Informatii utile Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Madaluta, Angelique va multumesc din suflet! Mi-ati inseninat ziua!
Cu siguranta vom repeta spermograma.
HSG-ul il fac in nov deoarece, eu am doar 4 luni de la operatie (clasica) si dr Stanca R mi-a recomandat sa asteptam cel putin 5 luni. Oricum unda verde ptr bebe avem din ianuarie, asta daca trompele sunt permeabile.

Va doresc o zi cu mult soare in suflet si toate fetele.

aniversare nunta;www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?UAUTOLOGIN_ID=147806435110&mode=fromsite&collid=147806435110.714506435110.1188905444225&conn_speed=1" target="_blank">munte

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

ce mai fac fetele mele preferate?
nu am mai intrat de multisor, ocupata fiind cu pregatirile de nunta, insa nu v-am uitat si va citesc in continuare!
vreau sa-ti multumesc de incurajari angelique,mi-ai dat mari sperante si nu ma mai agit cu monotorizari sau alte teste....astept sa vad ce se mai intampla....poate totusi ovarele mele incep sa ovuleze normal, ca vad ca CM este tot regulat chiar si in a 2-a luna dupa ce am intrerupt COC...
ce-o fi, o fi.....va pup pe toate

Mergi la inceput

Buna dragele mele!
Sunt un pic cam trista, am fost la Dr Stanca la control si i-am aratat rezultatul spermogramei si a ramas inmarmurit, niciodata nu a vazut o spermograma asa de proasta.
Ne-a recomandat sa o repetam si sa mearga de neaparat la un urolog. Daca si a doua spermograma va iesi la fel, sansele de a avea un bebe sunt aproape nule, nici FIV-ul nu ne ajuta. O speranta ar fi ca in urma analizelor date de urolog sa rezulte o infectie urinara.
Spermograma o vom face la Tomis Duomedical, rezultatul ni-l da pe loc.

http://www.tomisduomedical.ro/flash_content/flash_content.html
A mai facut cineva analize la acest laborator?
Pupici!

aniversare nunta;www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?UAUTOLOGIN_ID=147806435110&mode=fromsite&collid=147806435110.714506435110.1188905444225&conn_speed=1" target="_blank">munte

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dear bamieImi pare foarte rau de verdictul primit...poate totusi e ceva remediabil si nu totul pierdut. Despre acest laborator nu am auzit pana acum

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dear Bambie, eu spun totusi sa nu disperi! Poate e o infectie urinara sau un varicocel care poate fi operat, incercati tratamente naturiste, pana nu epuizati toate analizele si tratamentele nu renuntati!

Miruna , iti tinem pumnii sa ai nunta pe care ti-o doresti!

Pupici,
Angelique 25+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

madaluta, angelique

Deja a inceput sa ma ingrijoreze, s-a inchis in el, vorbeste numai daca il intreb, oricum e cu nervii in pioneze. Nu se astepta la un asa rezultat.
Joi va merge la dr Tode, sa vedem ce-i spune, sper sa-i dea sa faca niste analize. Si eu sper sa aiba vreo infectie, varicocel, sa se rezolve prin tratament, operatie.
Tratamente naturiste a luat, napraznic cps si ceai, branca ursului, tinctura de telina, ulei de peste cps.
Poate ar trebui sa mearga si la un homeopat, dar nu cunosc pe nimeni. Stiti un dr homeopat bun?
Va multumesc anticipat!
Pupici ptr toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Dear-Bambie, trebuie sa va sustineti reciproc si nu disperati. Probabil ca sotul tau se simte vinovat, chiar daca nu e cazul. Eu am mers la d-na dr. Sorina Soescu, str. Fulgerului nr. 79, am fost multumita.
Si despre d-na dr. Tatu am auzit de bine (daca nu ma insel chiar si de la Angelique).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dear Bambie, asa cum spunea Yannia, eu o recomand ca medic homeopat pe dna dr. Tatu. Eu cu tratament homeopat am reusit sa ma reglez, sa am ciclu si sa raman insarcinata. In plus eu sufar de astm alergic si tot cu tratament homeopat il tin sub control si de cand fac tratamentul nu am mai avut nici o criza desi inainte aveam niste crize urate de tot, imi era groaza cum o sa ma descurc gravida pt ca toate tratamentele pt ast si alergie erau contraindicate in sarcina. nr de tel al dnei Tatu este 0723266746 si la cabinet 691881. Mergi la ea cu toata increderea.Cat despre sotul tau, poate ai face bine daca ai printa unele din raspunsurile noastre si i le-ai da sa le citeasca. In ziua de azi problemele de infertilitate la barbati au ajuns sa le concureze pe cele ale femeilor, in plus sunt mult mai complicate. Poti intra si la subiectele Oligospermie si Azoospermie, sa vezi acolo probleme. Cu problma infertilitatii masculine ne-am confruntat o gramada, si sotul meu, si al Ianei si al Corneliei, si al Mdalutei. Trebuie sa fii alaturi de el si sa il incurajezi, nu cumva sa il acuzi, oricat ai suferi. la ei e mult mai rau din cauza orgoliului si din cauza ca pt ei asta echivaleaza cu faptul ca nu se mai simt barbati desi nu are nici in clin nici in maneca una cu alta.

Spermograma noastra s-a imbunatatit dupa jumatate de an de tratament naturist cu Branca Ursului, Maca si Napraznic. In plus s-a lasat de fumat, pt ca fumatul e deja atestat ca vinovat de problemele de infertilitate masculina.

Ce sa iti spun, curaj si incepeti lupta, nu va acuzati unul pe altul si nu va indepartati ca nu merita!

fetelor, daca sunteti interesate, vineri la ora 5 dupa amiaza am organizat o intalnire la Tomis Mall in partea rezervata copiilor, sus la etajul cu restaurante!

Pupici,
Angelique 26+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

salut fetelor,ma scuzati ca ma bag asa ,dar am nevoie de o informatie
din c-ta,eu fiind din Tulcea.
sunt in pregatiri pt. fiv si trebuie sa repet niste analize .mai concret CMV ,va rog sa-mi recomandati un laborator bun.
va multumesc,

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Iana, mergi la Lab. Synevo, la parterul Policlinicii II. Vezi ca ii gasesti coordonatele in listuta de la inceputul subiectului.

Am fost si eu azi sa-mi fac "progesteronul" si dupa recoltare, bine ca mi-am aruncat ochii pe factura, ca ametita aia de la receptie (aviz: o tipa blonda cu parul lung) imi trecuse la nume serviciu "prolactina"... Daca nu eram atenta, dadeam si banii degeaba si mai asteptam inca o luna sa-mi refac analiza...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput