zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!
Raspunsuri - Pagina 25
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Iti zic eu ce faci la noapte, Wonderful. Imi tii de urat
De fapt tu imi tii de frumosda' ai sa faci o exceptie in noaptea asta pentru mine, daaa?
Adina +Olivia 04.03.2004
Iti tin si te tin cum vrei tu numa' sa nu mai stau cu ockii cat cepele si sa ma uit la toate reluarile de la tv.Da' o sa stam pe intuneric la cat ai platit.Fatuca,tu functionezi cu_curent,de-ai platit asa enorm?Fa ce ti-a zis fanna,ca prea e de oaie.Ori poate te incarci noaptea.Oi fi fro humanoida,ceva!
A_Iulia spune:
Pai sigur ca eu cu curent functionez, ti-am zis eu, stau prea mult pe DC, deci cheltui curent
.
Am un bec aprins. E voie? ![]()
A, si telefonul pus la incarcat. Sa-l scot? Am sa-l incarc de acum la bricheta de la masina, ca bateria aia se incarca singura. ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Azi am mancat niste covrigi cu sana.Nu stiam de ce-mi macane stomacu'.Da' parca nu ma-ndur sa plec din fata monitorului.Da' nu-s dependenta,nuuuuu.Dac-mi ia cineva pc il spanzur de limba?
Mara cred ca injura si numara la/pe abac.mai bine statea in Ro ca aici avem metode mai moderne.![]()
wonderful spune:
quote:
Pai sigur ca eu cu curent functionez, ti-am zis eu, stau prea mult pe DC, deci cheltui curent.
Am un bec aprins. E voie?
A, si telefonul pus la incarcat. Sa-l scot? Am sa-l incarc de acum la bricheta de la masina, ca bateria aia se incarca singura.
Adina +Olivia 04.03.2004
1.Daca-i becu' din cap,e bine ca sta aprins.
2.tel. il poti baga si-n alta parte la-ncarcat,sa zicem in ...
3.la sot nu apelez ca avem ambasadele retrase,m-a enervat acu' 3 zile.Numa' voi nu ma ienervati.
A_Iulia spune:
Pai becul din cap e din ala economic, sa nu cheltuie mult curent.
Uite, ai un prilej bun de impacare. Ia fluiera-l pe sot si zi-i ca-l ierti daca iti gateste cina in seara asta. 
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
Unde ziceai sa bag telefonul la incarcat? Ma tot straduiesc si nu reusesc. O fi telefonul prea mare, ufff. Si nici n-am lubrifiant prin casa, decat unul cu mentol, bun pentru dusmani. Cand te dai iei foc.
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Unde ziceai sa bag telefonul la incarcat? Ma tot straduiesc si nu reusesc. O fi telefonul prea mare, ufff. Si nici n-am lubrifiant prin casa, decat unul cu mentol, bun pentru dusmani. Cand te dai iei foc.
Adina +Olivia 04.03.2004
Pai vad c-ai nimerit locu'.Doare putin mai tare da' nu consumi corent.Gandeste-te la asta cand il indesi si-ti dau lacrimile.Poti injura ca sa te mai usurezi,da' vezi sa nu te usurazi pe tine.Operatiunea se face la buda,just in case."Pentru ca meriti",iti suna cunoscut?
A_Iulia spune:
Wonderful, esti sigur ca asta imi doresti? Telefonul meu e un tanc, un Nokia communicator. Da' pentru tine o fac.
Totusi am o intrebare: cum imi mai iau eu mailurile daca din greseala il scap inauntru? Ca de raspuns la apeluri e simplu, ma asez pe un scaun (sau imi trag o palma peste fund) si vorbesc.
Adina +
Olivia 04.03.2004

....super idee adina.