FIV 131
Raspunsuri - Pagina 24
Chiara spune:
kora, din cate stiu eu:
4, 5 si 6 =indicatori ai LUPUSULUI ERITEMATOS SISTEMIC (afectiune autoimuna).
9 =este unul din indicatorii SDR. ANTIFOSFOLIPIDIC, alaturi de anticorpii anticardiolipinici.
10 =sunt anticorpi ce semnaleaza prezenta unei boli autoimune si nu au specificitate de organ sau sistem. cu alte cuvinte pot sa apara in mai multe tipuri de boli autoimuna.
sper ca ti-am fost de folos.
marrina spune:
quote:ACcepta analize facute oriunde doar tu sa ai incredere ca sunt corecte pentru ca de hormonale ar trebui sa depinda tratamentul (pe langa altele). De data la care vine din concediu prof. M. nu stiu.
Originally posted by lorelai_lorelai
Buna dragelor.Va deranjam si eu cu o intrebare,doua.Stiti cumva, profu'vine pana pe 17 in tara, ca atunci sunt programate la eco pt. inhibare .Si inca o intrebare, accepta pt fiv la Giulesti si hormonalele facute in alta parte ca mie asa mi/a zis cocei si neamtu ca le pot face si la mine in oras.Multam mult si cred ca va voi fi colega de forum de/ acum inainte!Va pupicesc pe toatele!
lorelai

marrina spune:
quote:
Originally posted by RalMar
Buna fetelor! Ma invart pe acest forum si nu stiu pe unde sa poposesc, asa ca speram sa ma puteti ajuta voi. Sotul are 5 mil., si o mobilitate de 38 %. Ar trebui sa apelez direct la FIV, sau putem avea rezultate si prin inseminari artificiaale?
Daca trompele tale sunt permeabile si ovulatia e OK puteti incerca cu inseminare. Multa bafta!!!
ana_p spune:
Fetelor, am de dat un premiu pentru cea mai stupida intrebare pe care am primit-o. Nu ma pot abtine, asa ca va zic si voua: astazi am fost la doctorita de familie careia i-am spus ca incercarea mea a fost nereusita de data asta si m-a intrebat: "si n-ai reusit deloc-deloc?"
Ce i-as fi putut raspunde...?
Ana
Moniland spune:
Ana, si cum nu ai reusit deloc-deloc?! Puteai macar un pic sa reusesti. Oare la asta s-a gandit ?! Si eu care am pierdut sarcina pot sa zic ca am reusit un pic?!
![]()
Luck, hai cu vesti despre foliculi. M-am gandit toata ziua la tine. Sper sa fie bine.
Kora, pai ai avut o lista lunga, lunga de analize de facut. Pe motivul ca nu ai reusit la primul FIV ti s-a recomandat aceste analize? Sau cum de s-a trezit dr. sa-ti dea supliment de analize?
Cris, noroc ca te vad in poze si ma prind ca esti bine. Ai putea sa mai dai si tu un semn de viata pe forum. Bine, bine, azi se pare ca esti ocupata
. Sa-ti traiasca sotul iar tu sa-l faci tatic cat mai curand. 
luck spune:
Am sosit cu vesti
- 5-6 foliculi pe dreptul si 5-6 foliculi pe stangul dar mici (cam 6 mm).
Asa ca nu stiu daca sa ma bucur ca sunt mai multi ca data trecuta sau nu pentru ca s-ar putea sa nu creasca.
Dr.a zis ca o sa continuam tratam.pana luni cand o sa merg din nou la eco si daca o sa creasca pana atunci e super si daca nu intrerupem pentru ca ,zicea el,nu-mi mai poate suplimenta tratamentul.
Asa ca nu-mi ramane decat sa 
Ce ziceti fetele mele dragi am sanse sa-mi creasca pana luni ?
ana
nu inteleg cum de nu ti-a reusit deloc fivul,deci chiar nu inteleg...
Multumesc tuturor care s-au gandit la mine si au fost aproape de mine
pupici tuturor
aurel_cris spune:
ALDOLINA scumpa mea as veni sa va vad dar asa cum a scris si PUSSI sunt in Anglia,am sa fac pozici cu burtica sa iti trimit plus ultima poza de la echo cu bebe.Stau mai mult la pat ca dr mi-au zis sa o iau usor,acum sunt un pic mai vesela ca am vazut bebelusul ieri si era bine.Si sa crezi in sansa ta ca o sa reusesti,cine stie poate cu gemeni sau tripleti asa ca Meda pt fiecare FIV nereusit cate un bebe
Te pup de mii de ori

Fetelor va doresc multa bafta la toate care sunteti in focuri,vad o lista destul de mare,vreau aceeasi lista sa treaca la
Haideti ca tot asteptam sa se mareasca si aceea lista de la odisee

fara exceptie
16+
pussi spune:
aurica ma bucur ca sunteti bine
! sa pupi burtica din partea noastra!

dream facem pactul![]()

cris nu mi-ai raspuns cu papanasii

O livrare in TM se poate??
luck e foarte bine! spor la crescut oute![]()
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
Moniland spune:
Luck, cu siguranta vor creste. Pana luni mai sunt 4 zile de stimulare. Si ca sa te relaxezi si sa creasca foliculii cu ovocite de calitate in ei ar fi bun un pahar (o butelie) de vin rosu.
aurel_cris, sa fie valabil si la mine atatia copii cate incercari de FIV am?! Sunt la a 4-a
![]()

, si o mobilitate de 38 %. Ar trebui sa apelez direct la FIV, sau putem avea rezultate si prin inseminari artificiaale?