Eu cu fosta fata in fata

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by ellej

quote:
Originally posted by ocebine

Soacra s-a suparat (a mai gasit ea motive intre timp) si nu ne (mai)viziteaza...ne intilnim ocazional la vreo nunta/botez/bbq. Nu vrea sa vada copiii (e prea tinara sa aiba nepoti asa mari)...

Paguba-n ciuperci

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

tare soacra-ta! te pomenesti ca e prea tanara sa fie si soacra!

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Asta nu se contesta!!!!Este de la sine inteles....

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Parca cine nu are probleme cu o fosta

Pe mine Fosta m-a hartuit..am apelat si la politie/judecator sa intreb cum pot proceda sa o linistesc nitel.

Mi-a facut cont pe site de cuplari si ma sunau disperatii dupa sex sa ne intalnim(la cateva saptamani pana la nunta), mi-a urmarit toate postarile de la DC (in vremea cand imi planificam nunta) si imi scotea tot felul de subiecte de discutie....ca mi-a dat mie sotul bijuteriile ei, ca nu e bine sa ma casatoresc civil mai devreme de casatoria religioasa, ca rochia mea de mireasa e de la o firma ieftina....a fost taraboi la mirese (fetele care ma cunosteau si-au dat seama de intentiile ei si au inceput sa o atace prin replici dure), de am apelat si la moderatori sa ia masuri.

Astfel de oameni bolnavi, obsedati si prosti, din pacate pot fi foarte periculosi si trebuie luate masuri.

Daca nu te simti confortabil sa mergi la nunta respectiva, trimiteti o felicitare mirilor cu cateva urari frumoase si un cadou(sau bani) si mergeti undeva numai voi2, sa va relaxati si sa petreceti frumos. Nu se merita sa fii supusa la astfel de "obligatii"..tu esti cea mai importanta si nu uita Tu esti invingatoarea, pt ca te iubeste si te-a facut sotia lui.

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by iulissa

deci sa intelegem ca daca esti fosta sigur esti .......

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by alessia105

quote:
Originally posted by iulissa

deci sa intelegem ca daca esti fosta sigur esti .......

O parte din mine

Prietenele fostilor mei prieteni n-au sigur nici o problema cu o anume "fosta" :)))))

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

dar, oce, de ce ai chemat-o la nunta si la botez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Pai ,asa reiese din mesajul iulissa ca toata lumea are probleme cu fostele ...
Eu ca fosta nu am nimic cu actuala ,ba i-am oferit prietenia mea sincera si neconditionata( va jur ca imi era ff simpatica si imi parea rau de ea ca a avut o soarta nefericita pana s-a cuplat cu al meu fost ) , nu vreau nene nimic de la ea ..nu vreau "trofeul "inapoi daca il vroiam il luam de mult ...ea are ceva cu mine si se poarta cam cum a descris iulissa cu facut cont pe numele meu adevarat ( nume si prenume ) pe site de femei hot , bine ca nu stie de Dc ca altfel sa vedeti ce complimete si "povestiri adevarate " despre mine ar curge pe forum ...cand vorbeste fiul meu cu tatal lui pe net sau invers eu cu fiul meu sta acolo sa vada cine vb, ce vb, de ce vb ..de nspe mii de ori m-a contactat zicand ca e al meu fost si ca sa vb ..adica sa ma traga de limba sa poata sa ma barfeasca si stiu asta sigur pentru ca eu l-am sunat pe al meu ex la servici si el era acolo ( lucreaza intr-o unitate militara speciala si nu au net la servici ) si de pe id-ul lor comun cine sa fie cand numai ea sta pe net ?!?!
Am mai povestit a mers pana acolo pana a complota sa ma lase pe drumuri cu burta la gura , asta nu am putut sa o inteleg pentru ca in primul rand daca prin absurd ramaneam acasa eram la 100 de metrii de locuita lor si implicit zi de zi nas in nas cu ei ,nu la mii de km ,sa nu ma vada cu anii...in gluma ,prietenii care stiu povestea imi ziceau ca a facut-o ca nu vrea sa ma piarda de langa ea ca poate o fi indragostita de mine .
Nu am nimic cu ea , nu m-am razbunat , pur si simplu acum este inexistenta pentru mine , desi noi nu eram oficial despartiti cand ei s-au cuplat ..dar numai era nimic intre noi si chiar ma rugam sa isi gaseasca pe cineva sa ma lase in pace...dar cu asta le-am spus de la inceput ..nu am nimic cu nimeni , no hard feelings,niciodata sa nu ii fie frica sa ii iau "trofeul" ..e liber omu ...o singura rugaminte am ..sa fim amici civilizati pentru ca lasand la o parte tot este un copil la mijloc si eu cu al meu ex ne cunoastem de o viata de cand ne jucam in fata blocului frunza si mi se pare absurd sa arunc tot la gunoi .Niciodata nu l-am tinut cand era singur si venea sa aduca /ia copilul ( adica zilnic) sa vb sau mai stiu eu ce ..."buna , multumesc ..o seara frumoasa ..pa ..in usa " , cand era si ea da nene ...o cafea ...o gluma .. dar singur cu el never .Odata el s-a oprit in usa( era cu un picior in casa si cu unu afara ) mi-a spus ca ii e dor de vremurile cand eram impreuna si l-am dat afara pe usa la nevasta-sa si l-am evitat cca 2 ani cand aducea copilul , mereu ii deschidea altcineva .Nu il vreau ...nu ii fac probleme actualei ...nici macar nu am incercat sa ma razbun sau sa ii fac scandal pentru marsavia care a facut-o ( pacatul ei sa fie ) ...isi face singura probleme, gandindu-se cum sa ma "ingroape" si gandindu-se cum as putea eu sa i-l fur de la zeci de mii de km ...si nu vede ca asta o inseala sub nasul ei ..

Dar asta nu inseamna ca gata ...acu toate actualele sunt ca asta ...sau ca toate fostele sunt nebune sau proaste ca mine care ii ofera prietenia actualei ... dar parca nu e corect sa le bagam pe toate in aceeasi categorie , sunt oameni si oameni , povesti si povesti ..si trebuie sa le luam individul si nu generalizand .

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

alexa cand e nunta aia?
tine-ne si pe noi la curent

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

dar, oce, de ce ai chemat-o la nunta si la botez?

...kreka mama soacra a chemat-o...

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel-the lightest star in the darkest night
New Zealand
Osama

Nefolosirea scaunului de masina special pentru bebe sau folosirea lui necorespunzatoare(respectiv neancorat corespunzator) poate avea urmari extrem de grave si reprezinta un abuz asupra copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Bravos Alexia_07

Sa fii iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu cu fostele nu m-am impacat niciodata bine pt ca m-au urat toate din tot sufletul,m-ar fi jupuit daca ar fi putut.Nu am spart nici o relatie,nu am intrat peste nimeni dar nu au inteles ce am avut eu mai special,eh na,tineretea asta.

In schimb eu am fost ok cu viitoarea si chiar am ajutat la construirea relatiei lor.Suntem prietene si acum ca sa zic asa,vorbim cand putem si imi cere sfaturi daca are nevoie.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput