* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 150 ) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna ziua!

As vrea sa va rog sa fiti alaturi de Darius (nepotelul meu), un baietel de numai 10 luni care are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Pentru a-i acorda o sansa un om cu suflet mare a realizat si www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">o pagina personala, insa mai multe amanunte puteti citi chiar in paginile DC

Va mutlumesc din suflet, si daca vocea lui s-ar putea face auzita sunt convinsa ca si Darius v-ar multumi! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

irene ce face fata? imi pare rau ca esti bolnavioare...sanatate multa si sa te faci bine cat mai curand...sa te duci la dr sa iei ceva medicamente sa nu se agraveze...
faci cumparaturi pt cei de acasa...vii in romania in septembrie nu? ai ocazia sa te relaxezi alaturi de familie si cei dragi...sotul nu vine?
pacat ca ati amanat proiectul bebe...dar poate e mai bine asa...daca e sa s eintample minunea...ar fi super...dar important e sa nu ne mai gandim asa de mult la bebe...ci sa facem dragoste cand simtim si sa fie totul din dragoste si placere..
restul pe unde sunteti...

Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand!
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

irene, pupici si insanatosire grabnica!
eu bantui pe aici tot fara chef. chiar ca e rost de somn mult zilele astea. sincer eu chuar imi doream un week-end cu vreme mai urata ca de cand ne-am luat masina noua ne-am tot plimbat si acum simt nevoia sa ma mai odihnesc si eu. desi azi trebuie sa fac curatenie si poate sa calc si niste rufe, ca am restante f mari la capitolul asta.

http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Andreutza bine ca ai zis de rufe! Eu trebuie sa pun haine la spalat..Doamne, sunt total cu capul in nori de o saptamana.
Si eu as fi vrut sa fie vreme urata in weekendul asta sa se potriveasca cu starea mea de sprit
Nimeni nu-mi poate intra in voie de cateva zile incoace,nu stiu ce-i cu mine

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

voicu bebi si andreutza, va multumesc pt urari. eu acum ma pregatesc sa plec la servici, dar revin diseara. va urez o sambata frumoasa si relaxanta!

Mergi la inceput

irene..servici usor iti dores si spor la shopping..
eu is cu curatenia...si pe urma ceva mancarica...
restul ce faceti?
sa stiti ca vremea asta e tocmai buna pt somn...si pt altceva

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Bebi m-am bagat si eu la o tura de spalat...sa profit totusi de ziua de azi...
Ma gandesc ca trebuie sa si gatesc azi...Oricum mai bag si eu cate un ochi pe aici...

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Buna dimineata la pranz! Mai e un pic de cafea si pentru mine???
Fetelor, la pag 9 e un mesaj care cred ca a parut dupa ce s-a trecut la pag curenta... poate vreti sa il cititi.

Lili

http://tt.lilypie.com/IhQep3.png

Mergi la inceput

clau...spor la spalat rufe ca si io trebuie sa fac vreo 2 ture la masina......azi treaba multa pe capul nostru fetelor....

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

LILI.....bine ai apart si tu...ce mesaj la pag 9...ca eu nu vad...scris de tine? mai baga-l o data aici ...

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput