FIV 131
Raspunsuri - Pagina 18
KoraPop spune:
Relya am citit undeva ca nu demult a fost ziua ta!LA MULTI ANI si visul sa ti se implineasca!

rami unu' da' bun sigur va fi!
Kora
CARPE DIEM!
Relya spune:
Kora , multumesc
A fost ziua mea si am sarbatorit... cu diphereline
Am implinit 35 ani.
Ca sa stau linistita am sa-mi cumpar alt pregnyl. N-are rost sa ma stresez cu chestii de astea marunte...
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
luck spune:

analizele mele din z 2 a CM si prima zi de stimulare
fsh 3.21 4-13
lh 3.38 1-18
estradiol sub 12 39-189
progesteron 0.28 0.2-1.4
analizele mele in z 5 a CM dupa trei zile de stimulare
lh 9.45 1-18
estradiol 20 39-189

DE CE ESTE ESTRADIOLUL ASA DE MIC ????
Inseamna ca pot sa am aceeasi surpriza ca si data trecuta adica lipsa foliculi ?
Sunt disperata , acum mi-am luat rezultatul si nu am mai avut rabdare sa ajung acasa va scriu de la serviciu.
luci.eilm spune:
Ramona, multumesc pentru raspuns.
Acum am inteles, se pare ca m-am agitat degeaba.
Tie, multa bafta la eco. 

Luck, vad ca astepti raspuns. Imi pare rau, dar eu sunt la inceput aici si nu stiu sa-ti raspund. ![]()
kla78 spune:
salutari la toata gasca!
RELYAeu fac inhibitorul si stimulantul la aceeasi ora,seara cu diferenta de 5 minute intre ele,de moment sunt cu inhibitorul dar la fivurile precedente tot asa am facut.
fetele care ati trecut prin fiv 3 spuneti-mi va rog daca sintomele pe timpul inhibarii au fost la fel ca la celelalte,va intreb deoarece eu nu m-am simtit rau dar acum sunt foarte ametita parca m-am drogat si am facut pana acum numai 2 injectii de inhibare,n-am putut sa ma ridic din pat pana acum,cand ma ridicam parca se invartea casa cu mine,si acum ma simt ametita,oare e normal?
va pup pe toate fara exceptii,nu va enumar ca vad dublu
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Moniland spune:
luck, in legatura cu estradiolul ce inseamna < 12? Daca era 12 atunci dupa 3 zile de stimulare trebuia sa fie minim 33, maxim 96. Ca sa fie ok, valoarea de 20 dupa 3 zile de stimulare atunci prima analiza trebuia sa fie 5. E posibil sa fi fost 5 caci e sub 12, sau varianta deloc placuta sa patesti ca data trecuta. Cand mergi la dr.? Repeta estradiolul.
Kla, eu la primul tratament ma simteam ametita in timpul inhibarii. La urmatoarele tratamente imi era tot mai bine. Se pare ca la tine e invers
. Oricum la fiecare tratament ma simteam altfel.
Mirela39 spune:
Va rog din suflet sa ma ajutati daca stie cineva numarul de telefon de la cabinetul particular al dr. Dracea Laura de la spitalul Giulesti sau cum pot sa dau de dansa
Mirela39 mail _secara@yahoo.com
Va multumesc
kla78 spune:
MONICAdeci pot incepe sa cred ca sunt pe invers
asta asa ca o gluma.......dar zau ca ma simt rau de tot,incepe sa mi se faca frica ca poate nu e normal si va trebui sa intrerup trat....
l-as suna pe medic dar prima data vreau sa stiu parerile voastre.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
KoraPop spune:
luck nu ai cum sa il intrebi pe dr.?Poate iti trebuie marita doza de stimulare.Cu ce si cate fiole faci stimularea?
kla eu la FIV-ul trecut m-am simtit super si in timpul inhibarii cu diphe si in timpul stimularii cu menogon,nu stiu cum va fi la al doilea FIV;poate e vreo lipsa de Ca,glicemie mica sau alte motive 
Kora
CARPE DIEM!
Relya spune:
Fetelor nu-s ce sa ma fac. Nu pot sa renunt la cafea.
Si mai bag si cate-un dulce din cand in cand. In fiecare zi ...zic : " de maine beau numai o cafea pe zi si nu mai mananc dulce deloc " si raman cu zisul. Pe la pranz ma apuca un somn de nu pot tine ochii deschisi asa ca mai beau o cana de cafea si-mi revin.
Acu ma tin tare desi casc de inghit monitorul si parca vad ca cedez si azi ispitei....
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler