zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Am intors-o io cu voodoo dar se pare ca nu m-am concentrat prea bine ori gaina sacrificata era cam slabanoaga,ca iar a intins-o.Tre' s-o iau de la capat si nu stiu ce oratanie are efect garantat.
Adinaaaa,esti inca in conced?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Adinaaaa,esti inca in conced?

----------------------------------

nu te aude ,e la BACAU in vizita cica are o pretena acolo
m-am intilnit p centura cu ea era pe masiona inca o are in atelier.eu eram la treaba fceam racolaj, pardon angajari, sti tu ptru negotul nostru.

monica mami de print

Mergi la inceput

Da' asa de mica-i centura de v-ati ciocnit?Ori racola si ea?Si la mine cand ajunge,ca si eu am centura plina ochi.Cam nespalate,ce-i drept,dar sopon si niscai soda s-o mai gasi.
Facusi ardei copti sau numa' centuri?

Mergi la inceput

ba inca n-am pus ardeii la copt ca am fost la munca nu-ti spusei,acu ma duc sa-i pui ,lui sebi i-am facut spagheti cu carne si a mincat de s-a rupt in cur.ii iese un dinte si face mofturi.

frumusico nu t `preocupa ca-s murdarele p intuneric nu se vede ,important este sa faca triaba buna,ia dute si mai angajeaza si tu sa fac si ioa ardeii,ca vine balaurul acum si masa nu-i gata deja a aruncat buzduganul....pazea vine.

monica mami de print

Mergi la inceput

Fetiliii!Unde ati disparut cu toate?Ina face copii,Printesa mancare,Iulica are necazuri,biata de ea,Beltza umbla calare,da' restu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Uite-aici un rest ca zice prezent la apel

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ce conced Wonderfulo. Fuse si se duse.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Da' numa' cateva zile ai dreptu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Wonderful super tare ca mi-ai zis Iulica,numai mama imi zicea asa cand eram pustoaica la ea acasa.

Ooofff fetelor fusai astazi la oftalmolog.Cand m-a vazut doctora aia asa s-a inchinat,pe bune,aveam o juma de fata umflat si deja cocea nenorocitul ala de ulcior.Mi-a pus barba pe un suport,s-a uitat la ochiul meu sa vada mai exact care este treaba si mi-a spus ca trebuie sa rezolve putin treaba chirurugical.M-a chinuit pe viu,m-a zgarmat si ma gaurit de mi-au iesit ochii.La un moment dat m-am albit la fata ,m-am inmuiat si pt cateva secunde nu am mai vazut nimic,m-am inmuiat toata,m-am pierdut cu firea de durere si sa cad de pe scaunul ala pe care stateam.M-a tinut asistenta cateva minute cu comprese,sangele curgea de mama focului,eu nu mai puteam,eram obosita,nemancata cat era sa mai rezist si eu la durere dupa ce m-am chinuit eu o gramada cu ea,dupa ce mi-am revenit m-a luat iar dar de data asta a mai avut putin.Noroc ca a fost socrul meu cu mine si ma astepta afara.Am plecat tremurand.

Puiutul meu astazi s-a simtit foarte bine, a fost vesela,i-am cumparat ieri batista bebelusului si i-am tot curatat nasucul ca sa respire si ea saracuta bine.

Bine ai revebit Beleutza.Te iertam pt ca ai lipsit asa de mult su ne-a fost dor de tine.De la Stefania se pare ca nu e nici un semn.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

iuliana,

eu am o sora pe care o chiama iuliana ii zicem iulica ,iulinica,iulisca...cred xca de aceia mi-ai fost draga de la inceput fiindca te asociez cu sorela....de-aia te si cert,ca ma simt in drepturi.

de ce nu ti-au pus anestezie locala?brr ai rezistat eu numai gindind la operatiune si se zbirleste parul pe mine.
ti-a dat tratament cu antibiotic?exista posibilitate sa iasa altul?,eu sper ca nu ,dar ai intrebat?
somn usor fugi si dormi ca aiavut zi grea.

monica mami de print

Mergi la inceput