FIV in Ungaria 20

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Tanyuta sa-ti traiasca flacaul, sa ia noroc de el sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii in viata.
Internet si pt Daria
Daria in sensul acesta chiar ca e Denis pericol public, dar lasa ca nu cred ca nu ai si satisfactii cu el. Si las' ca va veni si fetita.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

saluttiiiiiiiii,

tanyuta! felicitariiiiii mamicoooo! Sa-ti traisca printul sanatos, destept si frumos!

tia, eu sunt la pat ... mi s-a interzis sa de ieri sa mai urc-cobor scari, stat in picioare si fund. Maine seara merg la control ... sa vad daca se modifica situatia... oricum m-am pregatit pt. asta! Asa ca cu plimbarile am lasat-o pana nasc! Mai am 7 sapt. pana la 34 implinite.. nu e mult!S-o pupi pe Daria din partea noastra
legaturooooo te pupacim !
crisis eu zic sa te linistesti cu tratamentul de stimulare... o sa ti-l dea dupa ce-ti face eco in Z2 .. defapt atunci cand te-a chemat! Probabil vrea el sa mai vada cate ceva in acea faza si atunci se hotaraste!
kla cum esti iubita?
cornelia ce mai sti de Ioana?

pupici la toata trupa!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

o trec pe Tanyuta la mamici si... mai naste Daniela si urmez eu

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Pussi esti o dulce pup si fetitele grija mare de voi

Mergi la inceput

Andrao draga de tine, ce mai faci, cum esti? Ce vesti en dai? Cum decurg lucrurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CEAU!
PUSSI ce aud. Pai de ce trebuie sa stai la pat? Imi pare rau. Baietii mei ma pupa toata ziua pe burtica. Sambata ne chefuim ca doar facem 2 anisori. Ai grija de tine si de nurorile mele, ca vreau sa ne intalnim pana o sa nastem. si - le pentru fetitele tale, dar si pentru tine.
LIANA tu esti veterana de aceea te vreau cat mai repede pe lista de gravidute.

TIA oficial o invitam pe Daria la ziua noastra. Se canta multi ani traiasca si in romana si in limba maghiara

Ade25s + Dari si Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Mi-ka La multi ani pt Ale, am scris azi sa fim noi primele,va dorim tot ce e mai bun pe lume
Adela Nu am invatat decat ozosep sau cum naiba se scrie poate te multumesti sa iti cantam si asta.
Pussi stai cuminte, nu mai ai mult pana nasti, daca nu esti cuminte vin cu la tine. Va pupam
Liana si noi te pupam

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna seara
ioana este bine,erau in oradea azi,maine e marea intalnire cu zadori ,va tin la curent
pussi ai grija de voi,asa cum ai spus 7 saptamani trec repede
fetelor internet cafe-uri sunt o gramada in szeged,eu mergeam la unul de pe vitez utca,strada care incepe acolo unde este cel de care vorbeati voi si era 200 ft ora...eu am mai invatat kosonum sau kosi prescurtat care inseamna multumesc si bors care nu e bors ci piper
o seara placuta si multi pupici la fete

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PUSSIsunt bine scumpa,mersik de intrebare,un pic dar asta e,eu credeam ca la fiv-ul asta ma voi simti mai bine cu trat dar e mai rauuuu,las' ca trece numa sa ma vad si eu burtoasa si sa fug la odisea de fivfrumos subiect aveti acolo,sa-mi tineti un loc!pup burtik cu fetite mumoase!

CRISISam citi pm,ma cheama Claudia,sa stii ca m-as bucura tare sa dam o tura de oras,eu stau la limita madridului,dar este tren care te aduce la 18 km de mine si vin sa te iau,numai sa fie inainte de et-ul meu.vb la tel cand ajungi,mai ai putin si pleci din ro,cu ce vii?

LIANA deaia am sughitat eu toata noaptea ca m-ati barfit cu Mihaela pana n-ati mai pututpup olteanca nebunaticain curand olteanca gravidoasa!

IOANA tin pumnii pe maine!

MAGDUTAcum stai cu bratele?

TANYUTAsa-ti traiasca printul ,sa va aduca numai fericire si bucurii!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Kla-udia eu plec vineri si tot vineri ajung ca plec cu avionul. Te sun cand ajung.
Cornelianeli ma bucur ca ai vesti de la Ioana. Maine am s-o sun si eu sa vad cum e cu "pisicu". Sa vezi ce stiu eu in ungureste dar nu cum se scrie ci exact cum se spune:
cheosonum - multumesc
tesec (cu s de la sarpe)- poftim
ionopot - buna ziua
ioesteit (s tot de la sarpe)- buna seara
chivanoc = va doresc (ionopot chivanoc = va doresc o zi buna)
ighen = da
nem = nu
si cam atat am reusit eu sa invat in 5 ani de cand il cunosc pe sotul meu care e ungur la origini. Suficient nu? Pacat ca tot nimic nu inteleg dintr-o conversatie.
Pussi oricat de nerabdatoare ai fi eu iti doresc sa treaca mult mai mult de 7 saptamani pana nasti. Lasa ca stau bine acolo fetele si sa te ajute Dumnezeu sa stea cat mai mult.
Liana ne intalnim sau nu ne intalnim la Szeged?
Tanyuta sincere felicitari! Sanatate multa va doresc!
Pupici pentru mamici, burtici si mai ales viitoare burtici.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput