FIV 131

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

SUPER FETE!!!! SUPER INTALNIRE!!!! SUPER POZE!!!!
Cand ajung si eu prin zona nu scapati de mine, dar nu va speriati ca nu va fi anul acesta .
Ana, pacat ca nu ai fost norocoasa sa se lipeasca de tine.
Kora, eu aveam pe lista de analize si AACL iar cei de la laborator imi ziceau ca ei imi fac analiza doar la antifosfolipidici. Iar acum dupa articolul reprodus de tine ma gandesc ca aceasta e mai cuprinzatoate decat la anticardiolipina. Nu am facut nici antispermatici dar facand ICSI nu se mai pune problema de ei. La barbati antispermatici se poate face din sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Moni sotului meu i-a facut la spermograma si anticorpiiantispermatici care au iesit 25 %,dar asta nu conteaza cred ca a avut rezultat f bun la fertilizarea embrionilor.Nu stiu daca din sange poate sa ii faca sotul tau,dar eu cred ca pt tine ca ai pierdut sarcina trecuta ar fi important de facut acesti anticorpi ( am sa am maine dupa masa lista exacta ca sunt mai multi)
lili la cuagulograma mi-a iesit relativ bine ,cu mici scapari de ex. in loc de 14 la mine era 14,1 si altele asemanatoare,e posibil sa fie si de la fumat si a zis dr.-ita ca imi va da poate aspenter 1 pastila/zi si daca mai iese nu stiu care in neregula imi va da clexane in timpul tratamentului FIV.Sunt f curioasa acum si mi-e ciuda ca nu i-am facut demult,dar...omul cat traieste invata...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, cred ca nu m-am exprimat prea bine dupa ce mi-am recitit mesajul. Eu am facut antifosfolipidici si erau ok. Dar aveam un semn de intrebare ca dr. mi-a cerut cardiolipidici si eu am facut fosfolipidici. Acum m-am linistit vazand articolul postat de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Fetelor, ma bucur ca ne-am revazut. Super intalnire!
Cris86, multumim mult pentru gazduire, a fost in ton cu intalnirea
Aniast, sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare si sa va bucurati de el!
Kitta, multumim pentru exercitiul de rabdare! sa dea DD sa se implimneasca la toate, asa cum a iesit!

Ana, imi pare rau ca nu ai reusit. Capul sus si mergi mai departe cand iti revii! Pana la urma, vom reusi toate!
Cristal, trimite-mi pe PM adresa ta de mail.

Fetelor, m-a sunat dimineata Felicia. A reusit sa-si faca injectia in tren, serul l-a bagat in seringa in timpul mersului si cand sa-si faca intepatura,(norocul ei) trenul a oprit. Cu tremuratul de rigoare al mainii, a reusit! Nu mi-a spus daca se uita cineva la ea, pe geam.... dar aflam cand se intoarce din concediu.
Va pupic pe toate si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

waw ce petrecere!fete frumoase,petrecere super!cred ca v-ati gandit si la noi cele care am lipsit!

KORA interesant articolul,eu imi aduc aminte ca la testul de coaguabilitate mi-a luat o picatura de sange din ureche si apoi am astept cateva secunde impreuna cu asistenta sa vada in cat timp se opreste sangerarea,din cate am inteles eu trebuia sa nu depaseasca x secunde ca sa fie ok.iar despre anticorpi anispermatici eu stiam ca se fac din spermograma iar la femeie in cateva ore dupa contactul sexual se recolteaza din vagin,cel putin mie asa mi-au facut aici.

ANAimi pare foarte rau ca nu ai reusit,dar capul sus si inainte,vom reusi toate!

ANIASTfelicitari,sa-ti traiasca flacaul sa va aduca numai fericire si bucurii!

eu aseara mi-am facut prima injectie de inhibare si dupa aprox 1 ora a inceput sa ma doara burta,dar tare de tot,apoi m-a lasat si azi de cand m-am trezit ma tot doare,oare ce o fi?cu inhibarea pe mine nu m-a durut niciodata burta,dar acum...

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Super intalneala, cine mai vine? Sa zic acum, in juma de ora? Ca mi-e o foameeeeeee ! Kitto, facem o portie de papanasi?
Cris, multumim de gazduire, totul a fost frumos si gustos!
la toate si multa bafta la tratamente!

Shery 31+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Sheri va trimit cate un tie si Alessiei!

Lectia despre anticorpi s-a predat in capitolele anterioare,M Oana daca citesti tare ne-ar ajuta niste sfaturi ca daca bine tin minte tu i-ai studiat pe indelete si parca ai si facut analizele dupa FIV.Tu ce mai faci fata mosului pe care listuta sa te trec?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Si mie mi-e foooaaameeee !!! Acum imi pare rau ca n-am incercat papanasii aia... Data viitoare nu-i ratez !

Chris, ai fost o gazda excelenta si ai niste bucatari f. buni ! Cred ca te vom mai "deranja" si alta data.

Mi-a facut mare placere sa va intalnesc fetelor, desi nu m-am putut conversa cu toate in egala masura, dar vor mai fi ocazii.

felicia, distractie placuta la mare ! Nu prea ma iubeste aparatul tau foto, data viitoare sa vii cu altul.

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

In primul rand vreau sa felicit pe proaspata mamica Anaist . sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii !

Kora eu sunt inca pe inhibare. De maine intr-o saptamana , daca totul e ok, trec pe stimulare.

Anap

Lachi, ma bucur sa te vaz !

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Relya tu ai inceput inhibarea in zi 2?Cate zile de inhibare faci?Multa bafta in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput