Mi se pare 'normal'.Pleaca dupa ce invata ceva meserie,pleaca si ai nostri dupa ce fac facultatea,satui de 'binele' de aici.Asa suntem noi generosi.
Hai ca mai ramin omeni de clitate ... uita-te la noi... muncim pe brinci pe DC ... 
Schimbind putin subiectul... vre-o idee de we - ceva nu f departe si nu f aglomerat.
eu - Ina
Noi voiam sa mergem la Bv,dar renunt ca raman fara bani,mai ales dupa ce-am cumparat kk alea de ieri.Ori stam acasa ori undeva in apropiere.Eu incep activitatea de luni.
Cine vine sa-mi guste mancarea,c-am terminat-o?
As vrea ceva aproape. Dar ceva relaxant. Venim dupa niste saptamini aglomerate - stresante.
Noi avem o pesiune unde mergem de obicei sa ne incarcam bateriile dar acum mi se pare prea departe - Runcu - Tirgu Jiu. As incerca mai aproape - dar tot ceva de genul ala. Retras, intr-un virf de munte, curat, nu f. aglomerat.
eu - Ina
In Delta imi place mi mult in grup, nu doar noi doi. As vrea ceva la munte... asta n-avem noi.
La Runcu de ex. in curte - la munte- e un piriu... si e o zona linistita, aproape de niste chei, unde te poti plimba si linisti.
Ceva de genul acela.
eu - Ina
Aproape ar fi Buzau - Gura TEghii am mai fost si zona e draguta sau Valea Prahovei... care insa nu ne prea incinta.
eu - Ina
cine este la rind la urechiat??
inuto,
sa vezi urechiala daca nici luna asta nu ai stat cu picerili in sus cum ti-am explicat
.
frumusico ,
gata fusolili??
am sa fur idea si am sa fac ardei copti
.
beluuuuuuuuuta,
ce dor mi-a fost de tine,am angajat detectivi pe d.c sa vedem p unde iti umbla ochisorii.noroc ca ai ajuns.
salutari la toati cafengioaiceli
monica mami de print
Na ca nici bine nu veni belutza ca a si plecat
ptiu, ce i-ati facut?
Adina +
Olivia 04.03.2004