zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!
Raspunsuri - Pagina 26
Rebiana27 spune:
cat scria pe factura!?!?!? Pai daca laptopul mananca atata curent am pus-o... ca noi avem amandoi... si io si sotul! 
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Wonderful, esti sigur ca asta imi doresti? Telefonul meu e un tanc, un Nokia communicator. Da' pentru tine o fac.
Totusi am o intrebare: cum imi mai iau eu mailurile daca din greseala il scap inauntru? Ca de raspuns la apeluri e simplu, ma asez pe un scaun (sau imi trag o palma peste fund) si vorbesc.
Adina +Olivia 04.03.2004

Nu ma lasi nici sa mananc.Era sa umplu farfuria la loc.Ia nitel ricin,cat sa verifici mail-urile la fiecare 15'.Capisci?Si dipa ce mai aduni neste banuti,ia-ti masurile si in functie de ele iti iei alt tel.
wonderful spune:
Rebiana,trebuia sa va luati laptopuri cu trei de A,ca la congelatoare.Adina n-are nici un A de aia ii papa atata curent.![]()
Rebiana27 spune:
quote:
(sau imi trag o palma peste fund) si vorbesc.
Adina +Olivia 04.03.2004

Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
A_Iulia spune:
Rebiana, pe factura scria trei mii opt sute si ceva de RON, adica 38 de milioane. ![]()
wonderful, nooo, pai daca ma obisnuiesc cu el, nu pot sa-l mai schimb. Tie cat timp crezi ca ti-ar lua sa incerci acum sa faci sex cu o tigara si sa-ti si placa? ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Rebiana,trebuia sa va luati laptopuri cu trei de A,ca la congelatoare.Adina n-are nici un A de aia ii papa atata curent.
Naiba sa le ia... ca al meu e cadou de la fratelo si al lui e mostenire de la serviciu!
Adina am citit de trei ori ca sa vad daca chiar scrie 38 de milioane... ca de-aia mi-au iesit ochii din orbite ca la emoticonu' ala! Ma duc sa fac bani ca nu-i a buna!
wonderful spune:
quote:
Rebiana, pe factura scria trei mii opt sute si ceva de RON, adica 38 de milioane.
wonderful, nooo, pai daca ma obisnuiesc cu el, nu pot sa-l mai schimb. Tie cat timp crezi ca ti-ar lua sa incerci acum sa faci sex cu o tigara si sa-ti si placa?
Adina +Olivia 04.03.2004
Daca nu-i aprinsa prea tare,merge.Vezi daca n-ai facut sex anal ca altii?Acuma s-ar fi intrat singur tel.Multe mai inveti pe dc asta.C vine de la copiii?Ca pe unde m-am uitat io numa de copii nu era vorba.Da' parca iti facusem operatie.Se pare ca se mai cere una.
Rebiana27 spune:
Noroc ca e despre copii... nu pentru copii...
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Rebiana27quote:
Originally posted by wonderful
Rebiana,trebuia sa va luati laptopuri cu trei de A,ca la congelatoare.Adina n-are nici un A de aia ii papa atata curent.
Naiba sa le ia... ca al meu e cadou de la fratelo si al lui e mostenire de la serviciu!
Adina am citit de trei ori ca sa vad daca chiar scrie 38 de milioane... ca de-aia mi-au iesit ochii din orbite ca la emoticonu' ala! Ma duc sa fac bani ca nu-i a buna!
Scumpici,era o gluma,sa nu care cumva sa ceri unui nene care vinde laptopuri unu' cu trei de A.
A_Iulia spune:
Pai unde te duci Rebiana la ora asta sa faci bani? Prea multe posibilitati...nu sunt! ![]()
Stai linistita ca nu de la laptop mi se trage. Imi fileaza cam des lampile, asta cred ca e buba.
Adina +
Olivia 04.03.2004