FIV in Ungaria 20
Raspunsuri - Pagina 18
pussi spune:
crisis ma bucur ca e totul ok si ca incepi tratamentul!

Ai zis tu ca la ginecolog barbat n-ai mai fost, dra ai nimerit unul foarte frumos
!
va pupacim pe toate!
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
kla78 spune:
fetelor am revenit si eu
CRISISdeci in curand esti fivoasa cu acte in regula,ma bucur ca a decurs totul ok la dr si iti doresc sa reusesti din prima!unde anume vii in Spania???scuze daca ai scris si eu n-am retinut.daca vei fi aproape de madrid,ne-am putea vedea.
PUSSIpup fata burtoasa si cucuietele nazdravane!
MAGDUTAcum stai cu injectiile?simti vreun efect?la mine e prima data cand ma simt tare naspa de la inhibare si chiar cateva ore dupa ce o fac ma cam deranjeaza prin burta,si sanii ii am de 2 ori decat ii am eu de obicei
dar imi placccccccc,de-ar ramane tot asa
CORNELIALA MULTI ANI SOPTULUI TAU!(scuze pt intarziere)
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
kla78 spune:
ANDICUfrumos foc bebe Filip,frumoasa foc mamica si frumos foc taticu',sa fiti fericiti si sa va bucurat de el in fiecare clipa!
LIANApe unde umbli?intri scrii cateva cuvinte si fugi,nu ne zici nimic de tine,pe cand fiv-ul?s-au vrei sa ne faci o supriza si vii direct cu vestea cea mare II???
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
sandica spune:
Salutare!
Am ajuns in sfarsit acasa dar marti trebuie sa fiu inapoi, am inceput sa ma obisnuiesc cu drumurile.
Crisis ma bucur ca ne-am intalnit si sper ca ati ajuns cu bine acasa(sau Tg Mures), chiar ne gandeam la voi cat aveti de mers!
Magda, drumul asta e tare bun, e mai scurt cu 50 km dus-intors (pe ceasul masinii, dus-intors=795km )Deci, de la Salonta faci dreapta catre Mehkerek, apoi Sarkad, Gyula, Bekescsaba, Oroshaza, Szeged. De la Gyula la Bekescsaba si de la Oroshaza la Szeged este autostrada, dar in total sunt 40km de autostrada dar nu am platit vigneta. Castigi mai ales ca timp, ca poti merge mai repede si nu sunt camioane si tiruri ca la noi.
Cand trebuie sa pleci, nu ne vedem acolo? Noi plecam luni si marti ne intoarcem.
maritof spune:
Buna fetelor si LA MULTI ANI! Mariilor.Am fost ieri la Zadori si am primit unda verde pt.inceperea tratamentului,deci m-am pus pe "clocit"![]()
![]()
Sandica,Crisis probabil ne-am intersectat pe acolo dar nu am indraznit sa intru in vorba cu nimeni.Marti la ora 10 voi fi acolo pt.eco la z5 de tratament.Sandica am inteles ca si tu mergi tot marti,poate ne intalnim.Vapup petoate fetele si sa dea DD sa auzim numai vesti bune pt. toate fetele care sunt in focuri.

crisis81 spune:
In sfarsit am dormit si eu mai linistita chiar daca nu in patul meu. Daca in ultimele luni speram sa nu imi mai vina uratii acum de abia astept sa-mi vina sa ma apuc de Lindette.
Magduta din pacate in Spania plec numai eu pentru ca sotul e ocupat cu treburile aici asa ca suntvoi vi FIV-oasa 100%.
Pussi intr-adevar frumos nea doftorul si era si tot un zambet. Cand mi-a zis sa ma duc dincolo sa am pregatesc de eco mi s-a facut rau. Dati-va seama cum m-am stateam eu pe bicicleta daca el a trebuit sa-mi repete de doua ori sa-mi desfac picioarele.
Kla78 eu vin in Valencia. Acolo am verisoarele si la ele merg. Chiar nu stiu distanta si posibilitatile dar mi-ar placea sa ne vedem.
Sandica si eu ma bucur nespus ca ne-am cunoscut si as vrea sa le cunosc pe toate fetele de aici. Am ajuns la Tg. Mures la 3.30 si plecasem din Szeged la 9.30. Am mers foarte bine, n-a mai fost aglomerat. Acum suntem la bunicii sotului si spre seara plecam.
Andicu sti ce am vazut? La un moment dat a iesit Zadori din birou si am vazut pe masa mai multe coli capsate. Mi-a atras atentia pentru ca prima era foarte colorata, era o pagina de la G-mail. Si mai jos scria "Thank you for our baby" si ti-am recunoscut adresa de mail. Atat am vazut. Sotul meu zicea sa am grija, sa fac tot ce zice doctorul daca vreau sa trimit si eu asa mail. Erau mai multe capsate deci banuiesc ca in pauze se delecteaza cu mailurile de multumiri
.
Hai ca m-am intins ca o placinta sau ca o
ce sunt. Uf! Tre sa ma pun pe slabit
- ordinele doctorului.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
cornelianeli spune:
crisis ma bucur ca totul a fost bine.te vei obisnui cu zadori si nu-ti va mai fi jena,are un dar de a te face sa te simti in largul tau.ce satisfactie trebuie sa aiba cand citeste mailurile de multumire.... 
o zi calduroasa,aici e tare urat
va pup
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
sunshine4ever spune:
Kla eu fac bine, sa zicem ma cam deranjeaza burtica dar foarte vag, poate si semn de cm, iar sinii ma cam dor dar el suport, ceea ce priveste injectiile cind le fac eu ma dooooooorrrr , nu stiu de ce, iar cind fac colegele ,ai cu pauza dar suport mai bien. dAr vor trece , pt ca ne mai astepata inca doua sapt de stimualre in plus. Spor la inj in continuare 
Sandica iti urez mutl succes, sa dea DD ca de data asta sa ne dai vestea cea buna. Din pacate acolo nu ne intilnim pt ca eu de ma duc ma duc abai al sf de sapatamina, dar ne vom intilnii acasa, sper, ininte de a pleca.
Tin pumnii
Crisis imi pare rau ca te duci singura, dar important e sa te simti bine si sa nu te stresezi ca sa fi absolut linistita pt un inceput de fiv. Distractie palcuta.
Maritof mult succes 
Pussi 

Mirela abia astept sa nem intilnim, mai e puitn si apar miciiiiiiii , pupam si copii, iar sotu ii transmite salutari sotului

Chiara ce faci? cum esti?
in asteptarea unui ingeras