Informatii utile Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

multumesc MAV,se face programare dinainte?
dar de IDS ce stii ,sunt aceeasi din Bucuresti?

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

iana-mari la synevo nu e cu programare. recoltarile se fac dimineata pana in 10. cam ai de stat la coada...dar asta e...
De ids nu stiu nimic. eu toate le-am facut la synevo

quote:
Am fost si eu azi sa-mi fac "progesteronul" si dupa recoltare, bine ca mi-am aruncat ochii pe factura, ca ametita aia de la receptie (aviz: o tipa blonda cu parul lung) imi trecuse la nume serviciu "prolactina"... Daca nu eram atenta, dadeam si banii degeaba si mai asteptam inca o luna sa-mi refac analiza...

mav de-acum sa fii atenta cand vezi blonde in calea ta...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Apropo de tipa blonda de la receptie... Tot vineri am fost si eu sa-mi fac analizele pentru sindrom antifosfolipidic si trombofilic. Si dupa ce am stat la coada aproape o ora, imi spune ca nu stie ce analize sunt astea si cica sa merg din nou la medic, sa mi le prescrie din nou. E blonda rau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Yannia la Synevo nu face trombofilic,sau cel putin acum cateva luni nu se facea,doar pe dorului am gasit sa fac.

Mihaela 37+Theodora Natalya
2-4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mai fetelor, eu n-am nimic personal impotriva blondelor, doar am vrut sa va fac atente la persoana respectiva (avea ecuson, dar nu i-am retinut numele), ca mi s-a parut a fi cam aiurita si pe langa faptul ca ne consumam timpul (ne mai si invoim si de la munca pt asta) si banii sa mergem la analize, e tare neplacut sa te trezesti ca te duci sa te cauti de "ceva" si de fapt ei te cauta de "altceva".
Aveti grija de voi!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna, fetelor!
Intru si eu pe fuga......
Vreau sa va pupacesc pe toate, dar pe toate!!!!!
Va doresc o toamna frumoasa!!!
Numai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Hei, Maria, ce mai faci? Esti ok? Inca n-ai ramas graviduta? N-ai mai dat de mult un semn!

Revin si eu, ca am uitat sa va zic de la dr: mi-a recomandat sa iau acid folic, vitamina E si ulei de somon.

Mi-a mai zis dr sa fac estradionul si prolactina intre zilele 3 si 5 ale ciclului (progesteronul l-am facut in z21, la un cm de 26 zile). Pe aici citeam ceva de z2? Va rog mult sa-mi raspundeti daca va pricepeti!
In afara de acestea, trebuie sa mai fac: fibrinogen, timp de protrombina Quick, timp de sangerare si timp de tromboplastina partial activat-APTT.

Multumesc anticipat pt raspunsuri!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mav: Sunt bine, doar ca muncesc foarte mult si nu mai reusesc sa mai scriu; de fapt nici nu am noutati! Nu , nu am ramas inca gravidutza!!! Stai linistita.....as fi tipat in gura mare.....se auzea sigur toata Constanta!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna fetelor! Va multumesc din suflet ptr sustinere!
Am fost plecati la munte 5 zile, ne-am incarcat bateriile si acum suntem pregatiti ptr "marea batalie"

Am sa va tin la curent.
Acum plec, am programare la stomatologie.
Pupici ptr toate fetele!

aniversare nunta;www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?UAUTOLOGIN_ID=147806435110&mode=fromsite&collid=147806435110.714506435110.1188905444225&conn_speed=1" target="_blank">munte

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara la toata lumea! Cam pustiu pe la acest subiect, bine ca macar la cel de la odisee e activitate. Am revenit si eu ieri in tara, i-am scris lu Dr. Zadori si azi mi-a raspuns. Pe 12 octombrie trebuie sa fiu la Szeged. Deci incepem FIV. Sunf foarte fericita si de abia astept.
Va pupacesc pe toate!

www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput