* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 150 ) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Nu e scris de mine, ci de ... am uitat nick-ul ceva cu YLILY...femeia caracatita, despre un mic BB bolnav

Lili

http://tt.lilypie.com/IhQep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

lili...am vazut...imi pare asa rau de cel mic...trebuie ajutat pt ca mai multi cu inima mare sa il ajute cumva sa stranga banii necesari pt operatie...si eu as vrea sa ajut cumva...un bebe asa mic sa fie asa bolnav..te impresioneaza...

Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand!
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ylilimic

Buna ziua!

As vrea sa va rog sa fiti alaturi de Darius (nepotelul meu), un baietel de numai 10 luni care are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Pentru a-i acorda o sansa un om cu suflet mare a realizat si www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">o pagina personala, insa mai multe amanunte puteti citi chiar in paginile DC

Va mutlumesc din suflet, si daca vocea lui s-ar putea face auzita sunt convinsa ca si Darius v-ar multumi! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostri: Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Ylilimic, povestea lui Darius m-a impresionat si cred ca pe toate care am citit-o... Toate suntem aici aspirante la titlul de mama si ca atare toate avem sentimente materne, care au fost ravasite acum de aceasta poveste. Din pacate exista pe lume si asemenea povesti... Te asigur ca noi toate o sa ne rugam pentru nepotelul tau si mamica lui...
Ce pot sa iti spun... exista limite si in cunostintele si putinta medicilor... nu pot rezolva nici chiar ei toate situatiile care apar, dar exista o putere mai mare care le rezolva pe toate... si sunt convinsa ca Doamne-Doamne va va ajuta!
Din pacate nu ma pricep sa iti dau o solutie medicala la prblemele lui Darius, dar iti pot spune o poveste pe cat de incredibila, pe atat de adevarata:
Am auzit de curand de existenta unui om care a invins moarteaprin credinta in Dumnezeu. Eu personal am vorbit cu acest om la telefon, cautand o solutie pentru problemele mele, dar nu despre mine e vorba aici, ci de el. Acest om a fost diagnosticat de medici cu mai multe boli, dintre care cateva complet incurabile. Asa cum povesteste chiar el, avea o stare de sanatate mai mult decat precara. In momentul in care medicii i-au spus ca nu maipot face nimic pentru el si l-au trimis sa moara acasa, a avut sansa sa intalneasca o alta persoana, care i-a schimbat viata, mai bine zis care i-a redat viata. Acel om i-a oferit o a doua sansa la viata si de atunci totul s-a schimbat. Si sa nu crezi ca i-a oferit vreun medicament scump... ci l-a vindecat prin plante simple, care se gasesc permanent in jurul nostru, dar despre care nici macar nu aveam habar ca au asemenea puteri... Acum omul acesta nu numai ca nu a murit, dar se simte foarte bine. Stiu ca nu pare real, eu l-am sunat mai mult din curiozitate, crezand ca asa o sa ma conving ca este un sarlatan, dar nu m-am convins. Acest om, Felix parca il cheama, face totul prin puterea lui Dumnezeu. Nu da nimanui nici un tratament pana cand persoana respectiva nu e trimisa mai intai la biserica, sa se spovedeasca si poate ca ar trebui sa iti spun de pe acum ca EL NU VINDE TRATAMENTELE, NU CERE NICI UN LEU IN SCHIMB, NU PRIMESTE NIMIC IN SCHIMBUL LOR. El doar invata pe om ce sa ia si cum sa pregateasca plantele respective ca sa aiba efectul dorit. Cere in schimb multa credinta in puterea lui Dumnezeu si multa rugaciune, ceea ce oricum cred ca faci. Cand l-am sunat, mi-a spus sa merg mai intai sa ma spovedesc si sa ma impartasesc (era postul Sfineti Marii) - sa nu crezi ca m-a trimis la vreo secta, la vreo biserica anume, m-am dus la preotul care m-a cununat. A insistat sa dau numarul lui de telefon ORICAREI persoane careia medicii nu ii mai dau sanse la viata si ma gandesc ca poate vei vrea macar sa il suni, sa vezi ce zice; daca nu iti face o impresie buna si nu crezi ca te poate ajuta, nu ai pierdut decat o convorbire telefonica; daca vei crede ca poate face ceva pentru Darius... alegerea e a ta.
Mentionez ca acest om e un om normal; nu e vraci, nu e vrajitor, nu e preot, nu "deschide carti", nu e ghicitor. E doar o posibila solutie alternativa.
O sa iti scriu aici nr. lui de telefon, din moment ce a insistat sa il dau oamenilor care au nevoie, nu cred ca se va supara.
E decizia ta si a familiei tale daca il veti suna sau nu.
Deci il cheama Felix, e din Campulung - Arges: 0745.933.948.
Mai mult nu stiu nici eu ce sa iti spun despre el...
Va doresc multa sanatate tuturor; Dumnezeu sa ne ajute pe toti. Te pup.

Am uitat sa spun ca aceste remedii nu le prepara el, ca sa iti fie frica ce bagi in gura, el te invata pe tine sa le prepari acasa - sucuri din plante, legume si fructe obisnuite. De ex, mama mea incearca acum sa isi reduca problemele legate de tensiune cu un amestec de apa si malai de tara, care a functionat la o alta doamna, dupa reteta lui.

Lili

Mergi la inceput

Heeei, mai e cine va pe aici???

Lili

Mergi la inceput

io mai sunt ...lili

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Hai ca ma speriasem, nu stiam ce se intampla.

Lili

Mergi la inceput

io inca sunt ravasita de povestea lui Darius...cand il vad asa mic si sufera...mi se rupe sufletelul meu...imi pare asa rau...este greu cand te gandesti ca copilul sufera si nu poti face nimic fara acei banni...eu sunt alaturi de Darius si de mamica lui...sa va dea Dumnezeu tarie sa treceti prin aceste momente grele..ne vom ruga pt insanatosirea lui Darius si sa primeasca acei bani de care are atata nevoie...

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Ia sa-mi pun si eu o semnatura mai optimista...

Lili

Mergi la inceput

asa Lili...baga o semnatura happy happy...optimisra asa ca noi...

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Feteloooooooooooooorrrrrrrrr, va place noua mea semnatura?? Asta da optimism, nu?????

Lili, care SIGUR va face un bebe pana la urma...

Mergi la inceput