zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!
Raspunsuri - Pagina 14
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Fata draga,zi ceva de tine.De cand esti plecata atat de departe,cum ti-a fost la-nceput.Acum sunt o groaza de romani care se stabilesc afara,dar in Ioropa.Tu esti o exotica pt. noi.
Wonderful ti s-a facut de duca, ai?
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Rebiana27quote:
Originally posted by wonderful
Fata draga,zi ceva de tine.De cand esti plecata atat de departe,cum ti-a fost la-nceput.Acum sunt o groaza de romani care se stabilesc afara,dar in Ioropa.Tu esti o exotica pt. noi.
Wonderful ti s-a facut de duca, ai?
Cam da,desi cand ma gandesc ce cald e acolo,dar merita.Tu n-ai pleca acolo la Printesa si la micutu' ei?
Rebiana, mami fericita deLuca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
fannna2003 spune:
bei nu mai pomeniti de plecari ca o tai imediat
ma culc si sa vezi ce repede ajung...
oare mai gasesc bilete?...
hai sa va zic un secret...nu am trecut de granita never
wonderful spune:
Bilete cica au,dar le dau pe bani,nesimtitii.Nici io.Tot ma roaga ai mei de mult sa mergem in Grecia.Io mor la 40 grade,ce sa fac acolo la 50 grade.Sa-mi probez rezistenta,sau sa crap fara sa ma chinui.Cred ca la anu' am s-o tai acolo,da' prin iunie,imediat ce iau vacanta,ca sa n-apuce sa se aseze zaduful asta.
fannna2003 spune:
mai bine o tai cu low cost in noaptea asta...pana maine sunt inapoi...sa vad de mai prin bilete vreo mocaciune ceva...hai ca va povestesc maine
noapte buna !
wonderful spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
mai bine o tai cu low cost in noaptea asta...pana maine sunt inapoi...sa vad de mai prin bilete vreo mocaciune ceva...hai ca va povestesc maine
noapte buna !
Da' un'te duci de si vii?In Ungaria?
fannna2003 spune:
pai nu stiu inca...sa vedem ce-mi ofera noaptea asta
acum sa ajung ca limbi straine nu stiu dar stiu sa gesticulez...
maru spune:
fetelor, n-aveti somn deloc...tz tztztztztz
mama lui d Bill gates, ca nu ii ajung miliardele
da eu ce vina am?
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
Abacul ti l-o dat?Tu sa le spui ca fara el nu poti trai,daramite lucra.Ce le-ai facut de s-au pus pe capu' tau cu trainingeala?
maru spune:
ok, mai scriu odata mesajul, cu urari de "bine" in gand pentru BG
deci, stundentii au deja pe laptopuri instalat office 2007 si profii nu aveau inca.
so documentele nefiind compatibile s-a hotarat ca toata universitatea sa treaca pe 2007, si sa trainuiasca toti necajatii care castiga o paine acolo
principe, tot nu ne-ai povestit cum de-ai ajuns pe taramuri exotice
Doamne'ajuta!