FIV 131

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ginger sa iti traiasca g-ingerasii si sa creasca mari si frumosi!
rami eu te-am trecuta pe listuta;e ok?bafta muuuuultaaaa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Foarte frumoase pozele,fetelor! Si mancarea...yam..yam...

Kora: si eu sunt inca pe inhibare,azi am facut a 10-a injectie de diphereline iar poimaine vin la eco de inceput de stimulare.Maine seara imi soseste si gonalul la farmacie.

Rami: bafta multa!

Aniast: sa va traiasca bebelul si sa fiti sanatosi toti trei!

Sheri: un

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Nussy Rami felicia Luck Ioanap76 Andrada Relia Rubia Kla78 Mirela1 Diana d Doris ...multa bafta fetelor...

Kora

Ginger() Pussi Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Bafta multa tututor fetelor care incep sa se inhibe sau sa se stimuleze si sa dea Dumnezeu sa aveti cat mai multi "bobocei"!!!
Cris la Ploiesti trimiti o salata prin curier rapid??????Imi pare tare rau ca nu am putut ajunge la intalnire dar sigur urmatoarea nu o voi rata.
Am vorbit cu Andreea (Aniast)la telefon se simte bine,putin obosita dar parea in forma,bb este bine, iar maine poate va va da ea toate detaliile caci se va externa,oricum va pupa pe toate, va ureaza multa bafta celor in plin tratament.
toate FIV-oasele fara exceptii.

Madalina 17+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Aniast sa-ti traiasca baiatul si sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el.Ai condus pana la bucuresti singurica?
Fetelor super intalneala, de abioa astept sa particip si eu macar la una.
Sheri te-am vazut, " tot cu gura pana la urechi", tot sufletul petrecerii?
Lachi lasa ca o sa-ti treca depresii si o sa fii incantata de tot ce fac printesele, chiar si de plansul lor.
Andrada P de cand incepi?
Danylao pe cand o noua incercare?
MRL pe unde umbli?
Moniland faci din nou in toamna asta?
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Ana, imi pare tare rau!!!
eu abia acum am aflat vestea cea trista...
cae sa-ti zic, curaj si putere pentru urmatoarea incercare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ce frumoase fete am vazut in pozele de la intalneala.Va pupicesc pe toate ca-mi sunteti tare drage toate
Si eu sunt aici si fac pentru viitoarele mamici care incep pregatirile

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetele multumesc pt primire
Rami73 , da intreadevar , ai retinut bine , am facut ceva stimuari destul de puternice pt inseminare , 3 la numar cu menogon , la 2 dintre ele am facut inseminare , la a treia incercare , desi tratamentul a fost mult mai puternic (adica 24 de fiole , fata de 12 datile trecute ) nu am resusit sa obtin decat un amarat de folicur de 12 mm , iar dupa ultima injectie mi-a venit CM , adica la 2 saptamani de la ultimul CM . De asta mi-e frica cel mai mult acum cand voi face injectiile pt fiv , dar cu D-zeu inainte...
Primele doua dati cand am facut stimulare , am obtinut aproximativ 30-40 de foliculi , am fost la un pas de hiperstimulare , iar ultima data mai nimic , ce s-a intamplat nu stiu ....
Poate unele fete stiu povestile mele de atunci , ca m-am tot plans si pe la capitolul FIV. Eu nu am CM in mod natural de aceea am facut tratament asa de puternic pt o simpla inseminare , tratamentul de genul Clomifen nu dau nici un rezultat in cazul meu , iar ultimul meu CM este anul trecut in decembrie , cand am facut ultima incercare cu menogon. La laparoscopia pe care am facut-o anul trecut in februarie , mi-au gasit mici focare de endometrioza , in rest toate bune , numai buna de facut copii , dar cu ce daca nu am CM deloc ??
Schema de tratament pt fiv nu o stiu inca , dupa ce voi termina cu analizele , dar in principiu din ce am discutat cu dr. , va fi fara diphereline ( ca cica sunt destul de inhibata), poate ceva AC ca sa am si eu o zi 1 , gonal F simplu sau combinat cu menogon.
Marrina , sa te auda D-zeu .

Acum am o mare problema , cauza pt care nu am CM este un microadenom pe hipofiza , si de aceea hipofiza mea nu functioneaza normal , pe prospectul gonalului scrie ca este contraindicat daca ai tumori hipofizare , eu nu am tumora , dar totusi nu se intampla nimic oare cu microadenomul meu ? Mie de cand mi l-au descoperit (pe la 16 ani) nu mi-a crescut niciodata nici macar un mm si mi-au zis ca nici nu va mai creste daca il las in pace. Aceiasi problema am avut-o si cand am facut pregnyl , ca si pe asta scrie la fel , la menogon nu am gasit nimic legat de asta. Pe dr . cred ca l-am intrebat de 100 de ori si mi-a zis sa stau linistita , ca nu are nici o legatura cu ce am eu , dar oare??? Ca ma sfatuiti sa fac ? Pe cine as mai putea intreba ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata, fetelor!

Multa-multa bafta fetelor din septembrie-octombrie, Nusy, Rami, felicia_, Luck ,Ioanap76, Andrada, Relia, Rubia, Kla78, Mirela1, Diana_d, Doris, sunt alaturi de voi si vreau sa reusiti TOATE.

Eu am inceput serviciul, incerc sa imi revin incet, incet; am mai trecut eu prin momente grele, dar parca nu le-am simtit chiar asa... Acum sunt in asteptarea CM, care vad ca intarzie; Utrogestanul l-am intrerupt de luni dimineata. Voua la cate zile v-a venit CM?

O zi buna tuturor fetelor dragi pe care le-am simtit asa de aproape de mine!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata fetelor!

Laura ti-am trimis PM.
Ana

Fetelor cine imi spune si mie ce protocol e cel care din zi 2 de CM incepi inhibare cu 1 diphe/zi timp de 10 zile si apoi incepi stimularea ( din a 10-a zi) cu 3 gonal f ( + 1 diphe).E protocolul lungo-scurt de care am auzit?A mai facut cineva asa?In timpul celor 10 zile de inhibare nu se formeaza foliculi,nu?Si incep sa se formeze abia din ziua 10 incolo...e f ciudat...adica imi impinge ovulatia mai incolo cu 10 zile ???Help please!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput