FIV in Ungaria 20
Raspunsuri - Pagina 17
ioana_p76 spune:
Cornelia
inca o data LA MULTI ANI!
pentru sotul tau, sa fiti fericiti si sa va ajute Dumnezeu sa aveti copilasii vostri!
Pussi
da, marti voi fi z1, sper sa nu am vreo surpriza neplacuta! Si la noi e frig, dar soare, insa mi-era dor de putin frig![]()
Magduta
cred ca vom sta la aceeasi pensiune, ca eu n-am mai gasit alta oferta. Si eu abia astept sa ne cunoastem. Sa trimiti si tu o poza cu tine pe mail-ul comun sau mie pe mail (ca sa ne recunoastem usor), eu am trimis, sa te uiti pe mail.
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
sunshine4ever spune:
Ioana ok incerc sa o fac dar cum , ma voi descurca sper cu pozele, dar din pacate nu is asa de actuale, dar de semanat seaman. De pensiune si eu ar trebui sa sun acolo sa le zic ca prin 15-17 cred ca vom ajunge si noi.
in asteptarea unui ingeras
andicu spune:
Amulis, Cris, Sandica, multa bafta!
Cornelia, LMA
pt sotul tau si sa dea DD sa fie cu noroc noua schema de tratament! tin pumnii! 
Ioana, mai ai putin si o sa ajungeti ca noi!![]()

Oof, mi-e dor de Szeged si chiar si de drumurile la clinica! sper sa mai ajungem si noi o data acolo in vreo 2 ani si ceva, si sper sa nu se schimbe decat in bine pe-acolo!
Liana,Mika, Kla, Magduta,Tia, Pussilina,Daniela,Dariaioana,
de la noi !
Ieri am facut vaccinul de 2 luni si a fost ok. Raportam la 2 luni si aproape 2 saptamani 6,300kg si 61 cm !
Eu sunt ok, am inceput sa ma obisnuiesc cu programul redus de somn, sunt mai putin zombi, dar tot nu prea am timp de alte lucruri ca ziua nu prea doarme printul.
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez FilipCum crestem noi

amulis spune:
magduta, stau foarte cumintica.Pentru ca nu fac nimic, imi tot vine sa mananc, si, deoarece, am statut de privilegiat in casa (inca), mi se fac toate poftele
.Acum mi-am facut un ceai, ca simt ca ma c..stip, ma scuzati.
andicu, super fanny pozele cu bebe strumph, sa-ti traiasca mare, mare.
moniland, crisis, cornelia, ioana, sper ca nu uit pe nimeni multi
.
crisis81 spune:
Multumesc mult pentru urari si incurajari! Eu sunt la clinica acum si cica mai am de asteptat o ora. Aseara am ajuns pe la 3 si ne-am cazat la pensiunea prezentata la capitolul 1. Intr-adevar foarte frumos, ultra dotata, foarte aproape de clinica, dar si piperata. Adica acum e ok pt o noapte dar sa stai 20 de nopti ar ajunge peste 40 milioane, deci numai cazarea. Prea mult, mai cautam. In rest, noroc ca propriul meu ungur ca altfel nu stiu cum m-as descurca. Si asistentele, daca au vazut ca el e de-al lor pe mine nici nu m-au bagat in seama. Mi-ar fi foarte greu fara el. Va pup si va mai scriu mai tarziu.
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
pussi spune:
cornelia LA MULTI ANI !!! pt. viitorul tatic in devenitre!

andicule si noi va pupacim

crisis pt. tine am intrat! sa vad cum sunteti... asteptam vesti bune!
legaturoooooooooo nu ne pove nimic.. l-am trimis si noi pe tati la dintar
sa fie frumos pt. fete!
tia, adela voi?? cititi si nu intrati?
zoricut ce faci? te sun sapt. viitoare sa-mi explici si mie unde gasesc ceva...
cine vrea sa continue cu strigatul catalogului???
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
cornelianeli spune:
fetelor va multumesc mult pentru urari 

pussi asa a zis si el azi,ca e ultimul an in care e doar domul sotu' la anul va fi si tati ![]()
crisis cum a fost?
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
crisis81 spune:
Gata fetelor, am plecat. Scuze ca v-am lasat sa asteptati atat dar imediat dupa consultatie am fost sa luam anticonceptionalele si pe urma la un magazin mare si pana acum 5 minute am fost la o gramada de pensiuni din oras sa o cautam pe cea mai buna atat pentru noi cat si pentru fetele care mai au nevoie.
Intalnirea cu Zadori a decurs foarte bine, partea neplacuta e ca tot plec in Spania (ordinele doctorului) si mi-a dat anticonceptionale sa iau din a doua zi pentru 21 sau 22 zile. Apoi vom reveni aici si vom incepe tratamentul.
A zis ca analizele sunt bune si spera sa iasa totul bine. Mi-a facut eco si era cam ingrijorat de ovarul meu stang care e undeva mai departe si greu de punctionat. Mi-a placut comportamentul lui cu adevarat profesionist desi mi-era foarte jena (eu nu am mai fost nicodata la un ginecolog barbat
- nu radeti de mine).
Deci per total astept sa-mi vina, sa-mi treaca si sa fac un BB.
M-am intalnit cu Sandica (era la monitorizare pt IAS nr 2) si am discutat si cu ea de pensiuni. Cea care m-a convins a fost cea la care patronii stiu romaneste. Mai este una rezonabila (intre 6000 si 8500 ft) mai aproape de clinica, pe aceeasi strada cu cea de 4 stele la care am stat noi aseara
dar camera de 6000 este foarte mica.
Impresia generala excelenta. De abia astept sa incep. Nu stiu ce sa va mai scriu. Intrebati-ma. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Sa va dea Dumnezeu sanatate voua si la puiutii vostrii.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
sunshine4ever spune:
Amulis ma bucur ca esti bine, si sa ti se si faca toate mofturile doar esti proaspata mamaica. Ne gindim pozitiv, da?!
Crisis ma bucur ca totul a decurs bine, si maca raveti sansa sa si mergeti in vacanta paote va intoarceti trei si nu mai e nevoie de nea Chivu. Doamne ajuta. Iar despre pensiune de care tia- vb Sandica e aceea de care zicem eu va vom sta noi, la indicatia dr-tei si e destul de curata si dotata si al pret de 5600ft/noapte eu zic ca si pretul e rezonabil fata de alte pensiuni. Si da intradevar ca stiu romineste si ungureste pt ca isi romini plecati din Cluj, cred, sper sa nu gresesc localitatea. Merita sa mergeti sa vedeti pensiunea si veti vedea ca e ok.
Andicu
si pt bebe Filip
Va doresc tuturor noapte buna , nu va insir ca nu vreau sa omit pe cineva. Si un weekend placut in continuare.

in asteptarea unui ingeras
crisis81 spune:
Magduta sa sti ca am fost si am vazut-o si mi-a placut si faci 20 minute pe jos pana la clinica. Acolo vom sta si noi si multe altele fete.
AAA am uitat sa va spun ca sunt
si m-a pus Zadori sa slabesc pana ne vedem data viitoare.