FIV 131
Raspunsuri - Pagina 26
VERET spune:
LUCK ai reusit sa-ti faci singurica injectiile?
VERET
http://community.webshots.com/album/560584068IbxdOg
Moniland spune:
Pussi, 
si apoi 
. As fi de acord cu asta.![]()
Luck, nu e obligatoriu estradiolul. Unii medici recomanda ca sa poata controla mai bine stimularea. Unii sunt mai siguri si nu o fac. Depinde de dr. si de stilul lui. Pacat ca nu cere estradiolul pentru ca la tine va trebui sa ia o decizie importanta, sa opresti sau sa continui.
nusy, si eu am patit-o cu 2-3 chiste care si-au facut aparitia in timpul inhibarii. nu stiu de ce natura erau dar nu am avut nervi sa mai stau inca o luna sa-si revina si atunci dr. le-a punctionat, si am inceput stimularea. se pare ca tu te inhibi pe o perioada mai lunga. Sa fie cu folos!
luck spune:
veret

Doamne ajuta sa creasca , sa fie cat mai aproape de dimensiunea normala.
In legatura cu injectiile astazi sotul meu mi-a facut prima data gonalul in brat.Menogonul inca nu indrazneste.
pupici
KoraPop spune:
Chiara mi-ai fost de un real folos!Multumesc mult!Chiar ma gandeam ca nu mi-a dat sa fac analiza pentru lupus eritomatos,dar acum m-am linistit ca am facut-o si pe asta.Mai enervant e faptul ca rezultatele mi le da peste trei saptamani si eu in 25 septembrie ar trebui sa incep,nu stiu cum voi face,trebuie sa mai discut cu dr.Daca nu....aman o luna si gata.

Moni nu stiu nici eu de ce mi-a dat acum analizele astea si nu data trecuta....inainte de FIV-ul trecut printre altele am facut si hemoleucograma si profil de coagulare al sangelui si valorile au fost bune,dar nu perfecte,la cate una depasea cu 0,1 sau era sub valoarea de referinta tot cu f. putin ( eu cred ca din cauza fumuatului...).Dr. meu a zis ca e ok,dar doctorita (embrioloaga /bioloaga) e perfectionista si acum mi-a dat aceste analize si a zis sa iau 1 aspenter/zi.Sa stii ca sunt de acord cu tine si eu as vrea mai multi bebelasi dintr-o lovitura,dar daca nu....macar unul si tot as fi in al 9-lea cer,chiar mai sus....
Luck 10 foliculi e minunat si eu cred ca vor creste,incearca sa nu te stresezi.De ce dr. tau a zis ca nu iti poate mari doza de stimulare…?Sa speram ca nici nu va fi nevoie si la urmatoarea eco sa fie maricei!In locul tau as da o fuga la Brasov si as face hormonalele cu o zi inainte de eco!Orice efort acum...merita!Bafta!
Teli de multe ori m-am gandit la tine.....draga mea eu la 34 de ani am reactionat la fel ca tine care aveai aproape 40 ( 6 foliculi) , sunt fete care au avut chiar mai putini foliculi,merita sa incercam atat timp cat mai avem sanse.Nu lasa timpul sa treaca,te vei intreba mereu daca incercai oare reuseai...?Sper ca in curand sa revii pe baricade hotarata si optimista!Te asteptam!
Nusy poate e mai bine asa,stie dr. ce face.Nu e oare prea puternica inhibarea cu dipfhe de 3,75?Stiu ca fetele care au endometrioza luau o injectie de acest fel si nu le mai venea CM 3 luni.Daca dr. tau zice ca puteti incepe stimularea oricand si va fi ok, stie el mai bine.Chistul cand ti s-a format ca nu am inteles?Multa bafta!
Kora
CARPE DIEM!
luck spune:
kora
cu o zi inainte de eco nu-mi pot face hormonalele pentru ca e duminica.As putea sa le fac numai luni dimineata cu rezultatul pana la ora 16 cand am eco.In legatura cu marirea dozei nu stiu ce sa-ti spun cred ca el zice ca asta este o doza "de soc" foarte puternica deci si probabil din cauza asta.Stii pe cineva care a facut o stimulare mai puternica decat a mea- 3 menogon + 2 gonal F ?
pupici
KoraPop spune:
luck atunci fa-ti analizele luni;ai posibilitatea sa ii comunici doctorului telefonic rezultatul?Despre doze stiu ca au facut multe fete combinat gonal+ menogon,dar nu mai stiu exact dozele,insa eu de exemplu voi incepe din prima zi de stimulare cu 3 fiole de gonal,iar dupa cateva zile se va adauga si menogonul insa nu pot sa iti spun sigur cum va fi,depinde de ce si cat voi produce in primele 4 zile de stimulare.Ideea e ca noi ca paciente trebuie sa ascultam ce zice dr. ( nu ce face el
) si nu avem cum sa ii impunem noi doctorului ce sa ne dea chiar daca avem uneori alte pareri....Fii increzatoare si totul va fi bine,e f important ca ai deja 10 foliculi!
Kora
CARPE DIEM!
Adhnana spune:
Fetelor, va urmaresc din umbra si va tin pumnii. D-abia astept sa incepeti sa anuntati ca sunteti gravidute. Doamne ajuta!
Va pupacesc pe toate,
Adhnana
35 fix
Alexandru
Aldolina spune:
Aurel Crisulici, credeam ca mai esti inca prin zona...Unde te-ai hotarat sa nasti in tara sau in Anglia? Stati cumintei in pat, ai grija de puiut si astept pozici cu burtik. 
Teli, te asteptam cu forte propaspete cand te hotarasti. Ma bucur ca esti bine.
Mihaslav, daca vrei, suna-ma azi sa stam de vorba.
Cine mai vine la Giuly pe 21 septembrie in jurul pranzului?
Succes fetelor la intepaturi, crescut outze, punctionari si ET-uri, sa fugiti cat mai repede la odisee. 
Weekend placut tututor!
Pupicei,
luck spune:
kora
eu sper sa si primesc rezultatul prin fax pana la ora 16 cand am programare la eco si sa-l arat dr.

denisa73 spune:
Buna fetelor! Am pus si ultimii embrioni congelati.Au rezistat toti 3 dupa decongelare. Rezultatul BHCG-437 ziua 14 de la ET.Pupici si numai bine!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni