Bacau?
Raspunsuri - Pagina 6
raresionut spune:
Prezent..si is din Bacau cu tot cu barbat...
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
Rebiana27 spune:
Ma trecusi pe lista? Ca de cand cu subiectu' ma facui bacauanca... da' asa mai undercover! 
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Rebiana27
Ma trecusi pe lista? Ca de cand cu subiectu' ma facui bacauanca... da' asa mai undercover!
Rebiana, mami fericita deLuca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Pe tine te-am trecut sigur, cre' ca m-am uitat pe mine...hai sa zicem 8 sa fie rotund.

Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
...mai vine si Maru care cica sta in Canada,da' de fapt noi impartim apartamentu'.
Bine ai venit,mama lui Rares!
Rebiana27 spune:
Fuseram cu "sorcova" pe la alte topicuri... da' tot acasa tragem! Traiasca Bacaul!
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Ca bine le mai zici si din suflet.Se cunoaste ca tii la orasul tau natal.
Pai cum altfel? Doar ma stii? Cant pe strazi "Treceti batalioane romane..." da' asa as fugi la Principe in Venezuela de nu mai pot... imi sfaraie calcaiele!
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca

. Cu Ina suntem 6 si cu Alina 7.