zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pai de ce nu spui asa?!?!?...acolo am invatat si eu...sigur ca o stiu

Mergi la inceput

habar n-aveam ca acum e iorga....eheee ce vremuri...oare or mai fi din profesorii mei careva pe acolo?ce predai?
mi-ai rascolit atatea amintiri!...gata m-a apucat nostalgia vremurilor de odinioara...

Mergi la inceput

ce chestie...parca acum esti vecina cu mine
acum parintii mei mai stau pe bicaz

Mergi la inceput

nu lucrez in invatamant
la ce liceu e Cosmin? al meu e la Alecsandri

Mergi la inceput

hai ca sa-l bag la culcare pe cel mic si sa-i fac loc celui mare la pc ca-i bazaie rau mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

salut fetilivreau si eu o cafeluta.

aici ploua cu galeata si mi-e somn de mor

frumuselule ce baieti mari ai ma,sa-ti traiasca,si sa fi soacara in curind sa vin si eu la nunta la bacau.

marule,

in loc sa-i multumesti lui biluta ca daca nu era el minte luminata ,trebuia sa imprumuti abac-ul lui frumusica ca sa-ti faci socotelili la finantele tale de la bibici.

auziti fetelor baiatulñ meu azi s-a urcat pe masuta de cafea si si-a bagat picioarele in cafeaua mearecunosc ca ma ai are doar bufetul de bucatarie si masina de spalat de escaladat ,restul inaltimilor au fost conchistate.adica biblioteca ,mobila de tualeta,mobila de la el din camera.baiatul mami caprit.

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Principeso,so fi saturat sa te tot vada cafelind si razand de una singura.
Fii sigura ca va chem la nunta,da' mai incolo,ca are inca mult cash la bot.Sau,cine stie,ma pot trezi ca vine si-mi spune sa-mi iau tzoale de soacra.Nu-s baietii mari,sunt io 'matura'.Sa nu ma'ntrebi cati ani,ca dau cu pc de toti peretii.

Mergi la inceput

Io cred ca lucrati pt. Adinuta cu juma' de norma si v-ati dus care incotro,sa-i pregatiti terenu',care-n India,care-n toata Ioropa si m-ati lasat acilea sa pazesc bunatate de topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

nu frumusico io nu-s internationalista ca adina,io's fideaua cu tine.

acu cu fimiu nus ce sa zic ,deja cind ma vede ca ma asez la pc vine si ma ia de mina si ma trage,ziua nu prea stau ca nu ma lasa,este argint viu.

monica mami de print

Mergi la inceput

Fata draga,zi ceva de tine.De cand esti plecata atat de departe,cum ti-a fost la-nceput.Acum sunt o groaza de romani care se stabilesc afara,dar in Ioropa.Tu esti o exotica pt. noi.

Mergi la inceput