FIV 131

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Am vazut pozele si tare mi-e ciuda ca nu am fost si ea acolo. Sunteti minunate si sper din tot sufletul sa reusiti toate cat mai curand. Cred ca daca mai eram gravida muream de pofta...Cris cu prima ocazie cand vin in tara te vizitez sa stii ca tare bine aratau toate...

Cellu aratati super! Si tu si burtica. Numai bine!

Eu azi am fost la doctor si sunt si in z3...Initial mi-a oferit un psiholog dar pana la urma am convenit ca e mai buna o noua incercare si fiindca am 3 embrioni criogenati voi incepe cu ei dupa un nou CM adica undeva la inceputul lui Octombrie.

Madalina ma ajuti si pe mine putin? Tu ai facut vreun tratament inainte de transfer? Mie mi-a dat o schema de tratament cu estrofem si utrogestan din a doua zi a CM.

LilianaFi tu parca vroiai deasemenea sa faci PGD. Ai cumva idee de costurile aferente? As fi vrut sa stiu ca sa pot compara putin...Eu am convenit cu dr sa fac si asta si la sfarsit secretara mi-a dat lista de preturi care m-a cam blocat. Daca adun totul sunt aprox 4000-5000euro/embrion bani care trebuie platiti in avans, indiferent daca embrionul rezista sau nu....O sa-l sun pe dr vineri ca sa vad exact ce si cum...

Am inceput sa tin deja pumnii stransi pentru toate fetele care incep acum si sa dea DD sa fie numai reusite.

Va pe toate si o seara excelenta.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Dream1971...deci preturile in euro a clinicii din Austria:prima vizita:100,fiv+icsi:2450,assisted hatching:300,analiza a doua a globulului polar:1300....tu unde faci?..mi se pare cam scump,daca nu ajungi la ET...!...cind incepi ? Bafta !

Un tren plin cu pentru voi toate fetele si numai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dream iubita, mai facut sa intru aici! Ma bucur din suflet pt. tine ca o iei de la capat! Doamne ajuta! Tinem pumnii pt. octombrie!
aldo, vad ca ai intrebat de aurel cris , eu stiu ca-i in Anglia.. dupa cerclaj!
relya ... eu zic sa faci ca si Kora, baga Elevit ca-i sfant! Pe mine m-a ajutat enorm... am luat cam 4 luni inainte de sarcina( am facut 2 fiv-uri in perioada asta) si cu el am dus sarcina! Adica, am vomitat pana la 15 sapt. de gravideala de nu a stat nimic in mine... daca nu erau vitaminele acumulate in organism din timp aveau si Tustele de suferit! Si inca un avantaj.. nu am avut probleme cu dantura!
luck bafta maine la eco!
rami iti doresc un folicul baban si cu priza la gigel

pupici la toata lumea!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

[quote]Originally posted by rami 73
lauravoinicu, e bine ca Dr. T iti stie istoricul, daca ai facut cu el stimularile din trecut, deci te poti sfatui linistita cu el. Eu personal nu stiu daca as mai recomanda menogon simplu in cazul tau la stimulare, eventual combinat cu altceva, pentru mai multa eficienta. Referitor la microadenom, poate ar trebui sa te sfatuiesti si cu un endocrinolog bun (eventual Dr. Corina Neamtu) apropo de efectele stimularii asupra lui. Prolactina nu e si ea marita din cauza hipofizei ? Nu faci tratament pt.ea ?

Prolactina nu am avut-o niciodata mare , tot timpul a fost in limite , si mi-am analizat-o frecvent , fiindca stiam ceva de genul ca daca prolactina creste inseamana ca microadenomul secreta si inseamana ca creste . Numai la ultima stimulare cand mi-a venit CM-ul in timpul tratamentului mi-a iesit peste limita , acuma nu mai stiu cum o mai am ca nu am mai facut-o , dar o voi repeta acum . Atunci am luat bromcriptina 1 luna. Oricum am sa ma duc la un endocrinolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetele, sunt cu gandul si sufletul alaturi de voi si ma rog sa reusiti toate.
cristinici, Binei ai revenit pe baricade! eu cam bantui in fiecare we (mare, munte, casuta de vacanta) iar in cursul saptamanii ma odihnesc pe la scarbici. Acum urmeaza sa mergem sa facem si ceva treaba, mergem la recoltat struguri si sa ii facem must - alta distractie daca mai adaugam si ceva pastrama. Sper sa avem cat de cat vreme frumoasa, poate sa fie si ceva nori pe cer numai sa nu ploua prea mult. Cand ajungi in Bucuresti?
Vad ca in curand rami te apuci de FIV natural, fara stimulare. Mult noroc si sa mearga treaba ca pe roate. Cred ca si pe mine ma asteapta aceeasi treaba.
Pupici la toate fetele si mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

valeria ai idee cand se intoarce profu in tara? ca eu am programare la ei pe 27 sept dar eu diphe trebuie neaparat sa-l fac in Z21 adica pe 23 sept altfel pierd lotul de sept-oct
asistenta mi-a zis sa-l sun pe prof dupa 17 sept daca vreau sa ma vada mai repede.
intervalul de timp e scurt si nu stiu ce sa fac ca nu vreau sa pierd lotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Pussi multumesc mult! Facem un pact? Daca o sa fie bine iti spun tie intai vestea si o transmiti tu mai departe? Te-am considerat intodeauna un emisar excelent al vestilor bune si o faci foarte bine. OK? Pana una alta ai grija de printese si de tine si spor la cumparaturi

Liliana eu fac FIV in Belgia care nu ma costa cine stie ce...Cateva sute de euro cu totul (sincer nici nu am facut un calcul amanuntit)...Restul suporta asigurarile...Suma de care am pomenit se referea doar la analiza genetica a embrionilor care nu e suportata de asigurari. Nu stiu daca s-o mai fac sau nu...O sa ma duc sa mai vorbesc si cu un genetician. Multumesc si bafta multa si tie. sa fie cu ochisori.

Numai bine si mult noroc tuturor!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

marrina in seara asta primesc lista cu anticorpii pe care trebuie sa ii fac,apoi daca ies bine incep din 25 sept. 10 zile inhibare dupa care fac prima eco+ profil hormonal,apoi urmeaza 4 zile de stimulare si iarasi eco + profil hormonal si apoi tot asa la 2 sau 3 zile eco + profil hormonal pana la sfarsitul stimularii....
Atunci succes la drum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Dream si mie imi daduse prof Marinescu estrofem pt cu o luna inainte de ET luasem maca si aveam endometrul de 8 difuz,apoi am vb cu dr Cocei care m-a sfatuit sa mai astept pana voi avea endometrul bun pe natural,i-am ascultat sfatul si luna urmatoare am avut pe natural endometrul de 13.5,nu am luat decat utogestan,progesteron si acid folic.Dr Cocei mi-a spus ca a avut paciente care au asteptat si 6-7 luni pana sa poata face ET pe natural cu un endometru bun dar au avut rezultate super.Pup si te asteptam la odisee cat mai curand.

Madalina 17+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Aldolina, multumesc si tie pentru raspuns. Ma gandisem la apelez la o somitate in materie in ideea ca ma lamureste cu problema fibrom- fiv. Plus ca are multe reusite si eu ma grabesc. Sa inteleg ca nu-mi dai dreptate ? Tu ai proceda altfel ?

Tuturor fetelor, o zi frumoasa, plina de optimism si reusite.

Mergi la inceput