FIV in Ungaria 20
Raspunsuri - Pagina 19
kla78 spune:
CRISISeu stau la 270 km distanta de Valencia,am fost acolo in august la niste prieteni,hai ca daca ajungi pana trebuie sa fac eu punctia poate dau o fuga pana acolo sau poate vii cu verisoarele tale intr-o plimbarica si ne vedem undeva pe drum.cand pleci din RO?
MAGDUTAla mine e invers,cand mi le facea altcineva ma durea mai tare,acum nu pot sa zic ca nu ma doare dar fac incet si depinde si de locul unde bag acul,am locuri in burtica unde sunt mai sensibila,probabil si cum am 2 operatii una peste alta,dar pt a ne indeplini dorinta de a fi mamici eu cred ca merita orice!
MARITOFdeci esti oficial fivoasa de sept-oct,multa bafta si sa dea DD sa umplem paginile numai de II
PUSSI,ANDICU,SANDICA,LIANA,CORNELIA si toate fetele cate un
pt fiecare!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
pussi spune:
ioana iubito! Drum bun! Nu stiu cum faceti.. cat stati, dar sa va intoarceti macar 3 acasa! Asta iti doresc! Sa va ajute DD! 

kla cand incepi stimularea?
legaturoooooooooooo te pupam!
sandica de data asta sa fie cu noroc si cu 
maritof Sa fie intr-un ceas bun!
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
crisis81 spune:
Magduta intr-adevar relaxarea este cheia succesului la FIV. Din punct de vedere medical o femeie care nu e relaxata nu poate ramane insarcinata deoarece ea secreta un hormon al stresului care face ca uterul sa fie un mediu toxic si sarcina sa nu se prinda.
In alta ordine de idei Zadori mi-a spus ca as fi putut sa incep de luna asta direct, fara sa mai iau AC, dar ma vede foarte nelinistita si nerabdatoare asa ca trebuie sa ma duc si sa ma intorc complet relaxata. Mda!
Usor de spus. Nu ma stresesz ca plec singura ca ma duc la verisoarele cu care am copilarit si o sa ma simt foarte bine.
Kla78 nu stiu daca ma voi descurca sa plec singura asa departe. Verisoarele muncesc, dar o sa facem noi cumva. Da-mi pe PM numarul de telefon si ti-l dau si eu pe al meu. Eu plec pe 14 din tara.

pentru toatele fetele
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
sandica spune:

Maritof sigur ne vom intalni pentru ca si noi avem programare marti la 10. Dar noi vom merge de luni, deci in principiu luni dupa masa suntem deja acolo.
Magduta sper sa ne vedem inainte de a pleca tu, desi noi avem o saptamana tare grea cu pregatirile nuntii cumnatei mele.
tuturor!
sunshine4ever spune:
Kla induram orice doar sa fie bebic, nu?!
Sandica iti urez mutl succes. De intilneala din pct meu de vedere s-ar putea eventual vineri sau joi de nu lucru de dupamasa, inca nu stiu. Si in rest in weekend ma pregatesc pt Szeged.
Maritof sa fie intr-un ceas bun, cu succes 
Crisis hai ca punem stresul deoparte ca doar e si vremea noastra de reusita 
Va pup pe toate 

in asteptarea unui ingeras
nmirela71 spune:
Magduta si mie mie dor de voi.Sunama cand vi .acum nam tel mie sticat 
marti mil face dar nu vii pana atunci,asai?
Pussi super fain echipamentul galben,
Lili mai anjurat?marti,mie gata tel si te sun ..stiu ca citesti.
Liana am vorbit cu ana cand vii ati pove.
daria,gabitu,chiara,si toate fetele

AAAA lili sti ca Ina a reusit? 

Mirelus
pussi spune:
mirelus, mi-as fi dorit tare mult sa merg la Szeged la Brendon, dar se pare c-o sa merg dupa ce nasc! nu pot sa risc cu drumul... e prea obositor sa stau asa mult in fund si in picioare! Asa ca o sa ne vedem in decembrie ... o sa ma cunosti in caliate de mamica![]()

PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
sunshine4ever spune:
Mireala stai linistita ca oricum trebuie sa te sun initne de amerge pt ca papica nu paote sta o zi intreaga in masina
, si de mers pe la sfarsit de saptamina mergem. pupici

in asteptarea unui ingeras
pussi spune:
ce papica
??? si noi vrem
![]()
Mi-e pofta pe tot ce vad si aud! Dar nu va speriati... am pus 8 kg. pe mine! Toata lumea zice ca sunt in grafic fara probleme! Dar de gustat as gusta tot!
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ