FIV in Ungaria 20
Raspunsuri - Pagina 20
sunshine4ever spune:
Pussi nu vreu sa iti fac pofta cu intentie, dar pt tine e mai usor sa dai de ea deci tMirela, e vb de mititei. Pofta mare.
in asteptarea unui ingeras
pussi spune:
a! e ok atunci! credeam ca-i vorba de altceva!
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
Paula33 spune:
Buna fetelor
!
teacdrn imi cer scuze ca raspund asa tarziu dar am fost in concediu
, prietena mea a avut FSH 15,5 si i-a scazut cu ajutorul tinctiurii de VITEX AGNUS CASTUS.
Dupa stimulare i-a recoltat 5 foliculi, 4 au devenit embrioni, implantati 2 si la congelator 2.Din nefericire cei doi embrioni implantati nu au rezistat prea mult in burtica la mama lor
.
In ziua 14 de la ET a mers sa faca BHG, a fost ziua cand a coborat din pat... a coborat 2 etaje.. era o zi fierbinte... avea emotii foarte mari dar si simptome de sarcina... in orasul nostru rezultatul vine peste o saptamana...dar a inceput sa curga cate un pic.. pana seara era deja menstra normala
.
A sunat la Szeged a mai continuat tratamentul o zi.. a simtit cum au plecat puiutii...peste o saptamana a luat si rezultatul BHG 600
.
Deci fetelor respectati intocmai statul in pat, relaxarea totala si stres cat mai putin, ca toate se tin lant, este foarte importanta munca medicului si dedicarea lui dar conteaza foarte mult si starea fiecareia. Nici statul in sezut nu e indicat dar in picioare nici atat.
Va doresc la toate reusita dar in special celor care sunteti acum in prima linie:Amulis, Sandica, Magduta, Kla, Maritof, Crisis, Ioana.
ioana_p76 spune:
Fetelor, n-am prea intrat zilele astea, ca am avut multa treaba, azi am facut bagajul, ca maine plecam!
Pussi
iti multumesc pentru incurajari si urari, sper sa ne intoarcem acasa minim trei!
Paula
multumesc pentru gandul bun!
Magduta
voi veniti pe 15, nu? mai vb la tel
Criss
ma bucur ca totul a decurs bine la consultatie si sa nu fi necajita ca te-a amanat cu o luna, stie el ce face. Si cu slabitul, iti doresc succes! Acum iti trimit si pm, ca am uitat![]()
Fetelor, eu nu stiu cand voi mai intra pe net insa vesti(sper eu bune)despre mine va va spune Cornelia, ca ei ii voi da sms
Chiar daca nu voi mai citi ce scrieti voi stiu ca imi sunteti aproape si va ganditi si la mine si ca imi tineti pumnii si pentru mine conteaza f. mult!
Fetelor care incepeti si voi tratamentul(Magduta, Sandica, Kla, Maritof) si cele care asteptati rezultatul (Amulis, Andra, Simona)va tin si eu pumnii si ma rog pentru noi toate sa reusim sa devenim gravidute si apoi mamici!
Va 

pe toate cu mult drag!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
nmirela71 spune:
Pussi ai dreptate sa nu vii,n-are rost sa risti.eu te ma bucur sa te cunosc si an decembrie ca mamica.Dar daca merg eu acasa an tm te caut sa te cunosc si cu
burtica.
Magduta mititei..vorbesti de lucruri sfinte, pt mine ...dar pana vi tu e frig si nu mai putem sta la gratar an curte.
Mirelus
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor !
Paula ma bucur ca ai mai scris, ce faci cum esti?
Ioana stai linistita ca ne vom intilnii noi mai ales la aceas pensiune de vom sta ar fi imposibil sa nu ne intilnim. APoi de scris pe forum am sa iti arat eu unde este un internet unde poti st aminim o ora de consumi ceva, chiar si numa suc, si de nu ii luem al rind te lasa cit vrei. Iti tin pumnii s aincepi cu dreptul. 
Mirela lasa frigul , mititeii is promisi, 100%. Ii nuam septembrie n-om ingeheta de frig. Deci sosesc mititeii, nu stiu cind depinde de cm poate prin weekend paote mai repede sau poate al inceput de saptamina viitoare. Om vedea oricum te sun.
pe toti
Kla cum ii cu injectoanele? Apropo tu cite inj de decapaptyl ai primit? Dupa ce al termini astepti sa iti vina cm sau le faci in continuare?
Sandica Doamne ajuta 
Pussi, Daria, Chiara, Cornelia, Corina - tu nu mai dai nici un semn?, Gabitu - cam si tu ai disparut iar, cum esti?

in asteptarea unui ingeras
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor!
Magduta-am reusit sa mai invat cate ceva, de distrat si relaxat nu prea am avut timp,vad ca ati conversat mult in lipsa mea dar o sa mi gasesc timp azi sa citesc tot, tot!
pupici tuturor, viitoare mamici si aspirante
pussi, gabitu, ioana, cornelia, crisis, chiara si celorlalte!
in asteptarea unui bebe!
daria
cornelianeli spune:
buna dimineata si de la mine
ioana drum bun si sa va ajute DD sa reusiti!!si o sa reusiti pentru ca toamna se numara bobocii de szeged ![]()
fetelor injectate kla ,magduta 

si pussilinelor 
si la toata lumea 
nmirela cum e vremea in noiembrie in szeged? 
o saptamana frumoasa
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
crisis81 spune:
cornelianeli tu cand mergi la Szeged? Vom fi colege? Ce super ar fi sa mergem impreuna, sau macar sa ne intalnim pe acolo. Dupa socotelile mele eu o sa merg cam pe 12 octombrie, zic eu ca atunci o sa fiu z2. Acum depinde de cand imi vine si cate pastile voi lua (21 sau 22). Niciodata nu am asteptat venirea uratilor ca acum.
Cine mai merge in perioada aceea? Cu cine voi fi colega?

pe burtici si viitoare burtici.
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
Multe poze
Asteptand un ingeras
kla78 spune:
CRISISiti voi trimite pm,dar spre seara ca acum numai cat am ajuns acasa si plec iar,ma grabesc!
MAGDUTAam primit 21 de injectii,fac cate una pe zi pana in ziua in care incep stimularea(intre timp trebuie sa vina cm)apoi incep stimularea si fac cate o jumatate de injectie decapeptyl + gonal(cred ca 150 ui)inca nu stiu sigur cat gonal fac pana in 17 cand merg la dr.
va pupacesc `pe toate,nu va mai insir ca ma grabesc!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos