FIV in Ungaria 20

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Va pup pe toate, ne mai vedem dupamasa.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ahaa..stiu..stiuu merge si pe prima strada si pe a doua,,il stiu dar n'am intrat niciodata acolo ca mi s'a parut a fi de betivimultam frumos..inca nu venira..astept

v'am pupat pe toateee,,
pt cele care sunteti in focuri va tin pumnii!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LIANOOOOOOOOOOcum sa uit fata noptile pierdute pe la chefuri cu tine si alte fete nebunatice????si prajiturile alea bune ce le faceai,apai de melodiile ce le bagai ??nu pot sa uit fata,si chiar mi dor de vremurile bune!hai ca poate daca se lasa cu barza de data asta facem un chef mare,daca nu ciupelim barza!cu ILIUTAam vb duminica la tel,e un pic suparata ca i-a murit bunicuta,vroia sa faca si ea fiv in toamna asta dar s-a razgandit,eu sper sa-si revina in forta si sa o vedem din nou si pe ea pe aici.

CRISISprobabil dr nu s-a gandit inca la schema de trat si vrea sa-ti faca un eco sa vada cum stai dupa AC,tu stai linistita ca stie el ce face!

PUSSI,CORNELIA,SANDICA,PAULA,ANDICU,ANULIS,CHIARA si toate fetele fara exceptii

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Eu inteleg, dar sper ca nu ma cheama acolo sa-mi faca analize sau sa stau degeaba. Eu i-am si zis: cand ma cheama acolo raman. Dar nici sa ma tina degeaba p'acolo. Eu credeam ca ajung si imediat ne apucam de stimulare ca altfel ma omoara sotul ca si asa mi-a luat o luna de zile sa-l conving ca tre sa stea cu mine acolo.
Asteptam un PM kla.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanyuta spune:

Ceau fetele.Scuze ca nu am mai tinut legatura cu voi cam de multisor,am avut pc-ul stricat.Tin sa va anunt ca am nascut un baietel de 3850 gr.si 54 de cm.Ne simtim foarte bine si abia astept sa ii fac o baita deseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi aici suntem, azi am intrat si am citit din urma. Am vazut hainele printeselor . Sambata si dumineca am fost la Tm, nu te-am sunat pt ca am fost fara Daria si am avut treaba.
Bafta la toate fetele care incepeti tratamentul si la cele care au facut le tinem pumnii
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Tanyuta sa-ti traiasca , sa ai noroc de el. Am intrebat-o si pe Gabi de la Tm de tine, nu stia nici ea nimic.
Va pupam

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

crisisai mai zis da cred ca am uitat...parca ceva de Fsh?stai asa ca cetii acuvazuii ca nu ai nimik decat ceva cu ovarul ala..asa ca posibil ca ne'a dc sa te cheme din z2 ca sa incepi deja stimularea in fata lui..stie el ce stie aaa si prin octombrie posibil sa fiu si io
Tia te pupp
Tanyutzaaaaaa felicitariii mamicooo
sa'ti traisca printzul
Kla am reusit sa vb si io cu ea aseara..hi..hi..hi..te;am barfit putin,,fatoo io am zis ca beauuu multtt..asa ca sa fii pregatita

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magduta-nu m am distrat chiar deloc,mai ales ca l am avut pe Andrei cu mine, pe care trebuia sa l numesc Denis- pericol public, pt. ca este mai rau decat cel din film si in realitate sa ai asa un copil este un pericol mai mare; de exemplu acum la Busteni nu s a lasat pana ce nu i a scos un dinte lui maica mea, i a facut niste figuri de la televizor pana a ajuns la acest rezultat, poate de asta imi doresc mai tare o fetita daca o sa mai am un copil; eu abia astept sa merg la control sa vad cum mai stau cu chisturile;

va pup pe toate, ciao!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Liana30 intr-adevar analizele mi-au iesit bune. Un pic THS marit si mi-a zis sa iau vitamine cu iod. Dar la ovarul acela eu am avut un chist endometriozic. Si stiti voi foarte bine care e faza cu endo asta. Sper sa ne intalnim in Octombrie la Szeged sa ne imbarbatam una pe cealalta.
Kla78 mi-a venit o idee. Ce ar fi sa iau trenul din Valencia si sa vin la Madrid, singurica. Ce zici? Ma faci si pe mine un tur de oras? Te sun oricum.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput