zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!
Raspunsuri - Pagina 9
maru spune:
pai da, v-ati dus la culcare, eu cu cine sa vorbesc?
n-am reusit sa intru deloc azi, ne-au instalat azi la munca office 2007 si ne-au trainuit toata ziua. Nu s-a auzit pana voi cum il blestemam pe Bil Gates? nu numai eu, ci tot biroul?
Doamne'ajuta!
lulu_boches spune:
Buna dimineatza!
La Deva, e o vreme mohorita...si se transmite.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Buna dimineatza!
La Deva, e o vreme mohorita...si se transmite.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
Da' de-o cafea merge?
Hai sa bem una. Poate azi stau mai mult in cafenea... daca Luca o fi in toane mai bune!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
ina78 spune:
Buna dimineata.
La noi deja e f. cald. Vreau si eu la Devaaaaa.
Astazi iar am o zi grea. Am f. mult de alergat. Noroc cu AC.
Fetili vreau si eu ardei copt. As minca si niste vinete. Dar n-are cine. Ma dau bine pe linga socrela si pe linga mami - poate ma lipesc si eu de vinete.
Acasa sintem in cura - acum bate un vint prin frigider. 
eu - Ina
Rebiana27 spune:
Ina mie-mi suna a pofteeee! Cand ziceai ca repeti testul? Hai sa fie cu noroc! 
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
ina78 spune:
Ce bine ar fi... Sa te auda D-zeu. Miine cred ca repet testul sint 25-26 zile.
Dar nu cred ca mai sint sanse - daca la primul test a fost o liniuta clara.
eu - Ina
fannna2003 spune:
buna tuturor cafengitelor!
stau pe tusa de ceva vreme si mai trageam cate un ochi la voi...asta pana azi...azi am vazut ca s-a schimbat zatzul...asa ca merge o cafea la ibric... mai este loc?
sau ...loc ar fi dar n-ai cum sta?!?!?
A_Iulia spune:
Hello!
Wonderful, pai oricum astea doo luni ca si cum am fost in concediu. Hai sa-ti spun programul pentru Septembrie: 4-6 am o vizita importanta din India(bine ca nu am eu de plecat acolo), 11-13 Budapesta, 17-19 Istanbul, 20-22 Moscova, 24-26 Praga, 1-5 Milano, 8-11 Brno.
Asa-i ca am fost in concediu pana acum?![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
buna tuturor cafengitelor!
stau pe tusa de ceva vreme si mai trageam cate un ochi la voi...asta pana azi...azi am vazut ca s-a schimbat zatzul...asa ca merge o cafea la ibric... mai este loc?
sau ...loc ar fi dar n-ai cum sta?!?!?
E loc destul! Ti-ai pregatit ceasca?
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca