Informatii utile Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ioana, Doamne ajuta sa fie pozitiv

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Maria, Gabiu si toate fetele care mi-ati tinut pumnii, va multumesc din suflet. Dar poate ati citit deja la fiv in Ungaria mesajele mele, nu ma mai repet ca mi-e tare greu.
Am sunat si la Synevo sa vad daca imi pot trimite rez mai repede pe fax si mi-au zis ca nu e gata inca , poate dupa 3-4 sau daca nu maine!! Niste jegosi, ce mai, au zis ca luni dupa 14 e gata si acum poate ma amana pana maine! Nici n-am chef de cearta cu ei, asa ca asta e..oricum nu-mi mai pun sperante in acest rezultat, ca deja am un cm aproape obisnuit, e o cantitate ceva mai mica, (fara cheaguri inca) dar destul ca sa fie cm.

Va pup, fetelor!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

of ioana, ce greu trebuie sa-ti fie, imi pare atat de rau.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ioana: Imi pare rau ca treci prin asta.....iti doresc multa, multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Ioana,imi pare tare rau, dar nu-ti pierde speranta!

aniversare nunta;www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?UAUTOLOGIN_ID=147806435110&mode=fromsite&collid=147806435110.714506435110.1188905444225&conn_speed=1" target="_blank">munte

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

din cate am citit la fiv Crisis azi a plecat spre clinica din ungaria pt FIV. sa dea d-zeu sa se intoarca bucuroasa si fericita!

Madalina 9+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Intr-adevar am mai scris numai la FIV in Ungaria de cand am plecat dar acum am netul meu si pot sa scriu oriunde si oricat.
Azi sunt z6 si am 6 foliculi mititei si endometru 9 si ceva. Ma mai duc peste 2 zile iar la eco.
Va multumesc pentru urari si va tin la curent.

www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna fetelor!
Ieri am luat rezultatele analizelor, din pacate singura solutie este FIV. Suntem daramati, dar sotul este cel mai afectat. Si totusi, este ceva suspect la rezultate, toate analizele i-au iesit bine, in schimb nr de este 0.Daca acum 1 luna nr era de 0.1 acum e zero. Nici nu stiu ce sa cred, dr spune ca, e posibil sa aiba canal(e) infundate. Vom merge la Buc ptr investigatii si fiv-ul il vom face in feb-martie 2008, eu trebuie sa astept 9-10 de la operatie.
As vrea sa merg la dr Tatu, sa incercam si un tratament si cine stie pana la fiv poate se intampla o minune. Voi ce ma sfatuiti?

crisis,ne sa te intorci fericita!
Mada,tu cum te mai simti?
Angi, in curand iti vei tine comoara in brate!

toate mamicile, burticile si viitoarele burtici.

aniversare nunta;www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?UAUTOLOGIN_ID=147806435110&mode=fromsite&collid=147806435110.714506435110.1188905444225&conn_speed=1" target="_blank">munte

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dear Bambie, eu te sfatuiesc din tot sufletul sa mergi si la dna Tatu nu ai ce pierde, si oricum pana la anul cand aveti programare la FIV poti incerca si tratamentul honeopat si naturist. Dar totusi nu cumva sotul tau are o infectie, ceva, sau un varicocel? La urolog ati fost? Epuizati toate analizele si mergi la homeopat, sfatul meu.

Eu il astept pe bebe in decembrie

Pupici,
Angelique 30+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Crissis: te urmaresc la FIV..si am citit kl maine ai punctia.Doamne ajuta sa vii cu multi bbi in burtik

Dear Bambienu disperati...bine k exista si Fiv-ul ...E o mare sansa , oricum...Sa va ajute dumnezeu in tot ceea ce vetti face.

Madalina 10+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput