FIV 131
Raspunsuri - Pagina 15
Ginger00 spune:
am intrat si eu sa felicit ,dar vad ca Ana nu a avut noroc
... dar nu dispera ca foarte multe din noi am reusit sa ne indeplinim visul a doua sau a treia oara.
Sunt tot eu
...cu alt nick...cred ca va dati seama ![]()
Lachione-lasa ca nu esti singura ...te ajungem si noi din urma, Pussi,Delfi,Meda...toate cele cu comori la dublu sau triplu 
+20
sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
KoraPop spune:
Ginger eu nu m-am prins cine esti...m-am uitat pe lista si numai Galuscuta e graviduta cu doi feciori....?!Deci?
Kora
CARPE DIEM!
pussi spune:
bey m-ati terminat cu intaneala voastra, am vazut
si m-a apucat un chef de pizza
... de-mi rodeam unghiile! Imi trebuia ca cea din poza
... in final am primit una asemanatoare si am devorat-o integral
. Cris imi venea sa vad daca nu faci comenzi la domiciul .. prin Timisoara! Si acum ... de unde fac rost de papanasi![]()
![]()
PUSSI
25+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
rami 73 spune:
Laura Voinicu, bine ai venit !
Mai da-ne amanunte despre tine, parca imi amintesc ca ai mai facut ceva stimulari (destul de puternice) si in trecut, sau ma insel ? Cum stai acum, ai discutat deja o schema de tratament de principiu ?
Vad ca se mareste si gasca Dr. T/Matei 
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Ginger00 spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Ginger eu nu m-am prins cine esti...m-am uitat pe lista si numai Galuscuta e graviduta cu doi feciori....?!Deci?
Kora
CARPE DIEM!
Bingo
+20
sufletelele meleAtat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
marrina spune:
quote:
Originally posted by lauravoinicu
Fetele ma primiti si pe mine in gasca voastra ? Desi citesc acest subiect in mod constant inca de la primele capitole , am scris foarte rar crezand ca eu nu voi ajunge pana aici , dar iata ca dupa vreo 4 ani de infertilitate ma alatur voua .
Eu voi face fiv cu dr. Tutunaru + dr. Matei in sept-octombrie , momentan sunt la capitolul analize.
Iti doresc sa fii
din prima! 
valeria72 spune:
Fetelor tare frumos fuse la intalneala, mi-a parut tare bine sa va cunosc si sa mai aflu ceva secrete in ale FIV-ului ![]()
Papa a fost tare buna si noroc ca stau aproape de Cris ca sa o vizitez mai des
, sarut mana de tratatie.
Eu ma-am plictisit la servici si abia astept sa ma duc acasica sa mai fac cate una alta prin casa ca in ultima vreme doar al meu sot a facut trebita
Aniast sa-ti traiasca printisorul si sa va bucurati de el 
Pupici la toate FIV-oasele

Aspiranta la titlul de mamica 
danyalo spune:

Ca de obicei...mai prin umbra...si mai putin cu scrisul!
Intai as vrea sa le spun Valeriei si Anei...ca imi pare f. rau...dar ca trebuie sa uite si sa o ia de la capat pana la implinirea visului!
Andreea- iubita...
si muulte felicitari pt. mamica ! Bun venit la aer ii uram si bebeului ( nu stim numele??!!)- sa fie plin de noroc si sanatate!
Abia asteptam o intalneala si cu bb!
Fetelor aflate in focuri...le urez muulta bafta....sa dea DD sa fie numa reusite...si sa se numere multi bobocei si toamna!
Cris
- multumim de gazduire... si pt. papica! Totul bun! Atmosfera faina...Sherry- intr-o forma de zile mari...
M-am bucurat sa fac cunostinta cu cellu,Valeria si nucutza!
adhnana--stai cumintica!
Lachi- sa fiti sanatoase! Lasa depresia... e greu... poate doar cine trece prin asta sa inteleaga...dar gandeste-te ca va fi mult mai bine mai incolo! 
Oana - ne e dor de tine!
- sper ca esti bine!
felicia- concediu placut! Ai-ai- ai ce experienta cu trenul!! Ai fost urmarita?![]()
Fetelor....ma bucur din nou de revederea cu voi!Sunt alaturi de fiecare in parte!
pussi-pune pe cineva sa-ti cumpere papanasi! Cand vei putea....te asteptam cu drag cu domnisoarele la capitala!
dany
marrina spune:
Va
pe toate pe care v-am vazut in pozele feliciei_ . Imi pare foarte bine sa va "cunosc" si sper sa pot si eu vreodata sa vin la intalnire. Pe cele care n-au putut sa vina le 
pentru ca probabil n-au putut veni.
rami 73 spune:
Fetele, eu pe 13 septembrie m-am programat la eco la Monsenior, sa vedem daca iese vreun folicul la orizont
si daca avem ce punctiona. Mai vine cineva, sa fie asteptarea mai usoara la portile Frailei ?
Aldolina, parca si tu faci FIV "natural", cand te-ai programat ?
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean