai,mai)de la Ani,care mi l-a si facut.Si acum..ma doare piciorul....of!
In concluzie,astept ziua de 15 octombrie,cand ma voi prezenta din nou la eco sa vedem daca a scazut chistul si daca da,in aceeasi zi incep stimularea....deci punctia ar fi la sfarsitul lui octombrie.Si nu mai iau nimic pana atunci,in afara de acid folic 1/zi.
Asadar,te rog frumos Kora, trece-ma pe listuta de septembrie-octombrie( caci listuta de august-octombrie,la care m-as incadra, nu exista![]()
)
toate fetele si..bafta muuultaa!!!!
Nusy
kla78 spune:
fivoasele am intrat repede sa va pupacesc sunt un pic ocupata,eu azi ziua 4 de inhibare si ma simt ca o 
mi-a zis dr ca ametelile le pot avea si din cauza stersului prin care trec,deci neaparat tre' sa incerc sa ma linistesc!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
simonette spune:
Am intrat un pic pe la voi, sa va urez si eu mult noroc si implinirea visului! Doamne Ajuta
!
Simonette, mamica de Luca si
15+
PozeLuca
BB2
pussi spune:
moni eu zic s-o iei incetut ca cu 4

... e cam greu! Mi-e mie cam greu cu 2
!
kla intreaba dr.-ul daca n-ar fi bine sa iei Magne B6 pastile! la mine inca tine figura cu el! Nu sunt nici stresata! Nici panicata...
nusy mai bine pasi inceti, dar siguri!
luck optim e 18-20 mm!
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
luck spune:
nusy
imi pare rau ca trebuie sa amani , dar o sa vezi ca pana in 15 oct.chistul tau o sa fie asa de micut incat nu o sa te incurce cu nimic la stimulare ![]()
moni
multumesc de raspuns.Dar cum vad eu daca am un raspuns estradiolic bun ca mie nu imi zice nimeni pe aici sa-mi fac estradiolul.Si daca as vrea sa-l fac luni nu am rezultatul decat miercuri cand e clar prea tarziu si daca il fac maine ca sa am rezultatul luni este prea repede.Deci...
Sau as mai avea o varianta-luni sa trag o fuga pana la Brasov (e locul cel mai apropiat de mine care da rezultatul in aceeasi zi)si sa imi fac estradiolul.