zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!
Raspunsuri - Pagina 27
wonderful spune:
Adinaaaa,cum 38 mil.?Da' ce,pisicii mei,astia va pun sa platiti iluminatu' public?Mie mi-o venit 1mil si ceva si suntem 3 care freaca toata casa si n-avem lampase de mineri si nici nu umblam cu lumanarile sau lanternele dupa noi.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Scumpici,era o gluma,sa nu care cumva sa ceri unui nene care vinde laptopuri unu' cu trei de A.Oricum consuma f. putin(serios).
Al meu are un I, un B si un M. Nu are nici macar un A. Il arunc la gunoi si am sa va scriu din ghena.
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Adina,nu deruta fata,ca acu' noaptea se fac bani munciti.Ti-e frica sa nu ne faca concurenta pe centura?
Tre' sa facem ceva cu lampile tale,ma mai gandesc,desi au inceput si ale mele sa scurtcircuiteze.Cred ca se transmite prin simpatie.
A_Iulia spune:
Dar buna idee Wonderful, ia sa-mi aprind o lumanare. Sa pun si mainile pe chept? Noo, ca nu am cum sa fumez asa.
Adina +
Olivia 04.03.2004
Rebiana27 spune:
Ba fetelor pai aveam si io acoperire sa plec de-acasa... nu pusesem botu' ca consuma lap-urile atata (ca doar ne-a venit factura cu o suma omeneasca)... acu' ce faceti imi stricati acoperirea
!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
wonderful spune:
Stai in sezut,sau pe tel,ca sper c-a intrat,si lipeste-ti manurile.Mei,am mancat in fata pc,da' dus tot acilica nu poci face,desi daca ai putut tu baga tel,de ce n-as putea sa ma lavez in camera baiatului.
A_Iulia spune:
Pai stai asa, Rebiana, ca de asta-s bune prietenele. Ia foloseste ca acoperire faptul ca vii sa dormi azi la mine,
maine la wonderful si da-le-n pisici de laptopuri ca ele n-au nici o vina si te baga in rahat.
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
Wonderful, tot sotul te poate ajuta. Iti toarna o galeata de apa-n cap si gata.
Da' fitzoasa cum esti bat pariu ca iar nu apelezi la el...
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Rebica,tu du-te,mama draga si maine sa ne spui si noua care mai e piata la ce vrei tu sa faci.daca-i ca la case,merg si io data viitoare.Io,ca prifisoara,am sa tin de 6,sa nu ne gabjeasca gaborii,ca nu cer mult.