zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!
Raspunsuri - Pagina 15
principe spune:
pai ma frumusico ,
ce mie canada ce mie venezuela tot continentul america este tot tre sa treci girla.
ce sa zic am venit in "vacanta " la rude,am ramas .la inceput a fost immm nici prea greu dar nici usor ,ispanici sunt suflete calde nu este greu sa te integrezi.trazbesc fetele noastre la japonezi,dar eu in ginta mea??
venezuela este o tara fff frumoasa cu o clima nemaipomenita si vegetatia tropicala te face sa twe simti in paradis.
monica mami de print
maru spune:
principe, garla garla, da la mine fu cu dureri si interviuri si bani si invatat franceza ca sa avem ce uita si vorbit apoi engleza, si....
Doamne'ajuta!
maru spune:
fetelor, inca o zi si vine long weekend, luni nu se munceste da e platit, cica e Labor Day
da de marti incepe scoala

Doamne'ajuta!
maru spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Voi doua la cat timp puteti veni aici?
aici, unde?
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
quote:
Originally posted by maruquote:
Originally posted by wonderful
Voi doua la cat timp puteti veni aici?
aici, unde?
Doamne'ajuta!

Ca doar nu pe forum.In Romania.
principe spune:
eu m,erg in ro la anu anul asta am zis pas ca bb era mic si a fost mami la mine.
marule chestia e ca tu ai intrat in canada cu viza de sedere eu am venit ca turist apoi mi-am aranjat sederea aici.
monica mami de print
maru spune:
eu am venit ca rezident
planuiam sa venim la anu, dar poate reusim sa facem o scamatorie si sa ii aducem pe ai mei aici, daca reusim sa ne luam casa
sunt multi de 'daca' dar sincer mi-ar conveni sa vina ai mei aici decat sa merg eu in tara.
la cate cunostinte am, la cati am de aduc cadouri, mi-e mai ieftin sa invit familia pe rand aici, ma refer la familia extinsa
Doamne'ajuta!
principe spune:
eu am 11 ani dc am plecat.
hai ca fimiu ma trage de mina nu mai are rabdare tre sa merg la bucutarie ca vine balaurul aici este 5 pm ...marule la tine??![]()
pu`pice la toate noapte buna
monica mami de print