Informatii utile Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ioana:doamne cate emotii poti sa-mi dai..mi se pare k parca eu ar trebui sa fac maine testul....cat de mult imi doresc sa fie pozitiv, nici nu stii....
Imi pare rau k nu stiu cum sa te ajut cu recomandarea vreunui cabinet.Eu numai la Synevo am facut....
dar dc tot faci la synevo, mai bine il faci luni k tot dupa ora 14 iti dau rezultatul fie k e facut sambata fie luni. Asa macar trece mai mult timp si esti mai sigura...
Andicu parca a facut si test normal de sarcina inainte de BHCG.si a iesit pozitiv...chiar nu vrei sa incerci?
te pup si ma rog pt voi

Madalina 8+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Mada, esti o draguta, ce repede mi-ai raspuns si ai emotii pentru mine! Nu pot face testul luni ca nu am cum sa ajng la Synevo, sotul meu se duce la servici si eu nu vreau sa merg cu autobuzul atata (eu stau in Agigea) si singura sa ma duc sa stau in picioare doua ore, asa sambata sta el la coada. Nu as face test de urina ca daca iese negativ o sa ma consum prea mult si daca totusi sunt insarcinata nu e bine, Stiu cazuri cu teste negative de urina si bHCG pozitiv in aceeasi zi.Asa fac doar test de sange si stiu ca e real.
Inca o data te pup si iti multumesc pentru gandurile bune!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Crix, ziceam ca daca tot e o dr atat de buna sa o trecep pe lista de la inceput cu adresa cabinetului, program si persoane de contact. pana caum sunteti doua, dar tot nu stim datele ei! Care mai e viata ta?

Ahaaa, am inteles!
Sa stiti ca mai sunt fete de Cta care merg la dr.Dumbrava si nu neaparat la recomandarea mea! De ex: Mygirl(oana), JulyP, Mav si ar mai fi, dar nu mai stiu daca merg regulat sau a fost doar o ocazie!
Cum a zis si Ege, nu-s cuvinte, iar din partea mea chiar nu am nimik de zis, TACEREA mea spune TOTUL, multumirea mea fata de grija purtata Alexiei!

Viata mea..... agitata! Ajung seara pe la 19-19,30 si de abia mai apuc sa mai ingrijesc un pic casa!
... si's grabita, ca imi e casa neingrijita E greu, casa mareee, copil energic, timp putin....

Ce teste pentru hepatita se fac? pentru toate tipurile de hepatita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna,
Madaluta: Nu v-am uitat nici o clipa....doar ca am mult de munca.....sora mea, care era omul nostru de baza la birou , a plecat si a trebuit sa preiau si toate treburile ei.....imi este greu dar merg inainte!!! Pot sa spun ca nu m-a mai preocupat atat de mult subiectul bb; planurile sunt deja facute: facem FIV in dec-ian....Doamne Ajuta!!!!!
Felicitari pentru sarcina!!!! E cam tarziu, dar vin din suflet!!!!!
Ioana_p76: Sa-ti traiasca puiutul din burtik si peste 9 luni sa-l aduci printre noi!!
Angelique, Mamacita, Mav, Crisis, Andicu, Lulu si toate celelalte fte dragi mie:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata!

Ioana bine ati venit acasa! Iti multumesc din suflet ptr PM. Sotul a mers pana la urma la Tode si dupa mari insistente i-a dat sa faca spermograma cu spermocultura cu AB, urocultura si testosteron. Analizele le-am facut ieri si asteptam rezultatele. Noi le-am facut la Tomis Duomedical, nu stiu daca fac si bhCG.
http://www.tomisduomedical.ro/flash_content/flash_content.html
Poti suna sa intrebi.

Pup toate fetele!

aniversare nunta;www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?UAUTOLOGIN_ID=147806435110&mode=fromsite&collid=147806435110.714506435110.1188905444225&conn_speed=1" target="_blank">munte

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ioana: ai gasit laborator care sa-ti dea rezultatul azi?nu mmai am rabdareeee.

mariacred k e cea mai buna hotarare pe care o puteati lua..Doamne ajuta!

Madalina 8+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ufff, si eu am mari emotii, fac ce fac si mai intru la FIV in Ungaria

Pupici,
Angelique 28+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, va multumesc ca va ganditi la mine! Am facut azi testul, dar cei de la Synevo abia luni dupa 14 imi dau rezultatul, deci o sa mai astept pana luni. Mi-a recoltat sange o graviduta, saracuta, era singura si statea atata in picioare, pe mine m-a intepat de trei ori, la ambele maini, m-a cam chinuit, dar e de inteles, ma mir cum de au lasa-to singura fiind insarcinata, niste jegosi astia de la Synevo..
Sper sa fie cu noroc pentru mine faptul ca mi-a recoltat o , sa fiu si eu !
Va fetelor si va multumesc ca va am asa aproape!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ioana_p76: Doamne Ajuta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor, va pup , am si eu nevoie de o indrumare. Sotul meu are de ceva vreme probleme cu o transpiratie urat mirositoare. Nimic nu-i sta in cale, nu reuseste sa scape de ea. Cred ca e o problema hormonala ( zic eu nestiutoare), si ne-am hotarat sa venim in C-ta la dr. Circo. Pana atunci insa daca stiti cazuri si rezolvari miraculoase v-as fi recunoscatoare sa mi le impartasiti.

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007

Mergi la inceput