FIV in Ungaria 20

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MAGDUTA tu intrerupi decapeptylul cand iti vine cm?apoi ce trebuie sa faci?eu nu prea inteleg protoclul asta al tau,eu spre ex nu intrerup deloc decapept,si merg la dr pe 17 indiferent daca a venit cm sau nu(normal maine ar trebui sa vina dar mie mereu mi-a spus dr ca la protocolul meu nu conteaza cm si nici stimularea nu depinde de cm,ma enerveaza cand vad ca sunt diferite trat din ungaria si ro fata de cele de aici.

LIANAazi tin pumnii stransi tare,sa dea DD sa vii cu vesti bune si sa-ti dea nea' dr ok pt un nou inceput care sigur se va termina cu bine!

IOANAbafta multa! te astept cu bebei frumosi la m,ami in burtik!

PUSSI gata m-am linistit un pic,acum sa vad cat ma tine,....ai grija de domnisoare!

CORNELIA ce faci???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna buna
kla aici sunt,astept schema de tratament
tu ce faci,te simti mai bine?
ioana este bine,sambata vedem productia,face de data asta suprefact+gonal+merional
va pup pe toate,aveti grija de voi
liana,hai cu vestile bune

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Kla eu nu intrerup decapeptylyu, il continui chiar d eimi vine cm si in z2 ma prezint la dr-ta, analzie si icepem stimualrea efectiva.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Kla am uitat, si mie ar trebui sa imi ivn a cm cam pe miine , z28 ceeea ce ar fi prea frumos ca deobicei imi era de 30 ziel sau mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

internet, pussi si Liana, multumim frumos pentru urari
Ieri ne-am chefuit la greu - promitem ca o sa punem si pozici, iar azi fusaram la doctori, ca suntem bolnavioare rau.
Revenim cu amanunte ca acum sarbatorita nu ma mai lasa sa scriu.
Pupici multi

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Fetelor, da' chiar nici o activitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CEAU !

TIA vad ca o inveti pe Daria dansul lui Jade. Sa-i dai costumul adecvat.

PUSSI unde esti? Astept vesti?

Ade 25s + Dari si Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am intrat numai sa va pup pentru ca in curand plec. Dar si daca o sa fiu departe tot nu scapati de mine. Macar sa va citesc o sa intru ca sa fiu la curent cu toate .
Aveti grija de voi si de burticile voastre. Va iubesc muuuuuult.
Kla te sun zilele astea, dar nu cred ca pot veni asa repede pentru ca de....primele zile trebuie sa le petrec cu neamurile .
Sper sa nu am probleme la avion ca am AC si vitamine la mine.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

pup toate fetele,am intrat repede sa citesc noutatile, pentru ca sunte intr-un mare santier in casa, au venit in sfarsit mesterii si s-au apucat de zugravit, sper ca bebe sa stea cuminte in burtica pana la sfarsit, sa pot termina macar camera ei. Voi pune poze la sfarsit.
Liana tinem pumnii , sa fie cu noroc si asteptam vesti bune!!!
Pussi ce putin mai ai si tu, dar acum chiar trebuie sa stai linistita pentru bubulinele tale...
Ioana , chiar daca am ratat plecarea ta, eu iti tin pumnii si iti urez multa bafta.
Cornelia

MIKA.....La multi ani pentru Alexia!!!

fug ca ma asteapta multa treaba, va pup!!!

+36 sapt cu

poze cu noi

Mergi la inceput

Crisis sa ai drum bun , concediu superb, sa te relaxezi muuuuuuult.

Mergi la inceput