Informatii utile Constanta (11)
Raspunsuri - Pagina 14
madaluta spune:
maria: ooo, ti-ai mai amintit de noi...
...imi pare rau k nu ai noutati..dar din mesaj se vede k esti bine..
crisis: doamne ajuta k 12 oct sa fie inceputul marii voastre realizari!! tinem pumnii si asteptam sa ne tii la curent
Madalina
6+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
crisis81 spune:
Multumim Madalina. Sa dea Dumnezeu!Eu de abia astept sa-mi spui ca ai in burtica o fetita cu aceeasi ochi ca a lui Darius. Sper sa nu te superi ca folosesc poza lui cu revista playboy ca fond la desktop. Mor dupa el. Toata lumea ma intreaba cine e? Al cui e?

www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
Multe poze
Asteptand un ingeras
madaluta spune:
crisis:
...ce drag imi e....nu ma gandeam k altcineva decat noi il mai are pe Darius pe desktop....sa stii k dc iti place mult un copil si il privesti, copilul tau are sanse sa semene cu acela....asa k...
Madalina
7+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
crisis81 spune:
Ce tare ar fi
!!! Copilul meu cu ochii albastri. As muri de fericere. Sau de mana sotului ca nimeni la noi in neam nu are ochii albastrii![]()
![]()
.
E de senzatie poza. Toata lumea care o vede : "Vreau si eu!" cu toate ca nu au in plan copii acum. Ca de....toate prietenele mele care si-au pus in cap muuult dupa mine sa ramana gravide sunt deja si unele chiar au nascut 

.

www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
Multe poze
Asteptand un ingeras
ege spune:
fetelor puteti sa ma treceti si pe mine in listuta ca persoana de contact al dnei dr.Dumbrava? din pacate luna de luna semnez condica cu fata la cabinet.multumesc!
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
AngeliquedeS spune:
Ege, sigur ca te trec pe listuta numai ca te-as ruga sa ne dai mai multe amanunte despre dna dr, unde are cabinet si programul 
Pupici,
Angelique
27+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
CRIXIA spune:
Carei ideea cu Dr Dumbrava, ca si eu's pacienta ei, adica Alexia, fii-mea! De fapt, noi suntem primii pacienti, inca din burtik,iar pe DC eu am convins cateva mamici sa aibe incredere in mediciii tineri!
Sper sa fiti multumite, stimate mamici, de prietena mea Dr. Carmen Dumbrava!
Sper sa nu se considere reclama, dar asta e relitatea!
AngeliquedeS spune:
Crix, ziceam ca daca tot e o dr atat de buna sa o trecep pe lista de la inceput cu adresa cabinetului, program si persoane de contact. pana caum sunteti doua, dar tot nu stim datele ei!
Care mai e viata ta? 
Pupici,
Angelique
27+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ege spune:
Adresa: Str Bogdan Voda, Nr11
Program :L-V; 15-18
Programari la tel 0722950950
sincer,nu am intalnit asa un medic.ma mir cum exista asa medici.o recomand tuturor.nu este expeditiva ca alti medici,consultul dureaza cel putin jumat de ora,nu prescrie antibiotic decat atunci cand este cazul.noi suntem pacientii dumneaei din februarie si pana acum desi am racit destul de des nu am luat deloc antibiotic.sincer imi pare rau ca nu am cunoscut-o de cand era ege mica.am atata increde in ea...
cred ca este prea putin ce am zis despre dna dr.
noapte buna!
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Am revenit si eu din Ungaria cu un puiut in burtik, sper sa pot zice asa si dupa ce voi face testul.![]()
Despre mine am scris mai mult la subiectul fiv in Ungaria, sa nu fiu off topic aici.
Vreau sa va intreb daca stiti un lab unde sa fac test bHCG si sa-mi dea rez in aceeasi zi, in afara de Synevo. Eu fac testul sambata, as putea si maine, dar poate e cam devreme, si am sunat la Synevo si daca fac sambata rez mi-l da abia luni. AM sunat si la IDS - aceeasi chwstie, la Bioclinic nici macar nu fac test de sarcina, la Biotest nu mai sun ca oricum acolo dureaza mai mult orice analiza, deci nu mai am alte variante.
Oricum, sunt hotarata sa merg sa fac testul sambata, nu mai devreme, nici mai tarziu, test de urina parca n-as face. Daca nu gasesc sa-mi dea rez tot sambata, asta e, o sa-l iau luni, sper sa nu ma stressez prea tare cu gandul la el.
Andicu
nu stiu daca ai timp sa mai intri si pe aici, dar eu te intreb poate citesti totusi: tu ai facut testul tot la Synevo, nu, parca era tot sambata, ai platit ceva in lus ca parca ai avut rezultatul in aceeasi zi?
Madaluta
am vazut la subiectul de gravidute ca intrebai cand fac testul, iti multumesc ca te-ai gandit la mine!
Dear Bambie
sper ca ai primit pm de la mine, ti-am scris cand eram in Ungaria. Ce-ati mai facut?
toate fetele!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!