FIV 131
Raspunsuri - Pagina 19
Moniland spune:
Relya, de ce sa renunti la cafea? Eu zic sa stai linistita si sa nu stresezi organismul ca nu e momentul. Si daca te sperii de cofeina incearc-o pe cea fara.
luck spune:
kora
pe analiza imi scrie 12 (scos de calculator) si cu pixul scrie sub.Asa ca... Cred ca analizele se scot automat pe calculator.
Maine am programare la dr.si o sa vedem dc merge o marire a stimularii sau nu am foliculi.
Acum fac stimulare cu 3 menogon si 2 gonal f.
In principal estradiolul asta poate creste prin marirea dozei si tb sa creasca nu????
Ce medicament ma ajuta la cresterea estradiolului pt ca menogonul si gonalul contin lh si fsh.
KoraPop spune:
luck estradiolul creste pe masura ce cresc foliculii,maine la eco trebuie sa se vada ceva chiar daca foliculii sunt inca mici,sa il rogi pe dr sa iti spuna daca vede foliculi chiar daca sunt < 6 mm;dr.meu de exemplu nu imi zicea de foliculii <6 mm decat dupa ce treceau de dimensiunea asta si am stat stresata la inceput ca am doar 1-2 foliculi si cand colo mai erau 4 frumusei.Te
si sper sa ne dai vesti bune maine!
Kora
CARPE DIEM!
luck spune:
kora
iti foarte multumesc.Dar daca imi aduc bine aminte nici mie nu mi-au spus data trecuta foliculii mici numai cei mari.Ii intreb dar eu stiu...
Sunt tare,tare ,suparata .Abia astept sa vina ziua de maine.
Cresterea estradiolului ne spune cresterea foliculilor nu ? Teoretic el mai poate creste?Mai am o sansa ?
pupici
rami 73 spune:
luck, in ce unitate de masura e exprimat estradiolul ? Pare micut, intr-adevar, mai repeta-l eventual si la alt laborator.
Kla, daca te simti chiar atat de rau si eu zic ca pot fi alte cauze, eventual accentuate de tratamentul de inhibare. Inainte de tratament nu aveai nici o problema ? Cel mai bine vorbeste cu doctorul.
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
rami 73 spune:
Relya, nu e momentul acum sa renunti la cafea, eventual puteai s-o faci acum o luna, sa aiba timp organismul sa se obisnuiasca, altfel il supui unui stres inutil. Daca vei bea fara cofeina, tot adormita o sa fii.![]()
Eu cand am inceput sa beau cafea fara cofeina, vreo 2 saptamani am fost tot asa ametita de cap, ba chiar cu usoare dureri. Abia dupa o perioada s-a obisnuit organismul. Oricum, o cafeluta pe zi dimineata nu strica, stai linistita.
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
KoraPop spune:
Relya multi inainte si eu implinesc tot 35 pe 3 oct..ce mai trec anii astia!Da' ma simt de 20
si tu la fel,nu?
luck esti la inceputul stimularii,inca poate sa creasca ai sa vezi maine ce decizie ia dr.Mie la a doua eco mi-a marit doza de la 3 la 4 menogoane ( in a 6-a zi de stimulare parca) si de atunci s-a vazut un progres bun la foliculi,respectiv estradiol.Hai nu te necaji si stresa ca nu ajuti asa foliculasii!
Kora
CARPE DIEM!
kla78 spune:
KORA,RAMY nu cred sa am alte probleme,eventual un pic anemica cum sunt de obicei,dar am luat acum 3 sapt fier ca stiam ca o sa incep trat si nu vroiam probleme,acum parca mi-am mai revenit putin,ma gandesc ca poate fi si tensiunea ca o am mica si beam cafea ca sa o ridic, am redus din cafea si probabil o fi asta cauza?acum am baut o cana mare de cafea,din aia de 200 ml.stiu ca e mult dar daca imi revin de tot inseamna ca sunt condamnata sa beau cafea si dupa et.
LUCK trebuia ssa intrebi la laborator cand ti-a dat analiza ce inseamna scris cu pixul sub 12,si mie mi se pare micut tare acum vezi ce-ti zice dr maine.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
miha2004 spune:
Korapop draga mea eu am facut protocolul la fel ca al tau si productia a fost destul de buna adica 9 ovocite, din care 5 embrioni de 8, 7, 7, 6, 5 celule asta la fiv nr 2 , la primul am facut protocol scurt si am avut decat 2 embrioni al doilea formandu-se in ultimul moment avea 2 celule. Eu zic sa ai incredere, o sa fie bine.
Despre pregnyl eu nu l-am tinut la frigider si era si cald afara (in iunie) si a fost bun, dar daca te linisteste cumpara-ti altul.
Despre mine ce sa va spun, maine plec in Creta in vacanta 2 saptamani cu folie de cycloprogynova la purtator pe care o incep maine si cand ma intorc o sa merg la un control sa vedem daca incep fiv nr 3. O sa imi lipseasca postarile voastre, dar o sa recuperez cand ma intorc.
toate fetele si va urez succes in ceea ce faceti.
Relya spune:
Ramy,
Nu renunt de tot la cafea. Nu pot ! E unicul viciu ce mi-a ramas. Stiu ca o cafea pe zi e ok. Asta e portia mea obisnuita. Rar bag o a doua cafea. Dar de cand cu tratamentul asta , sunt asa de adormita si somnoroasa, aproape in fiecare zi cad in ispita.![]()
Kora
tot ca la douazeci ma simt ![]()
Fetelor voi cum luati acidul folic ? Stiu ca s-a vorbit si s-a "razvorbit "...Cica doza corecta e cea de 1 mg pe zi. Eu am gasit de 5 mg. Dar iau si eu una la 2 zile ( ca 1 tableta la 5 zile mi se pare prea ...rar
)
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler