zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

pai ma frumusico ,
ce mie canada ce mie venezuela tot continentul america este tot tre sa treci girla.
ce sa zic am venit in "vacanta " la rude,am ramas .la inceput a fost immm nici prea greu dar nici usor ,ispanici sunt suflete calde nu este greu sa te integrezi.trazbesc fetele noastre la japonezi,dar eu in ginta mea??
venezuela este o tara fff frumoasa cu o clima nemaipomenita si vegetatia tropicala te face sa twe simti in paradis.

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

principe, garla garla, da la mine fu cu dureri si interviuri si bani si invatat franceza ca sa avem ce uita si vorbit apoi engleza, si....

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

fetelor, inca o zi si vine long weekend, luni nu se munceste da e platit, cica e Labor Day

da de marti incepe scoala

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Voi doua la cat timp puteti veni aici?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

aici, unde?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maru

quote:
Originally posted by wonderful

aici, unde?

Doamne'ajuta!

Ca doar nu pe forum.In Romania.

Mergi la inceput

eu m,erg in ro la anu anul asta am zis pas ca bb era mic si a fost mami la mine.

marule chestia e ca tu ai intrat in canada cu viza de sedere eu am venit ca turist apoi mi-am aranjat sederea aici.

monica mami de print

Mergi la inceput

eu am venit ca rezident

planuiam sa venim la anu, dar poate reusim sa facem o scamatorie si sa ii aducem pe ai mei aici, daca reusim sa ne luam casa

sunt multi de 'daca' dar sincer mi-ar conveni sa vina ai mei aici decat sa merg eu in tara.
la cate cunostinte am, la cati am de aduc cadouri, mi-e mai ieftin sa invit familia pe rand aici, ma refer la familia extinsa

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Sa dea Domnul sa va luati casa.Stiu ca-i unul din visele tale.De cand ati plecat?

Mergi la inceput

eu am 11 ani dc am plecat.

hai ca fimiu ma trage de mina nu mai are rabdare tre sa merg la bucutarie ca vine balaurul aici este 5 pm ...marule la tine??

pu`pice la toate noapte buna

monica mami de print

Mergi la inceput