zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Auzi, Wendy. Da' baiatu' unde-i? Ia zi sa-ti tina locul o clipa cat faci tu dus. Noi promitem sa fim blande cu el si sa nu-l invatam prostii.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Moaaama ce bine-ar fi sa pot pleeeeca asa de nebuna de-acasa... da' n-am sanse ca, cel tarziu a doua zi, se infiinteaza si al meu cu fii-miu la usa!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Wonderful, tot sotul te poate ajuta. Iti toarna o galeata de apa-n cap si gata.
Da' fitzoasa cum esti bat pariu ca iar nu apelezi la el...

Vezi ca ma stii?Cred ca m-ar baga in cada si s-ar aseza deasupra pana nu mai ies bulbuci din gura mea.

Mergi la inceput

quote:

Auzi, Wendy. Da' baiatu' unde-i? Ia zi sa-ti tina locul o clipa cat faci tu dus. Noi promitem sa fim blande cu el si sa nu-l invatam prostii.

Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Auzi, Wonderful? da' ce nevoie ai tu de dush la ora asta. Noi te acceptam si asa, putzicioasa.
Sau de fapt ai ganduri mari...cu galiganul tau si nu ne zici si noo

Lasi baiatul in schimb, daaaa?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Rebica,tu du-te,mama draga si maine sa ne spui si noua care mai e piata la ce vrei tu sa faci.daca-i ca la case,merg si io data viitoare.Io,ca prifisoara,am sa tin de 6,sa nu ne gabjeasca gaborii,ca nu cer mult.

No si io's in bransa... ca asta de-acu' va fi al zecelea an in invatamant! Acu' intelegi de ce caut si io sa fac un ban "cinstit" !

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Imi fileaza ceva,da' nu asa tare.Sa citeasca el din urma.Cred ca se duce singur la Protectia copilului si se-nchide acolo pan' la 18 ani.
Nu mi-e de alta da' pierd bunatate de alocatie,pe care de fapt si-o ia singur de 1 an.Si doar i-am zis ca de asta l-am facut.Copii ingrati!

Mergi la inceput

Rebiana, pai n-are ce sa vina sotul tau cu copilul la usa, ca amandoi sunt barbati si noi dam chefuri doar de gagici.

Asa ca pe-aici ti-e calea, dar ai grija sa te protejezi.

Mergi la inceput

quote:

Rebiana, pai n-are ce sa vina sotul tau cu copilul la usa, ca amandoi sunt barbati si noi dam chefuri doar de gagici.

Asa ca pe-aici ti-e calea, dar ai grija sa te protejezi.

Promit!

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

quote:

Auzi, Wonderful? da' ce nevoie ai tu de dush la ora asta. Noi te acceptam si asa, putzicioasa.
Sau de fapt ai ganduri mari...cu galiganul tau si nu ne zici si noo

Lasi baiatul in schimb, daaaa?

Io mi-s o doamna,ce...Tre' sa ma despadukez.Cat despre ganduri,ioc.Pai daca-s suparataziua,is suparata si noaptea.Doarme si ofteaza.Dupa mine,dupa alta,ori il doare burta...

Mergi la inceput