FIV 131

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Valeria, la mine a fost in felul urmator: intr-o zi de marti (13 martie ) au aparut scurgerile maro, joi noaptea s-au facut rosii, vineri am eliminat si duminica aveam cativa stropi. Cam ca si la tine nu a fost ca la un cm. Urmatorul CM a fost la 45 zile socotind din ziua eliminarii. Apoi 35 zile, 31...
Capul sus ca va fi bine. Important e ca suntem sanatoase. Cred ca acum ma incurajez si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by kineta

FETELOR AJUTATI-MA SI PE MINE CU UN SFAT,VA ROG,vineri incep folia a 2 a de AC ,ce sa fac ,ca am uitat numai stiu ce am vb cu profu M ,la cat de zapacita eram la ultima cons,trebuie sa sun pt programare ,CAND,UNDE,la ce nr,treb sa ma programez iar la el ,sau la ecograf,sau daca ma program la el,imi face el ecografia?VA ROG AJUTATI-MA,CA NU STIU CE SA FAC,si cand treb sa sun ,?

Trebuie sa suni saptamana viitore pentru programare la eco la tanti Geta in ziua 21 de Marvelon, deci in ziua in care iei ultima tableta iti face eco. Ii spui ca pentru FIV si ca asa ti-a zis profu'sa te programezi la eco. Cred ca ti-a scris si pe hartiuta care ti-a dat-o ultima data, ia verifica! Probabil atunci va stabili pe ce protocol veti merge daca esti hotarata sa incepi , asa ca mergi cu bani pentru medicamente (daca incepi din ziua 21 trebuie sa ti le si cumperi). Alte intrebari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

marrina multumesc,eu la stimulare voi face 4 zile a cate 3 fiole de gonal f 75 UI/zi dupa care imi va da combinat cu menogon,dar schema o am doar pana atunci pt ca dupa prima eco si analizele hormonale se va decipe pe mai departe concret.Sper si eu sa fie bine.
Aldolina ai dreptate nu se compara un organism cu altul,sper doar ca sa reactioneze organismul meu mai bine cu aceasta schema noua decat cu precedenta.Ce sa-i faci omul cat traieste spera....!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

luck Iti tin pumnii pentru ca maine sa te linistesti, dupa ecografie. Si sa nu uiti ca noi suntem langa tine si te sustinem! Intreaba-l pe Chicea TOT ce-ti trece prin cap. Pana la urma e vorba de tine, nu de el.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KoraPop

marrina multumesc,eu la stimulare voi face 4 zile a cate 3 fiole de gonal f 75 UI/zi dupa care imi va da combinat cu menogon,dar schema o am doar pana atunci pt ca dupa prima eco si analizele hormonale se va decipe pe mai departe concret.Sper si eu sa fie bine.
O sa fie bine! Vei vedea! Cand incepi inhibarea? Prima eco o faci in ziua 4 de Gonal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Moni mersic mult de tot .... ca stateam ingrijorata si Prof e plecat din tara...

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

marrina in seara asta primesc lista cu anticorpii pe care trebuie sa ii fac,apoi daca ies bine incep din 25 sept. 10 zile inhibare dupa care fac prima eco+ profil hormonal,apoi urmeaza 4 zile de stimulare si iarasi eco + profil hormonal si apoi tot asa la 2 sau 3 zile eco + profil hormonal pana la sfarsitul stimularii....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Relya: si mie mi-a zis d-na dr.ca pot face injectiile imediat una dupa alta,asa ca -la FIV-ul trecut- asa am facut.Faceam intai dipherelinul si dupa un sfert de ora faceam gonalul.Si asta,seara(deci nu neaparat dimineata).Si a fost foarte bine.Cafeluta poti s-o bei linistita..si eu beau una pe zi.Dupa ET nu prea se recomanda sa bei,eventual una mica doar.
Iar acidul folic...si eu iau 1/zi si este de 5 mg.Deci nici o problema!

Mirelus: te-a prins furtuna sau ai reusit sa scapi de ea?

Multumesc fetelor care se gandesc la noi,cele aflate in tratament si ne ureaza bafta,sa dea DD,asa sa fie.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

marrina,Moniland,kora,rami 73,kla 78
va multumesc tare ,tare mult fetelor ca sunteti aproape de mine.Oare sa fiu eu asa de ghinionista si sa nu reusesc nicicum sa produc ceva foliculi?Doamne astept cu nerabdare ziua de maine,cu nerabdare intr-un fel si cu groaza in acelasi timp.
Unitatea de masura este in cazul estradiolului pg/ml.
tuturor fetelor dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MARRINA,SI MULTUMESC PT RASPUNS,DACA MAI E CEVA TE INTREB,DECI IN ZIUA 21 ,S-AR PUTEA SA INCEP TRATAMENTUL,SAU IN ZIUA 2A DE CICLU?CRED CA AM INTELES BINE,DACA AI CUMVA NR DE TELEF DE LA D-NA GETA BANUIESC CA DE LA ECO,TE ROG SA MI-L DAI SI MIE.si probabil cand voi face eco in ziua 21 (sper sa reusesc sa obt program),atunci o sa ma intalnesc si cu profu,ca doar nu-mi stabileste GETA tratam?

Mergi la inceput