zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Adinaaaa,cum 38 mil.?Da' ce,pisicii mei,astia va pun sa platiti iluminatu' public?Mie mi-o venit 1mil si ceva si suntem 3 care freaca toata casa si n-avem lampase de mineri si nici nu umblam cu lumanarile sau lanternele dupa noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by wonderful
Scumpici,era o gluma,sa nu care cumva sa ceri unui nene care vinde laptopuri unu' cu trei de A.Oricum consuma f. putin(serios).

Al meu are un I, un B si un M. Nu are nici macar un A. Il arunc la gunoi si am sa va scriu din ghena.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Pai da, mi-au filat lampile de toti banii.

Mergi la inceput

Adina,nu deruta fata,ca acu' noaptea se fac bani munciti.Ti-e frica sa nu ne faca concurenta pe centura?Tre' sa facem ceva cu lampile tale,ma mai gandesc,desi au inceput si ale mele sa scurtcircuiteze.Cred ca se transmite prin simpatie.

Mergi la inceput

Dar buna idee Wonderful, ia sa-mi aprind o lumanare. Sa pun si mainile pe chept? Noo, ca nu am cum sa fumez asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ba fetelor pai aveam si io acoperire sa plec de-acasa... nu pusesem botu' ca consuma lap-urile atata (ca doar ne-a venit factura cu o suma omeneasca)... acu' ce faceti imi stricati acoperirea !

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Stai in sezut,sau pe tel,ca sper c-a intrat,si lipeste-ti manurile.Mei,am mancat in fata pc,da' dus tot acilica nu poci face,desi daca ai putut tu baga tel,de ce n-as putea sa ma lavez in camera baiatului.

Mergi la inceput

Pai stai asa, Rebiana, ca de asta-s bune prietenele. Ia foloseste ca acoperire faptul ca vii sa dormi azi la mine, maine la wonderful si da-le-n pisici de laptopuri ca ele n-au nici o vina si te baga in rahat.

Mergi la inceput

Wonderful, tot sotul te poate ajuta. Iti toarna o galeata de apa-n cap si gata.
Da' fitzoasa cum esti bat pariu ca iar nu apelezi la el...

Mergi la inceput

Rebica,tu du-te,mama draga si maine sa ne spui si noua care mai e piata la ce vrei tu sa faci.daca-i ca la case,merg si io data viitoare.Io,ca prifisoara,am sa tin de 6,sa nu ne gabjeasca gaborii,ca nu cer mult.

Mergi la inceput