Bacau?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

nici eu nu vad nici o diferenta...am auzit ca fomeile aici ar fi mai muncitoare...bine diferente sunt peste tot...moldova a fost mereu vazuta ca fata babei cea saraca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Al meu sot e din zona (de aceea venim noi des ... voiam sa te prind daca-i critici sa le iau apararea
De femei nu comentez ... singura de prin zona cunoscuta e soacra-mea si ea e o dragutza

eu - Ina

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ce v-ati suparat... hai ca nu mai comentez...

Glumeam cu voi...

eu - Ina

Mergi la inceput

ai vazut ce barbat frumos ti-a dat moldova?!?!?
wonderful bine ca ne-am ferit ca ne fura fetili astea din tara berbantii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by ina78

Al meu sot e din zona (de aceea venim noi des ... voiam sa te prind daca-i critici sa le iau apararea
De femei nu comentez ... singura de prin zona cunoscuta e soacra-mea si ea e o dragutza

eu - Ina

Diplomata rau te facu mamica ta!Da' ce,in zona sotului tau nu mai sunt fomei?Le'npuscara pe toate?Au plecat toate in Italica?Or sunt prea nashpa ca sa le iei ca referinta?

Mergi la inceput

din ce zona e sotul tau Ina?

Mergi la inceput

Al meu e din jud. Vaslui.Puah,nasoala, saraca,multe-nu toate-sate cu niste cocioabe.Intotdeauna a fost zona cea mai amarata din Moldova.Cred ca de acolo au plecat multi,pe timpul lui Ceausescu,la Bv de era orasul plin de moldoveni.
Da' de fapt,umbland ptin tara,am vazut multa alte sate la fel de amarastene,asa ca nu pricep de ce-i musca toti de numa' pe moldoveni.Asa E unii oameni,prosti.

Mergi la inceput

al meu e de aici din jud bacau...

Mergi la inceput

De unde or fi,de unde n-or fi,sa ne traiasca si sa ne iubeasca numa' pe noi,ca altfel dau de

Mergi la inceput