zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Iti zic eu ce faci la noapte, Wonderful. Imi tii de urat
De fapt tu imi tii de frumos da' ai sa faci o exceptie in noaptea asta pentru mine, daaa?

Adina + Olivia 04.03.2004

Iti tin si te tin cum vrei tu numa' sa nu mai stau cu ockii cat cepele si sa ma uit la toate reluarile de la tv.Da' o sa stam pe intuneric la cat ai platit.Fatuca,tu functionezi cu_curent,de-ai platit asa enorm?Fa ce ti-a zis fanna,ca prea e de oaie.Ori poate te incarci noaptea.Oi fi fro humanoida,ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai sigur ca eu cu curent functionez, ti-am zis eu, stau prea mult pe DC, deci cheltui curent .
Am un bec aprins. E voie?
A, si telefonul pus la incarcat. Sa-l scot? Am sa-l incarc de acum la bricheta de la masina, ca bateria aia se incarca singura.

Mergi la inceput

Azi am mancat niste covrigi cu sana.Nu stiam de ce-mi macane stomacu'.Da' parca nu ma-ndur sa plec din fata monitorului.Da' nu-s dependenta,nuuuuu.Dac-mi ia cineva pc il spanzur de limba?
Mara cred ca injura si numara la/pe abac.mai bine statea in Ro ca aici avem metode mai moderne.

Mergi la inceput

Pai nu pleca. Unde-i sotul? Cere-i ajutor.

Mergi la inceput

quote:

Pai sigur ca eu cu curent functionez, ti-am zis eu, stau prea mult pe DC, deci cheltui curent .
Am un bec aprins. E voie?
A, si telefonul pus la incarcat. Sa-l scot? Am sa-l incarc de acum la bricheta de la masina, ca bateria aia se incarca singura.

1.Daca-i becu' din cap,e bine ca sta aprins.
2.tel. il poti baga si-n alta parte la-ncarcat,sa zicem in ...
3.la sot nu apelez ca avem ambasadele retrase,m-a enervat acu' 3 zile.Numa' voi nu ma ienervati.

Mergi la inceput

Pai becul din cap e din ala economic, sa nu cheltuie mult curent.

Uite, ai un prilej bun de impacare. Ia fluiera-l pe sot si zi-i ca-l ierti daca iti gateste cina in seara asta.

Mergi la inceput

Unde ziceai sa bag telefonul la incarcat? Ma tot straduiesc si nu reusesc. O fi telefonul prea mare, ufff. Si nici n-am lubrifiant prin casa, decat unul cu mentol, bun pentru dusmani. Cand te dai iei foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

....super idee adina.

Mergi la inceput

quote:

Unde ziceai sa bag telefonul la incarcat? Ma tot straduiesc si nu reusesc. O fi telefonul prea mare, ufff. Si nici n-am lubrifiant prin casa, decat unul cu mentol, bun pentru dusmani. Cand te dai iei foc.

Pai vad c-ai nimerit locu'.Doare putin mai tare da' nu consumi corent.Gandeste-te la asta cand il indesi si-ti dau lacrimile.Poti injura ca sa te mai usurezi,da' vezi sa nu te usurazi pe tine.Operatiunea se face la buda,just in case."Pentru ca meriti",iti suna cunoscut?

Mergi la inceput

Wonderful, esti sigur ca asta imi doresti? Telefonul meu e un tanc, un Nokia communicator. Da' pentru tine o fac.

Totusi am o intrebare: cum imi mai iau eu mailurile daca din greseala il scap inauntru? Ca de raspuns la apeluri e simplu, ma asez pe un scaun (sau imi trag o palma peste fund) si vorbesc.

Mergi la inceput