FIV in Ungaria 20
Raspunsuri - Pagina 16
Liana30 spune:
hop si io sa va tin pumnii la toatee!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
crisis81 spune:
Amulis multa bafta! Intr-adevar a fost selectia naturala si e mai bine asa. Sti ca ai in burtica cel mai rezistent si viguros embrionas si cu siguranta va ramane acolo.
Eu sunt pe Valea Oltului acum. Sunt cu laptopu in brate si de abia il tin din cauza curbelor. Sotul se crede la formula 1.
Drumul a fost bun pana aici, nu a plouat decat cand am plecat din Constanta, lucru care s-a intamplat muuult mai tarziu decat trebuia motiv pentru care l-am facut pe sot albie de porci. Dupa ce ca aveam eu emotii ma mai tine si el in Constanta ca are probleme.
Am inteles ca pe 3 dimineata vom ajunge la Szged (sper sa ne cazeze cineva la ora aia). Este foarte aglomerat. Parca toata lumea a iesit azi pe strada. Noroc ca nu trebuie sa-mi bat eu capul cu condusul ci doar sa admir peisajele
(sunt inebunita dupa munte).
Va pup pe toate si va tin la curent. (sper sa ma pot conecta si dupa ce trec granita ca o sa am roaming).

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
sandica spune:
salutare tuturor!
Magda, abia acum am avut timp sa scriu, ca maine ne intoarcem la Szeged pentru o noua ecografie, iar saptamana viitoare vom face o noua IA. Sper sa fie cu noroc. Ma bucur ca esti bine si tu si toate fetele!
Bafta tuturor!
sunshine4ever spune:
Amulis super tare, sa dea DD sa reusesti !!!
Doamne ajuta. Sa stai cumintica in pat fara sa te stresezi ca de nu

Crisis sa aveti drum bun in continuare si cu succes in continuare.
Sandica m abucur ca totul e ok , si Doamne ajuta ca de dat aasta sa fie cu reusita 
in asteptarea unui ingeras
sunshine4ever spune:
Liana distractie placuta 
Pussi Chiara si toate fetele, nua va mai insir

Va duresc noapte buna tututror
ioana_p76 spune:
Amulis
iti doresc din suflet ca acest embrionas sa fie cel norocos, care va deveni copilutul tau! 
Criss ma gandesc la tine si te astept cu vesti bune, sa iti dea ok-ul pentru fiv-ul norocos!
Sandica
sa dea Dumnezeu ca aceasta a doua inseminare sa fie o reusita!
Eu azi am luat ultima pastila de Lyndinette! Mai e putin si plecam, abia astept, deja nu mai am stare, nici somn.
Va
pe toate!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
pussi spune:
salutiiiiiiiiiiiiii
aici e un frig groaznic![]()
crisis tinem pumnii azi!
ioana deci marti o sa fi in Z1?
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
sunshine4ever spune:
Sluuuuuuut!
Ioana, cred ca ai emotii, dar lasa-le deoparte. Am sa ma grabesc si eu sa ne putem intilni, cine stie vom fi la acelas pensiune?! Mult succes.
Crisis asteptam vesti bune 
Amulis asai ca stai cumintica in pat?!
Pussi

Daria spor la invatat, dar mai ales distractie placuta in continuare 
Chiara
Mirela cam o saptamina ne mai desparte, va pup pe toti

Cornelianeli cum esti? 
Sandica
cornelianeli spune:
buna
eu inca astept schema magica de la zadori
,mi-a promis ca se va gandi la cel mai bun tratament si mi-l va spune
abia astept sa incep 
azi e ziua sotului meu si sarbatorim on-line ![]()
va pup pe toate 

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
sunshine4ever spune:
Cornelianeli LA MULTI ANI sotului tau, sa aveti numai fericire in viata si implinirea tuturor visurilor. Multa fericire impreuna.