zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Printeso,macar retete,ca mancare iar n-am si tre' sa fac maine.
Adinoooo,pe Printesa o-ntelegsaintre asa de tarziu,ca i-au trebuit tari exotice,da' tu unde mi-ai fost?Ai intrat taman cand m-am dus la culcare.Fetili,am tras un somnel de 2 ore.S-au adunat noptile cand n-am putut dormi.Nu stiu ce-oi face la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

buna fetelor,

mi-a dat un unguent si niste picaturi.mi-a spus ca nu stie daca o sa-mi mai iasa sau nu.acum nu mai am nimic la ochi,se prezinta bine.am crezut ca o sa imi ramana semn la cat ma gaurit tanti aia dar nu a ramas.sper din tot sufletul sa nu imi mai iasa nici unul.principe sigur am sa aplic leacul pe care mi l-ai scris tu pe PM ,te,esti foarte saritoare si celalalte fete care ma sustin cand am nevoie.

puiutul meu este foarte mine,este vioaie si asta ma bucura cel mai mult.ii mai curge nasucul ,mai bag aspiratorul in priza si gata rezolvam problema.

am vrut sa mergem si noi la mare in weekend-ul asta dar se pare ca nu am avut noroc pt ca s-a anuntat ploaie si nu are rost sa mergem ca sa stam in camera.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Mie mi-au dat un antib. puternic cand am avut de 3 panaritiu la un deget,cica era o infectie in sange.Bine ca ai scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ti crezut ca scapati di mini?....niiiiiett

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Adinoooo,pe Printesa o-ntelegsaintre asa de tarziu,ca i-au trebuit tari exotice,da' tu unde mi-ai fost?Ai intrat taman cand m-am dus la culcare.Fetili,am tras un somnel de 2 ore.S-au adunat noptile cand n-am putut dormi.Nu stiu ce-oi face la noapte.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003

quote:
Originally posted by wonderful

Aia e poza ta?Mishto si foarte explicita.Te luara caldurile acum cand ploua.Ce ti-e si cu hormoneii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Iti zic eu ce faci la noapte, Wonderful. Imi tii de urat
De fapt tu imi tii de frumos da' ai sa faci o exceptie in noaptea asta pentru mine, daaa?

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Uff Iuliana sper sa-ti treaca repede si sa nu te mai doara.
Dar ce leac ti-a prescris doamna doftoreasa principe? In afara de ?

Mergi la inceput

am sa dau un copy paste...nu-mi vine sa cred adina...nu se poate
vezi in primul rand sa nu fure careva curent...ia scoate tu sigurantele la tablou si uita-te sa vezi de se mai invarte...ia o lanterna...e enorm...eu am crezut ca glumesti

Mergi la inceput

Pai Fanna, doar daca fura combinatul siderurgic as intelege de unde pana unde atatia kilowati.
Sau poate s-a bransat un cartier intreg la contorul meu, ca altfel nici ca pot sa-mi explic.

Mergi la inceput