Bacau?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Si uite asa,incet-incet,se umplura 2 pagini cu lucruri f. 'interesante' si toate,dar absolut toate legate de Bacau,manca-l- ar puricii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

daca veniti pintru barabati stai la rominica fiindca aici sunt cam uriti si curvari,sau mai bine zis sunt p cale de disparitie ...multi homo,ia batut soarele la cap si acum dau din cur cind merg

monica mami de print

Mergi la inceput

Dau din c mai bine ca fomeili?Da' ce ma-sa,ca astia se dadea macho!Or,acum is macho astia activii.Si pasivii-s juma baietei,juma m.u.i.e.r.i.?Dar ele-s mishto?Sudamericancele sunt considerate femei frumoase.
Fetelor,m-ati ametit de tot.Si la cafea si la Bc vorbim de Venezuela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Buna dimineatza Bacau!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Bacaul doarme pe el, ca de obicei.Traieste dupa fusul orar al Venezuelei.Cred c-o sa ma mut in alt oras mai vioi.

Mergi la inceput

mai bine importam sa mai animam atmosfera

Mergi la inceput

Pai ce sa mai importam,cand aproape toate fetili de la cafea sunt,mai nou,din Bacau?fetele de peste Prut sunt la al nu stiu catelea capitol,iar noi,de aici,ne cacaim si ne scremem si tot degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Bacau - nabacau... vorbeati de barbati frumosi...
daca sint si virili... ma mut.

eu - Ina

Mergi la inceput

barbatii arata ca in toata tara,cica sunt mai vanjosi, da' asta nu-nseamna ca tre' sa si crezi.Asa zic toti de ei,viseaza!Barbatii din alte zone se 'plang' ca-s fomeili mai mishto.Mie,personal,mi se pare ca oamenii sunt la fel,asa ca nu inteleg de ce tot ne mushcam de cur unii pe altii;toti vor sa fie mai cu mot.

Mergi la inceput