FIV in Ungaria 20
Raspunsuri - Pagina 26
nmirela71 spune:
Buna,si pupici la toate fetele.
Magdi cand vi? Am gasit cazare destul de ieftina acolo nu departe de mine 4400 pe noapte .Sa va opriti la noi cand veniti si te duc sa vezi .OK?
Sandica nu mai spui nimic?ce ati facut? sper ca vati suparat ca nu am mai stat cu voi dar ai vazut trebuia sa plec.
Deci ne vedem laECO?
Pussi,esti bine...scuze santeti bine ,e prea mare linistea ,cum de nu scrieti ,?pusi pe burtici.[
Kla,am anteles ca pe 17 vei fi la klinika,si eu cu Liana santem la 11 sper ca ne vedem.
Daria, Gabitu ,Cenusareasa,sitoate fetele

Mirelus cu parul roz
sunshine4ever spune:
Mirela eu am terminat deja cele 10 fiole de decapaptyl care mi-a dat initial dr-ta si inca nimic, continui cu cele aduse de Sandica si astept in orice moment s aimi apara cm, si daca imi vine dimineata peste naopte si pelcam de imi vien dupamasa plecam in urmatoarea noapte. Dar stai linistita ca te voi suna de indata ce imi apare cm. Noi cind mergem o sa ajungem foarte devreme al voi pe la 6 dimineata, nu e prea devreme pt voi sa va deranjam? Dar in fine vb la tel.
in asteptarea unui ingeras
pussi spune:
Adaca, Mirela suntem bine, multumim de grija! Suntem tot la pat.. sau mai bine zis " numai pat" ... am schimbat tratamentul! Sapt. viitoare merg din nou la control sa vedem cum stam!
fetelor in focuri va tinem pumnii!
PUSSI
27+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Am intrat sa va salut si sa va pup pe toate!
Noi suntem bine, am inceput tratamentul deja cu gonal si merional si maine merg la echo sa vedem cati foliculi se formeaza.Eu ma simt ca in concediu, parca nici nu am inceput tratamentul
Criss n-am putut sa te sun, nr pe care mi l-ai dat nu era bun, suna-ma tu, ca ai nr. meu -nr la care am roaming!
Va las acum, ca sunt pe fuga, dar mai intru eu zilele astea! Va 

pe toate cu drag!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
nmirela71 spune:
Magdi,nui prea devreme,pt tine oricand....
Am citit PM dar nu stiu sa-ti raspund,antreb daca vrei .Ati tin pumni.
Pussi ma bucur ca santeti bine ,odihnitiva.Multi pupici de la Liana.
La noi azi a fost cald si sper ca si an noiembrie va fi asa ,Cornelia.
Mirelus
Moniland spune:
Pussi, stai linistita si nu face o prostie avand in vedere ca ai ajuns pana aici.
Magduta, Ioana, Liana, bafta!!!!!
internet spune:
Caius, Darius La multi ani, sa cresteti mari 

va pupam 

Adela sa-ti traiasca feciorii, sa ai noroc de ei. Azi ne vedem. 

Pussisa ai grija de printese.
un pupic de la Daria 

Va pupam pe toate

Tia si Daria 
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
sunshine4ever spune:
Ioana iti tin pumnii pt ziua de azi, sa fie totul ok. Mesajul t-i l-am primit. Mersi. 

Mirela las'ca vedem cum ajungem acolo, iar de Pm te rog sa intrebi de se paote pian vin . Mersi muuuuuuuuuuuult. Multiiiiiiiii pupici pt toti..........ii un pic si vin miciiiii 

Moniland
mutl succes si tie 
in asteptarea unui ingeras
pussi spune:
Datorita modificarii numarului de postari pe pagina (10 in loc de 15) am deschis un nou capitol AICI
PUSSI
27+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!