FIV in Ungaria 20

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata fetelor!

Kla multumesc lui DD sunt bine, chiar le suport maibien ca data trecuta, parca nici nu ma mai doare, doar cind imi contractez mina din cauza c anu mai am rabdare sa o tin pin ainjectez substanta, dar in rest ok, sper sam am tien mult cele doua brate ca in buta dor mai tare. Succes in continaure.
Pussi cumintica in pat
Cornelia am inteles ca in jurul noptii au ajuns Ioana si sotu la Szeged. dAr ce mi-a placut o faza, in aceasi zi saptamian trecuta am sunat priam data eu la doamna cu pensiunea sa stie ca aparem si noi, apoi a suant Ioana si apoi Sandica. Si tipa cum avea teri numere de tel in aceas ziz din RO, si vroia sa o sune pe Ioana, m-a sunat pe mine, adica pe sotu ca eu eram la lucru si pin aau descifrat ca de fapt nu pe noi trebuia sa ne sune saraca isi rupea limba ca sa explice unele altele in romineste. Dar s-a remedia tprobleam.

Va pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

zic si io "La multi ani lui Ale..sa traiascaaaa printzesa lui Mika"

gataa ziua 1 a sosit la noapte plec spre ei
magdutza ne vedem acolo..
criss o sa'ti spun cand ma intorc..sa vaz ce'mi zice..
Mirelush pazeaaaa ca vinnnnnn
v'am pupat pe toateee..si va tin pumnii la cele in focuri..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

la multi ani Alexia

legaturooooooooo drum bun! tinem pumnii!! sa iasa cu sanatosi in brate la mami!!!! sa sti c-o sa ne gandim la tine! si o sa fim acolo cu tine si o sa te tinem de manuta!
kla trebuie sa fie bine! eu zic sa te calmezi! fa ce-ti place! acum tu esti cea mai importanta!
crisis nu sunt nerabdatoare .. vreau sa duc sarcina cat mai mult cu toate ca riscurile de nastere prematura in cazul meu sunt enorme!
cornelia multumim de vesti! sa-i transmiti pupicii nostri Ioanei !
tia sa ne anunti cand ii sarbatorim pe cei 2 muschetari a Adelei!
magda stau cuminte..

diseara mergem la dr.! o sa revin cu noutatile de rigoare...

Am pus poze cu burtanul pe mail!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Liana drum buna sa aveti si sper ca pe weekend sa ajung si eu.Tin pumnii sa fie cu succes.
Pussi esti mai bine?
Kla asa cum zice Pusii, stai relaxata si tu esti acu in centrul atentiei, ascult-o ca iti da sfat bun.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Da ce se intimpla chiar nu e nimeni pe aici??????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CEAU
! CEAU !

PUSSI sambata, 15 septembrie implinim 2 anisori. O sa punem poze. Abia astept sa vii de la nenea dr. dar cu vesti bune. Lasa fetitele in burtica. Pe mine ma programase sa nasc in 20 septembrie 2005, dar in noaptea de 14/15 m-au apucat durerile, atunci au vrut ei sa-si faca aparitia.

TIA te rog invata si in maghiara.

LIANA vrem vesti bune iti tinem pumnii si

Multi pentru toate fetele.

Ade25 s + Dari si Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Liana drum bun , ne rugam la DD pt tine.
Adela o s-o rog pe Liana sa-l intrebe pe Zadori cum se canta in ungureste, poate se intoarce pana sambata si mai avem timp sa invatam, daca nu sun la Ani .Poate te multumesti doar sa-ti dansam
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana, drum bun si mult succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Liana multa bafta! Sa dea Dumnezeu sa fie totul OK si sa te apuci de treaba imediat.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Buna dimineata!
VEsti de la Ioana a inceput deaj stimualrea, si pe simbata merge la eco sa vada cum decurg lucrurile.
Ioana tin pumnii, Doamne ajuta, si ep weekend sper sa ajungem si noi.
Liana vrem vesti bune
Kla cum esti?

Pe miine termin cele 10 decapeptyl fiole si ar trebui sa imi vian cm, de nu mai continui cu ele si sper sa vina spre sfirsit de saptamina.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput