Eu cu fosta fata in fata
Raspunsuri - Pagina 8
Ramona J spune:
Nu inteleg. L-ai cuplat pe sotul tau cu... viitoarea?!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Annnca spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Nu inteleg. L-ai cuplat pe sotul tau cu... viitoarea?!
Poate a fost si nasa la nunta lor.
dora78 spune:
Alexia, s-a terminat nunta aia? Cum a fost?
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
XIO spune:
Mie chiar imi place sa ma intalnesc cu fostele
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
speel spune:
Eu chiar sunt prietena cu Esther,nici nu-i pot spune fosta.E o tipa foarte ok,extraordinar de inteligenta,draguta,finuta,cu foarte mult bun simt.Daca ea n-a avut resentimente,eu de ce as avea?M-a tratat de la bun inceput cu mult bun simt,fara afronturi,fara insinuari,nu discutam despre sotul meu ,desi ne vizitam in familie,stam foarte mult de vorba despre copii.Si ea si eu avem copiii de aceeasi virsta.O singura data mi-a spus ca are o mare multumire sufleteasca pentru ca sotul meu e fericit linga mine.Daca ar fi suferit el,nici ei nu i-ar fi fost bine.
Ramona J spune:
Fetelor, nu stiu ce sa mai cred. Speel, fosta e si prezenta de nu-i spui fosta?
speel spune:
Asta a reiesit din mesaj?
ptr. ca nu-i spun fosta inseamna ca e prezenta?
unde?In patul meu nu e sigur! Probabil e la ea acasa,cu barbata-sau si copii lor.Si fosta asta are un nume,in cazul meu important e cine e fata asta, cum e ca individ,ce are de spus si cum se comporta ,nu ca e fosta sau actuala sau viitoarea.Probabil nu stii ce sa crezi ca nu-s in trend cu paruieli si scandaluri si tot tacimul.
Ramona J spune:
Te-ai aprins degeaba. Mi s-a parut ciudat ca nu-i poti spune "fosta" (e un cuvint rau?). Nu stiu eu ce fel de relatii aveti, va priveste. Nu ma intereseaza, mi s-a parut ciudat felul in care ai scris si atita tot.
Sa traiti fericiti in simbioza perfecta.
bobocel_07 spune:
Imi pare rau ca nu am putut intra de ieri dar am fost invitati si la a doua zi dupa nunta.Ce pot sa spun am facut furtuna intr-un pahar cu apa.Totul a decurs minunat sotul meu nici nu s-a obosit s-o analizeze sau sa stea de vorba cu ea, parea ca pentru el nici nu exista.Insa ea il cam analiza si pe el si pe mine dar asta nu m-a deranjat deloc.Plus ca era la o masa foarte indepartata de noi de abia puteam sa ne vedem asa ca m-am agitata degeaba. Sotul s-a purtat normal multumesc lui D-zeu si asa m-am simtit si eu bine, am dansat toata noaptea si am uitat si de fosta si de toate temerile.Pupici tuturor celor care mi-ati fost alaturi sunteti niste scumpici.
alexia_07
Guestus spune:
quote:
Originally posted by alexia_07
Sotul s-a purtat normal multumesc lui D-zeu si asa m-am simtit si eu bine, am dansat toata noaptea si am uitat si de fosta si de toate temerile.
da ce-o fi fost in capul sotului toata nunta numai cel de sus si guestus stie...oricum.... bine ca pe tine te multumesc doar aparentele.