FIV 131

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Kora eu sunt pe protocolul "si mai lung " ....adica : din ziua 21 a cm fac 3 saptamani de diphereline 0,1 dupa care 10 zile stimulare cu diphereline 1/2 fiola + 2 gonal f de 75 UI.

Mi-a spus doctorita ca pot face dipherelinul si gonalul la aceeiasi ora. A mai facut cineva asa ?

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Rami, eu astept intai CM-ul (13-14 septembrie) apoi sun sa ma programez. Inainte insa as vrea sa vorbesc cu dr., sa nu ma duc la eco ca o floare, fara ca ea sa stie ce urmeaza sa facem.
Kora, si eu am avut schema asta - din Z 2 a CM am inceput cu Dipherelin, apoi din ziua 13 a CM cu stimulare (menogon si Puregon) si 1/2 dipherelin, Pregnyl in Z23, punctia in Z25 si ET in Z28. Cred ca se cheama protocolul lungo-scurt. Multa bafta si sa fie cu rezultat pozitiv.
Mult succes tuturor fetelor aflate in focuri si bun venit prospetelor FIV-oase, sedere cat mai scurta pe-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Relya dr. mea mi-a spus ca se poate face diphe si apoi dupa o ora gonalul,dar majoritatea fetelor fac dimineata inhibarea si seara stimularea.Mult succes in continuare!
Aldolina multumesc mult,conteaza mult sa stiu ca a mai facut cineva acest protocol!Cum ai reactionat cu acest fel de protocol ca nu mai stiu ,scuza-ma te rog!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

buna dimineata fetelor
ANA acum am citit imi pare tare rau dar asa cum ai spus si tu trebuie sa-ti revii, sa te gandesti ca ai pe cineva langa tine care te iubeste, te sustine si sa vezi ca totul va fi bine. Si eu dupa primul esec am trecut mult mai usor stiind ca nu sunt singura, ca am un sot care ma iubeste si care saracul nu mai stia ce sa-mi faca ca sa imi revin. Incercati sa va luati cateva zile macar de concediu sa plecati voi doi si sa va relaxati, dupa care mai stai un pic si ... la treaba din nou. (eu am facut o pauza de trei luni)
Lachione fruntea sus, se poate? Tu si Sheri erati optmistele forumului, atunci cand am vazut ca voi ati reusit m-am gandit ca se poate si voi reusi si eu, si uite ca asa a fost. Hai incurajeaza-ne in continuare mai ales pe astea ca noi asa cu duble si triple . Sumtem langa tine.
KORA sa ma schimbi si pe mine pe prima pagina ca si eu am doi feciori
Va sarut si bafta multa, tinem pumnii
A, am uitat, vreau si eu papanasiiiiiiii

mona 22 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Fetelor, rami73, aldolina este prima oara cand citesc despre FIV pe ciclu natural. V-as fi rugat sa-mi explicati si mie de ce faceti asa, care sunt avantajele ? Vad ca majoritatea fetelor fac cu stimulare- eu am un fibrom si am inteles ca stimularea contribuie la marirea acestuia, ceea ce n-ar fi recomandat. Eu am facut 2 inseminari cu dr. Bucur si acum ma gandesc sa incerc si altceva/ cu altcineva. La prof. Marinescu se poate obtine o programare doar sunand la Giulesti ? E asa de simplu ?
Doresc tuturor fetelor mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

RELYA eu am facut dipherelinul,gonalul si menogonul la aceeasi ora,dr a zi ca nu sunt probleme si dupa cum vezi au lucrat,multa bafta.
Frumuasa intalnire ati avut,frumoase poze,frumoase doamne,pupicuri la toate
Fetelor la toate care sunteti in focuri multa bafta.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Relya...mie dr.mea mi-a zis sa fac inhibitorul dimineata si simulantul seara,intotdeauna la aceleasi ore,dar cred ca cel mai bine e sa le faci cum zice dr.tau,probabil se orienteaza in functie de antecedente...multa bafta !

....mai am putin...pe 10 incep inhibarea..speram ca a doua oara sa nu mai am emotii,dar vad ca incep sa isi faca aparitia,parca prea devreme,totusi....

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Multumesc fetelor

Am fost la o eco ( nu era necesara acum pt. ca mai am de facut o saptamana de inhibare ) si totul e in regula. Fibromul meu de 3cm ( dupa 2 sapt. de inhibare ) a scazut la 1,7cm. Deci pana incep stimularea va mai da inapoi. Luni merg din nou la eco si atunci ar trebui sa primesc unda verde pt stimulare.

Mai am o intrebare. Din greseala am tinut pregnylul mai bine de 24 ore la temperatura camerei. Pe cutie scrie ca sa tine intre 2-8 grade. Oare il mai pot folosi sau sa-mi cumpar altul ?

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Relya ce vesti bune!Inhibarea a ajutat la scaderea fibromului?Pai in ritmul acesta vei scapa de tot de el!Doamne ajuta pe mai departe!De pregnyl nu stiu ce sa zic,eu cand l-am luat de la farmacie ,l-am adus acasa si l-am pus in frigider si l-am scos doar cand am facut injectia,dar nu cred sa se fi intamplat ceva in doar o zi,intreaba dr.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Relya, nu stiu ce sa zic referitor la Pregnyl, riguros ar fi fost sa se respecte temperatura... intreaba si tu la o farmacie eventual. Referitor la orele de injectare, cred ca ambele varinte sunt posibile. Bafta multa, de acum incepe dansul !

Kora, merci frumos ca m-ai pus pe listuta, acum sa vedem daca va si avea la ce sa faca FIV.

Aldolina, sa inteleg ca dra. nu stie ce pui tu la cale, mai, mai.... Oricum, in cazul tau, care nu ai probleme cu ovocitele, mi se pare excelenta ideea sa nu-ti mai bombardezi organismul cu hormoni.

Luci.eilm, FIV-ul pe CM natural este indicat fie in cazurile de incercari multiple cu stimulari (pentru a nu mai agresa organismul cu tratamente), fie in cazuri mai de exceptie (ca al meu), in care nu se obtine un raspuns bun la stimulare si atunci trebuie vazut daca organismul produce ceva (ovocite) pe cale naturala sau nu. Altfel, e mai bine sa faci FIV cu stimulare (cresc mult sansele) si dupa cum ai vazut in cazul multor fete, fibroamele pot fi tinute sub control cu inhibarea care precede stimularea.

ana p, hai, fruntea sus, ca va veni cu siguranta si randul tau sa intri in randul mamicilor ! Mie mi-a venit CM dupa FIV cu o saptamana intarziere (la 35 zile).

lauravoinicu, e bine ca Dr. T iti stie istoricul, daca ai facut cu el stimularile din trecut, deci te poti sfatui linistita cu el. Eu personal nu stiu daca as mai recomanda menogon simplu in cazul tau la stimulare, eventual combinat cu altceva, pentru mai multa eficienta. Referitor la microadenom, poate ar trebui sa te sfatuiesti si cu un endocrinolog bun (eventual Dr. Corina Neamtu) apropo de efectele stimularii asupra lui. Prolactina nu e si ea marita din cauza hipofizei ? Nu faci tratament pt.ea ?

Nusy, bafta multa si tie !

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput