FIV 131

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by Relya

Mi-a spus doctorita ca pot face dipherelinul si gonalul la aceeiasi ora. A mai facut cineva asa ?

Relya,eu am avut tratament cu suprefact si puregon si,la fel,le-am facut pe amandoua dimineata,la aceeasi ora.Mi-au zis doar sa le fac in intervalul 7-10,nu mai devreme sau mai tarziu.

Bafta multa in continuare

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

miha2004 multumesc nici nu stii cata speranta mi-a dat mesajul tau!Iti doresc un concediu de vis in Creta si te asteptam cu vesti bune!
Relya eu iau acum elevit care e un complex de vitamine printre care si acid folic,inainte luam o pastila de acid folic de 5 mg/zi,dupa cate am studiat am inteles ca ce e surplus se elimina prin urina.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

RELYAsi eu am tot acid folic de 5 mg si iau in fiecare zi cate o tableta de vreo 3 luni aprox,din cate stiu eu corpul isi ia cat are nevoie iar restul se elimina prin urina,cred ca si o tableta la 2 zile e ok.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Gata, fetelor, am scapat si eu de-o "grija", sunt iar z. 1 si ma doare burtica...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Kora, eu am raspuns bine de fiecare data, indiferent de protocol. Depinde de organism, dupa cum bine stii nu trebuie facuta comparatie, pentru ca poate fi un motiv de stres. Important este sa fie unul si bun care sa devina bebelus, nu multi si degeaba (ca in cazul meu).
Luci.eilm, subscriu la cele 'spuse' de Rami73. De ce vrei sa mergi la Marinescu? Scuza-ma ca te intreb dar sunt curioasa, ce sa-i faci?
Aurel Cris, daca nu vii la urmatoarea intalnire, vin eu si te iau cu forta de-acasa. Vreau sa-ti vad si eu burtik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ana, sa te astepti la un CM mai abundent.
Luck, iti tin pumnii pentru maine sa ai foliculi, chiar daca sunt micuti vor creste ei. Trebuie sa-ti creasca estradiolul. Gandeste-te ca la un singur folicul care contine ovocit matur valoarea estradiolului trebuie sa ajunga la 300. Pe langa asta estradiolul stimuleaza si cresterea endometrului. In ce unitate de masura ai analiza facuta? Hai ca poate e bine si laboratorul respectiv lucreaza altfel.
Relya, Kora , de s-ar simti si organismul nostru asa bine ar fi. Dar din pacate el isi cunoaste varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FETELOR AJUTATI-MA SI PE MINE CU UN SFAT,VA ROG,vineri incep folia a 2 a de AC ,ce sa fac ,ca am uitat numai stiu ce am vb cu profu M ,la cat de zapacita eram la ultima cons,trebuie sa sun pt programare ,CAND,UNDE,la ce nr,treb sa ma programez iar la el ,sau la ecograf,sau daca ma program la el,imi face el ecografia?VA ROG AJUTATI-MA,CA NU STIU CE SA FAC,si cand treb sa sun ,?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by rami 73

Fetele, eu pe 13 septembrie m-am programat la eco la Monsenior, sa vedem daca iese vreun folicul la orizont si daca avem ce punctiona. Mai vine cineva, sa fie asteptarea mai usoara la portile Frailei ?

Iti tin pumnii sa fie un folicul (cel putin), plin cu un ovocit baban si de calitate super. Vin pe urmele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Moni parca tu ai pierdut ca si mine o sarcina la saptamani.
Poti sa-mi spui si mie cum ti-a venit CM dupa?
Eu nu am avut nimic pana vineri dimineata cand m-au luat niste dureri groaznice, am vorbit cu dr. si mi-a dat niste amtibiotice di antiinflamatoare si mi-a zis ca daca sangerez abundent sa ma duc sa ma curete, vineri seara am eliminat embrionii si cateva pete rosii, sambata si duminica doar cateva pete rozalii, maronii si de luni nimic. Cand ar trebui sa-mi vina CM?

Scuze de intrebari dar sunt tare nelamurita ca mie CM in toata regula nu mi-a venit

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

'Neata fetelor!

Fetelor cine imi spune si mie ce protocol e cel care din zi 2 de CM incepi inhibare cu 1 diphe/zi timp de 10 zile si apoi incepi stimularea ( din a 10-a zi) cu 3 gonal f ( + 1 diphe).E protocolul lungo-scurt de care am auzit?A mai facut cineva asa?In timpul celor 10 zile de inhibare nu se formeaza foliculi,nu?Si incep sa se formeze abia din ziua 10 incolo...e f ciudat...adica imi impinge ovulatia mai incolo cu 10 zile ???Help please!

Si eu am facut acelasi tip de protocol: inhibare din ziua 2 cu 1 Diphereline 12 zile si apoi stimulare cu 3Menogon (nu Gonal, dar tot aia e pana la urma)+1Diphereline. Cum se cheama n-am idee dar e OK. BAfta!!!

Mergi la inceput