FIV 131

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Rubia mie la ultimul control mi-a zis ca ne vedem dupa 15 septembrie asa ca din 15 terorizeaza-l cu telefonul.

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Fete dragi si inimoase, multumesc mult pentru raspunsuri.

Tin pumnii tuturor

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata si o zi frumoasa tuturor!
Luck, asteptam vesti bune astazi de la eco.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Buna dragelor.Va deranjam si eu cu o intrebare,doua.Stiti cumva, profu'vine pana pe 17 in tara, ca atunci sunt programate la eco pt. inhibare .Si inca o intrebare, accepta pt fiv la Giulesti si hormonalele facute in alta parte ca mie asa mi/a zis cocei si neamtu ca le pot face si la mine in oras.Multam mult si cred ca va voi fi colega de forum de/ acum inainte!Va pupicesc pe toatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Buna fetelor,va multumesc mult si ma bucur ca a fost totul bine la intalnire de aceea mai propun una vinerea viitoare se baga cineva?

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Luci.eilm, eu am foarte multa incredere in CB. Ca fapt divers, unul dintre ET-uri mi l-a facut Profu (Dr.mea era plecata in strainatate) si tot nu mi-a reusit, de aceea cred ca un factor important in afara de profesionalismul doctorilor, esta SANSA fiecareia dintre noi. Tu procedeaza cum crezi ca e mai bine pentru tine. E foarte important sa ai incredere in medicul cu care vei face FIV-ul. Multa bafta.
Cris86, inca o data, SA-TI TRAISCA SOTUL, LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa dati roade cat mai curand! Petrecere frumoasa!
Cum iti spuneam, eu nu pot vinerea viitoare, dar daca se mai amana, ma incriu pe lista. Daca nu, data viitoare.
Tuturor fetelor in focuri, multa bafta sa fie cu ochishori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor am fost azi si am "donat" 3 sticlute cu sange pt urmatoarele 10 analize recomandate de dr. Matei:

1.Complement seric C3
2.Complexe imune circulante
3.Anticorpi Anti Nucleari ( ANA)
4.Ac anti DNA sS
5.Ac anti SS-A
6.Ac anti Sm
7.Ac cardiolipinici totali
8.Ac fosfolipidici totali
9.Beta 2 glicoproteina 1
10.Ac anti-mitocondriali (AMA)

Daca stie cineva sa explice ce inseamna mai ales punctele 4,5,6,9, si 10 ar fi minunat ca eu am dat 360 ron si habar nu am pe ce...tot felul de anticorpi,dar in amanunt nu inteleg nimic si la IDS recepotionerele acelea nu stiu sa explice nimic.Rezultatele le voi avea peste 3 saptamani

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Buna fetelor! Ma invart pe acest forum si nu stiu pe unde sa poposesc, asa ca speram sa ma puteti ajuta voi. Sotul are 5 mil., si o mobilitate de 38 %. Ar trebui sa apelez direct la FIV, sau putem avea rezultate si prin inseminari artificiaale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

RalMar pana la FIV e cale lunga si mai multi pasi de urmat.Tu ai facut investigatii?Monitorizari,laparoscopie,analize;exista tratamente atat pt sotul tau cat si pt tine ( daca e cazul) pt anumite afectiuni.Cand nu exista alta solutie se apeleaza la FIV.Dr. tau ce parere are?Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by kineta

MARRINA,SI MULTUMESC PT RASPUNS,DACA MAI E CEVA TE INTREB,DECI IN ZIUA 21 ,S-AR PUTEA SA INCEP TRATAMENTUL,SAU IN ZIUA 2A DE CICLU?CRED CA AM INTELES BINE,DACA AI CUMVA NR DE TELEF DE LA D-NA GETA BANUIESC CA DE LA ECO,TE ROG SA MI-L DAI SI MIE.si probabil cand voi face eco in ziua 21 (sper sa reusesc sa obt program),atunci o sa ma intalnesc si cu profu,ca doar nu-mi stabileste GETA tratam?

Numarul e 316.12.81 (centrala), interiorul l-am uitat dar daca spui ca vrei programare la eco la tanti Geta stie centralista unde sa te directioneze. Nu uita ca trebuie sa suni intre 13 si 14. Daca gresesc sper sa ma corecteze fetele. Ecografia ti-o face profu' ca ii spui Getutei la telefon ca esti pacienta profului. El iti da si tratamentul. Getuta ti-l scrie pe hartiuta. Nu uita, spune-le sa-ti scrie TOT pe biletel ca sa nu uiti. Si nici sa-ti iei medicamentele de care-ti spune.

Mergi la inceput