zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Mi se pare 'normal'.Pleaca dupa ce invata ceva meserie,pleaca si ai nostri dupa ce fac facultatea,satui de 'binele' de aici.Asa suntem noi generosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Hai ca mai ramin omeni de clitate ... uita-te la noi... muncim pe brinci pe DC ...

Schimbind putin subiectul... vre-o idee de we - ceva nu f departe si nu f aglomerat.

eu - Ina

Mergi la inceput

Noi voiam sa mergem la Bv,dar renunt ca raman fara bani,mai ales dupa ce-am cumparat kk alea de ieri.Ori stam acasa ori undeva in apropiere.Eu incep activitatea de luni.
Cine vine sa-mi guste mancarea,c-am terminat-o?

Mergi la inceput

As vrea ceva aproape. Dar ceva relaxant. Venim dupa niste saptamini aglomerate - stresante.

Noi avem o pesiune unde mergem de obicei sa ne incarcam bateriile dar acum mi se pare prea departe - Runcu - Tirgu Jiu. As incerca mai aproape - dar tot ceva de genul ala. Retras, intr-un virf de munte, curat, nu f. aglomerat.

eu - Ina

Mergi la inceput

Duceti-va in Delta.Oricum e mai aproape Delta de C-ta decat Tg.Jiu.

Mergi la inceput

In Delta imi place mi mult in grup, nu doar noi doi. As vrea ceva la munte... asta n-avem noi.
La Runcu de ex. in curte - la munte- e un piriu... si e o zona linistita, aproape de niste chei, unde te poti plimba si linisti.
Ceva de genul acela.

eu - Ina

Mergi la inceput

Mai aproape de Runcu nu e alt loc muntos?

Mergi la inceput

Aproape ar fi Buzau - Gura TEghii am mai fost si zona e draguta sau Valea Prahovei... care insa nu ne prea incinta.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

cine este la rind la urechiat??

inuto,

sa vezi urechiala daca nici luna asta nu ai stat cu picerili in sus cum ti-am explicat.

frumusico ,

gata fusolili??
am sa fur idea si am sa fac ardei copti.

beluuuuuuuuuta,

ce dor mi-a fost de tine,am angajat detectivi pe d.c sa vedem p unde iti umbla ochisorii.noroc ca ai ajuns.

salutari la toati cafengioaiceli

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Na ca nici bine nu veni belutza ca a si plecat
ptiu, ce i-ati facut?

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput